Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(pelytex @ 2014 01 27, 14:04)
Sveiki,

Planuoju kelionę į Tenerifę, tačiau iškilo klausimas kada vykti . Šiaip norėiau kovo pabaigoje balandzio pradžioje, per savo gimtadienį , tačiau bijau, kad gal bus per šalta maudytis? Nes vyktumėm su vaikais tai norisi vandens pramogu. Ir dar kelionių agentūroj man paaiškino, kad dar gal bus šaltoka maudytis atseit geriau gegužės mėn. Todėl norėčiau, kad papasakotumėt tie kas buvot tokiu metu, koks ten oras būna. Ačiū už atsakymus.

Na mes visada sausį maudomės, vistiek vandenynas nebūna šaltesnis nei mūsų Baltija vidurvasarį..
Vidutinė vandens temperatūra balandį ir gegužę nesiskirs daugiau nei laipsniu, o ar užplauks kokia srovė ar ne negali žinot
Atsakyti
Ar airport shuttle ir transferas, tai tas pats? Nes viešbutis siūlo airport shuttle, tai ir iškilo klausimas. na suprantu, kad ir vienas ir antras , tai pervežimas į/iš oro uosto. Tik įdomu, kas geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerai bus @ 2014 01 29, 14:12)
Skridome prieš 2 savaites iš Oslo. Viskas paprasta: kai nusiperki bilietą, gauni tą travel document, tai jį atsispausdini ir viskas. Oro uoste daraisi check-in, ir gauni bilietus su priskirtomis vietomis (na jei jų nepirkai) Šiaip nežinau, gal skirtinguose oro uostuose tvarka skiriasi. Kaip suprantu, daugelyje jų lėktuvų veikia Wi-fi, laikui greičiau prastumti buvo visai gerai smile.gif Lėktuve netgi sėdynes galima truputį atlošti. Kai pats atsiloši - gerai, bet kai priekyje atsilošia, tai jau nelabai smile.gif

O! Aciu uz informacija. 4u.gif Po savaites skrisim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2014 01 27, 14:08)
Dėl orų jau labai daug diskutuota, tai - laimės dalykas. Mes visada vykstam sausio pab- vasario pr. Kol kas sekės. Lietų matėm vieną dieną iš trijų kelionių. Maudėmės kasdien ir mes, ir vaikai. Kaip bus šiemet, bus matyt smile.gif o gegužę, man atrodo, galima ir aplink pietų Europą lankyt, daug pigiau ir arčiau smile.gif Kanarai šaltu metų laiku - pasaka  wub.gif  čia aišku mano nuomonė smile.gif

kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Matau ši tema jau taip pat į pabaigą ir greit nueis į užmarštį, bet dar parašysiu kelis psl kuriuose radau įdomaus kai ieškojau info (berods jų nebuvo pirmam psl)

http://www.tenerife....uraleza/sendero
http://www.tenerifem...e/tenerife-tips
http://www.realtener...om/Sitemap.html
http://walkingtenerife.co.uk/
http://www.tenerife.co.uk/
http://www.webteneri...natural-spaces/
http://www.tenerife-...n-tenerife.html

Čia sudėta nemažai maisto parduotuvių adresų Supermercados Tenerife
Čia įvairūs turgeliai Farmer, municipal, fish markets Tenerife
Kiek atitinka tai nežinau, bet gal kam aktualu smile.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
O viešbučiuose duoda maišiukus ar buteliukus mažus šampūno, condicionieriaus ir dušo gelio? Ar tai priklauso nuo viešbučio? g.gif O kaip su Chalatais? g.gif Žiūrėjau viešbučio psl, nu niekur nerandu tokios informacijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Irmadena* @ 2014 01 30, 11:18)
Labas visoms 4u.gif
O viešbučiuose duoda maišiukus ar buteliukus mažus šampūno, condicionieriaus ir dušo gelio? Ar tai priklauso nuo viešbučio? g.gif  O kaip su Chalatais? g.gif  Žiūrėjau viešbučio psl, nu niekur nerandu tokios informacijos doh.gif

mes buvome paprastame viesbutuke, tai buvo sampuniukai, muliukai atvykus, bet veliau nepilde. bet mes siaip ar taip pirkom parduotuveje.
o chalatu ten sakyciau net nereikia g.gif bet prabangesni viesbuciai turetu tureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Irmadena* @ 2014 01 30, 12:18)
Labas visoms 4u.gif
O viešbučiuose duoda maišiukus ar buteliukus mažus šampūno, condicionieriaus ir dušo gelio? Ar tai priklauso nuo viešbučio? g.gif  O kaip su Chalatais? g.gif  Žiūrėjau viešbučio psl, nu niekur nerandu tokios informacijos doh.gif

