Sveikos,pas mane paprasta balta,na kas per zydejimas,pernai i metus pora kart zydejo labai ilgai,o siemet sausi pradejo zydet viena saka ir iki dabar buvo nenukrites vienas gyvas ziedukas,galvojau paskutinis,tai perkeliau ant palanges,kur dedu perzydejusias(kur nesimato ju,i akis dedu tik zydincias) ir laistant ziuri tas ziedukas tebera gyvas grazus ir dar pumpuru prukrovusi ant to pat stiebo,o dar ir naujas stienas pumpuru nemazai,tai jinai be poilsio jokio varo

kita balta ir violetine zydejo tik karta i metus,bet baisiai gausiai.O va ta viena tai taip dziugina.Buvau prisipirkus tu mirstanciu Cimbidziu pora,vienas numiro,kitas lyg ir laikosi pusgyvis,pora lapuku like,bet nekrenta jie,tai kolkas yra vilties,nors jau pusmetis kai taip,nej numirsta,nej ka isleidzia.
Anksciau ka pirkdavau,tai numirdavo,buvau nusistacius 100% ju neauginti,aisku susivyliodavau akcijom,bet tik pamacius kas negerai,atiduodavau mamai.
O dabar kai ta viena taip dziugina,norisi issaugoti kuo daugiau.
Priziuriu visas vienodai grynai,jei matau,kad nepatinka vieta,perstatau kur kita gerai vesi,bet visvien nepasitaiso tos kurios nuleipusios tokios.
Kazkaip priejau isvados,kad man su jomis sekasi tik kurios dovanotos,nes gyvuoja tik tos,kurias gavau kaip palikima su namu nuomuojant

o ka perku,tas mirsta anksciau ar veliau,o dar blogiau kai leisgyves puse metu ir ilgiau stovi,sirdi drasko...
Oj kiek pripyliau,labai atsiprasau