Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Tina, kokia grazi naujoke... wub.gif smile.gif

Mumrikas, grazus ziedai kaip visada... O Phal. chibae koks dailus... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano phal. parishii kaip laikrodukas kasmet žydi tuo pačiu metu

user posted image

Didžiausias phalaenopsis ir mažiausias (tiksliau antras pagal mažumą) auga ant tos pačios palangės vienas šalia kito ir matyt susitaria kartu žydėt, kad būtų linksma žiedus palygint smile.gif

user posted image[/quote]
Atsakyti
Aūūūūū, ar yra gyvų g.gif

Manasis Paphiopedilum Hedder Fladder (primulinum x godefroyae) - galutinai išsiskleidė "garbanas" smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 17 gegužės 2014 - 20:40
na ir grazuoles jusu gelytes wub.gif
Atsakyti
Mumrikai , nuostabu! wub.gif
Labai įspūdingas phaleonopsių dydžių skirtumas thumbup.gif didysis ir mažasis - tobula pasaulio harmonija, kaip milžinas ir minimukas biggrin.gif wub.gif

O raibuolė kokia bigsmile.gif nereali wub.gif reikia užfiksuoti pavadinimą ir įdėti į svajonių skrynelę smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri dalijat cimbidžio gražaus kerą ir norit truputi parduoti rolleyes.gif 4u.gif Nesu auginus, tai norečiau pabandyti.
Atsakyti
Gegužės 21-26 dienomis Rygoje Gamtos muziejuje vyks orchidėjų paroda.

Gegužės 24d. Lietuvos orchidėjininkų draugija kviečia bendraminčius keliauti į šią parodą kartu.

Vykstame dvidešimties vietų mikroautobusu.

Kelionės pradžia Vilniuje 5 val. Išvykstame iš Lazdynų nuo parduotuvės Iki (Architektų g. 43 / Erfurto g. 31), važiuojame pro Kauną ( 6.30 prie Megos), būname Panevėžyje 8val. ir Rygą pasiekiame 11val.

Po orchidėjų parodos važiuojame į Rygos botanikos sodą - oranžerija, gyvų drugelių ekspozicija ir aišku nuostabiai žydinčios alyvos bei rododendrai lauks mūsų biggrin.gif

Kelionės kaina asmeniui 60lt (jei važiuoja 20 žmonių). Šiuo metu yra likusios keturios laisvos vietos..

Užsiregistruoti kelionei pageidautina kuo greičiau.

Norintys važiuoti rašykite man į el.paštą vaidaibat@delfi.lt arba čia forume asmeninę žinutę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 20 gegužės 2014 - 14:12
user posted image
Pirkau orchideja senukuose, buvo parasyta kad cia cambria.
Bet man rodos cia brassia smile.gif gal kas galetu patarti
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2014 05 17, 21:31)
Aūūūūū, ar yra gyvų  g.gif

Yra yra smile.gif
Rodau savuosius, ne tokius rinktinius kaip rodotės, bet dziuginančius zydėjimu blush2.gif
user posted image

O čia kitas, 25 ziedai, gaila truputį apleidau ir nubarstė neprazydusiu pumpurų:
user posted imageuser posted image
Šis mano toks pagal nuotaiką zydintis. biggrin.gif Kai iš vienos pusės leidzia ziedstiebį, tai zydi kaip aukščiau įkėliau foto, o kai ziedstiebį leidzia iš kitos pusės, ziedai būna tokie biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 20 gegužės 2014 - 23:02
vaje vaje koks grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke @ 2014 05 20, 20:47)
Pirkau orchideja senukuose, buvo parasyta kad cia cambria.
Bet man rodos cia brassia smile.gif gal kas galetu patarti

Taip, Brassia hibridas mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Labai gražūs žiedai visų thumbup.gif
Atsakyti
Emila, fantastiški žiedai ir jų gausa wub.gif
Atsakyti