Mes buvome apsistoja vienam viezbutyje pries kelis metus tai buvo chalatai,siemet nuvaziavom i ta pati chalatu jau nebuvo(matyt taupimo programa ivede).Bet cia nuo viezbucio priklauso.Sampunai ir muilai(kartais du viename) buna visada.Kuno losijonai brangesniuose viezbuciuose irgi buna.
Atsakyti
Ai, jaučiu pasiimsiu aš savo šampūnus ir bus ramu, nes bagažą vis tiek turim vieną išsipirkę, į maišelius talpint nereiks. O chalatas man tai reikalingas ax.gif reiks kokį plonytį labai pasiimt, kad neužimtų daug vietos smile.gif
Atsakyti
Irmadena, pasiskaitykite prie viešbučio/kambario aprašymo, kas įeina.
Mums buvo visi kūno priežiūros reikmenys, kuriuos pildė kasdien (šampūnas, dušo želė, kondicionierius, kūno losjonas, muilas), chalatai.
Iš LT aš nesivežčiau į Kanarus jokių kūno priežiūros priemonių, kai jos ten taip pigiai kainuoja 4u.gif

Na, ką mes jau sugrįžę į Lietuvišką žiemą, bus gera prisiminti buvusias atostogas wub.gif Vakar skrydis buvo gana varginantis, tiek iš GK į Barseloną, tiek iš Barselonas lėktuvas vėlavo, gal kas sugedę buvo, nes ilgai laikė susodintus lėktuve ir kažką krapštėsi. Beje, aš šito nežinojau, bet gal kam bus naudinga, kas skrisit su persėdimu per Barseloną, žinokit, kad nereikia išlipus dar kartą pereiti patikros, taigi gerokai susitaupo laiko ir nervų, kas bando nelegaliai rankiniam bagaže prasivežti skysčius biggrin.gif

Apie GK, tai įspūdžiai dar turi susigulėti. Šiaip Kanaruose buvom pirmą kartą, apskritai Ispanijoj jau gal kokį 4tą, tai daug kas buvo žinoma ir gana panašu. Rašau labai didelį pliusą salai už tai, kad praktiškai nėra rusų turistų - vieni vokiečių pensininkai, arba jauni gėjai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 01 30, 13:16)
Irmadena, pasiskaitykite prie viešbučio/kambario aprašymo, kas įeina.
Mums buvo visi kūno priežiūros reikmenys, kuriuos pildė kasdien (šampūnas, dušo želė, kondicionierius, kūno losjonas, muilas), chalatai.
Iš LT aš nesivežčiau į Kanarus jokių kūno priežiūros priemonių, kai jos ten taip pigiai kainuoja 4u.gif
Na, ką mes jau sugrįžę į Lietuvišką žiemą, bus gera prisiminti buvusias atostogas wub.gif Vakar skrydis buvo gana varginantis, tiek iš GK į Barseloną, tiek iš Barselonas lėktuvas vėlavo, gal kas sugedę buvo, nes ilgai laikė susodintus lėktuve ir kažką krapštėsi. Beje, aš šito nežinojau, bet gal kam bus naudinga, kas skrisit su persėdimu per Barseloną, žinokit, kad nereikia išlipus dar kartą pereiti patikros, taigi gerokai susitaupo laiko ir nervų, kas bando nelegaliai rankiniam bagaže prasivežti skysčius biggrin.gif

Apie GK, tai įspūdžiai dar turi susigulėti. Šiaip Kanaruose buvom pirmą kartą, apskritai Ispanijoj jau gal kokį 4tą, tai daug kas buvo žinoma ir gana panašu. Rašau labai didelį pliusą salai už tai, kad praktiškai nėra rusų turistų - vieni vokiečių pensininkai, arba jauni gėjai smile.gif

Niekur nereikia pereiti patikros papildomai jeigu neiseini is aerouostu isejimo vartu.O jeigu perki bilietus su jungiamuoju skrydziu tai ir priduodama bagaza jie patys perveza i kita lektuva.(Bet nezinau ar Ryanair turi sita paslauga).
Atsakyti
Girl, laukiam pasakojimo bigsmile.gif
O viešbučio puslapį buvau įėjus, nu niekur info nerandu dėl higienos priemonių g.gif labai skurdi info jų puslapį. Kiek bookinge pasiskaičiau apie jį, paskui on the beach dar daugiau info ir tripadvisor atsiliepimus skaičiau. jaučiu reiks užklasut emailu tiesiai į viešbutį, nei kad spėliot ir paskui prisigrūst nereikalingų visiškai daiktų g.gif
Atsakyti