Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Temidė @ 2014 05 21, 10:53)
Emila, fantastiški žiedai ir jų gausa wub.gif

pritariu. Laukiu ir as 2 jau greit prazysianciu,reiks rodytis. Smagu kaip del renginio,tik gaila kad man nera galimybiu siuo metu.
Atsakyti
Emila, labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
ir mano phalenopsiukas prazydo wub.gif
Papildyta:
ir mano phalenopsiukas prazydo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kantvili @ 2014 05 21, 16:27)
ir mano phalenopsiukas prazydo  wub.gif
Papildyta:

Atsakyti
QUOTE(kantvili @ 2014 05 21, 16:28)
Papildyta:
Papildyta:

Atsakyti
Pasigrožėjimui nuotraukos iš parodos Rygoje: http://public.fotki....oje-2014-05-24/
Atsakyti
Eliss,ačiū už foto 4u.gif
Atsakyti
Vanda coerulea smile.gif

user posted image

Ir Phalaenopsis equestris skleidžiasi:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 01 birželio 2014 - 11:25
grazios gelytes smile.gif
Atsakyti
Labai laukiu žiedų wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šiandien sužydėjo wub.gif
user posted image
Atsakyti
labai grazi spalvyte wink.gif
Atsakyti
Sveikos,pas mane paprasta balta,na kas per zydejimas,pernai i metus pora kart zydejo labai ilgai,o siemet sausi pradejo zydet viena saka ir iki dabar buvo nenukrites vienas gyvas ziedukas,galvojau paskutinis,tai perkeliau ant palanges,kur dedu perzydejusias(kur nesimato ju,i akis dedu tik zydincias) ir laistant ziuri tas ziedukas tebera gyvas grazus ir dar pumpuru prukrovusi ant to pat stiebo,o dar ir naujas stienas pumpuru nemazai,tai jinai be poilsio jokio varo smile.gif kita balta ir violetine zydejo tik karta i metus,bet baisiai gausiai.O va ta viena tai taip dziugina.Buvau prisipirkus tu mirstanciu Cimbidziu pora,vienas numiro,kitas lyg ir laikosi pusgyvis,pora lapuku like,bet nekrenta jie,tai kolkas yra vilties,nors jau pusmetis kai taip,nej numirsta,nej ka isleidzia.
Anksciau ka pirkdavau,tai numirdavo,buvau nusistacius 100% ju neauginti,aisku susivyliodavau akcijom,bet tik pamacius kas negerai,atiduodavau mamai.
O dabar kai ta viena taip dziugina,norisi issaugoti kuo daugiau.
Priziuriu visas vienodai grynai,jei matau,kad nepatinka vieta,perstatau kur kita gerai vesi,bet visvien nepasitaiso tos kurios nuleipusios tokios.
Kazkaip priejau isvados,kad man su jomis sekasi tik kurios dovanotos,nes gyvuoja tik tos,kurias gavau kaip palikima su namu nuomuojant smile.gif o ka perku,tas mirsta anksciau ar veliau,o dar blogiau kai leisgyves puse metu ir ilgiau stovi,sirdi drasko...
Oj kiek pripyliau,labai atsiprasau sad.gif
Atsakyti