Pati įsigijau du gėliukus: oncidium twinkle red ir hibridinę katlėją dideliais žiedais. Gerai, kad vyras buvo šalia, padėjo nepasiduoti pirkimo manijai
Buvau vakar parodoje, NUOSTABU
Vien aplinka, pati salė kiek daug ką reiškia (tai ne Mega), o ką jau kalbėti apie ekspozicijas. Viskas padaryta nuo... iki... Likau sužavėta. Šaunuoliai LOD nariai
Įdėjo visą širdį ir tai jautėsi.
Pati įsigijau du gėliukus: oncidium twinkle red ir hibridinę katlėją dideliais žiedais. Gerai, kad vyras buvo šalia, padėjo nepasiduoti pirkimo manijai
Man irgi labai patiko pati parodos aplinka ir tikrai tai visai kas kita nei Megoj. Ir kompozicijos labai grazios, istobulintos, apgalvota kiekviena smulkmena. Labai patiko kazkieno litopsiu kompozicija akvariume. Likau suzaveta.
Isigijau viena nauja augaliuka - Phal. stuartiana var. punctatisima x mannii Dark. Balksvais lapais. Labai grazus augalas
O siaip pastebejau, kad pirkimo alkis pas mane nuslopes. Norisi puoselet tai ka turiu, o brangus eksperimentai augs-neaugs jau nebezavi
Isigijau viena nauja augaliuka - Phal. stuartiana var. punctatisima x mannii Dark. Balksvais lapais. Labai grazus augalas
O siaip pastebejau, kad pirkimo alkis pas mane nuslopes. Norisi puoselet tai ka turiu, o brangus eksperimentai augs-neaugs jau nebezavi
Žiedai iš parodos
http://public.fotki....ali-horizont-2/
Papildyta:
na jau, Mega tikrai geriau už Vilniaus kambarėlius
kaip bebūtų, svarbu yra paroda, o ne vieta.
Papildyta:
QUOTE(janudi @ 2014 09 28, 08:30)
Vien aplinka, pati salė kiek daug ką reiškia (tai ne Mega),
na jau, Mega tikrai geriau už Vilniaus kambarėlius
O Vilniuje nebus siais metais parodos?
QUOTE(Libra @ 2014 09 28, 21:12)
O Vilniuje nebus siais metais parodos?
Nebus, nes šiemet Kaune buvo
Ačiū,merginos,už parodos nuotraukas
Šiemet nebuvau,tai nors nuotraukose pasigrožėjau.
Senai rodziausi, tai parodysiu siek tiek ziedu:

free upload pictures

imgupload

picture hosting

image url

free upload pictures

imgupload

picture hosting

image url
QUOTE(lasvegiete @ 2014 10 19, 22:28)
Senai rodziausi, tai parodysiu siek tiek ziedu:

free upload pictures

imgupload

picture hosting

image url

free upload pictures

imgupload

picture hosting

image url
Kaip grazu ir net nematytu
Kokia nutilus temute. As vis pagalvoju apie mumrika. Dingo-pradingo. O taip smalsu kaip jos ismanusis orchidariumas? 
Tiesa, rudeni vis inventorizuoju savo uki. Aptikau 70 orchideju. Daugoka jau man
Tiesa, rudeni vis inventorizuoju savo uki. Aptikau 70 orchideju. Daugoka jau man