QUOTE(Girl. @ 2014 01 30, 11:16)
Irmadena, pasiskaitykite prie viešbučio/kambario aprašymo, kas įeina.
Mums buvo visi kūno priežiūros reikmenys, kuriuos pildė kasdien (šampūnas, dušo želė, kondicionierius, kūno losjonas, muilas), chalatai.
Iš LT aš nesivežčiau į Kanarus jokių kūno priežiūros priemonių, kai jos ten taip pigiai kainuoja
Na, ką mes jau sugrįžę į Lietuvišką žiemą, bus gera prisiminti buvusias atostogas

Vakar skrydis buvo gana varginantis, tiek iš GK į Barseloną, tiek iš Barselonas lėktuvas vėlavo, gal kas sugedę buvo, nes ilgai laikė susodintus lėktuve ir kažką krapštėsi. Beje, aš šito nežinojau, bet gal kam bus naudinga, kas skrisit su persėdimu per Barseloną, žinokit, kad nereikia išlipus dar kartą pereiti patikros, taigi gerokai susitaupo laiko ir nervų, kas bando nelegaliai rankiniam bagaže prasivežti skysčius
Apie GK, tai įspūdžiai dar turi susigulėti. Šiaip Kanaruose buvom pirmą kartą, apskritai Ispanijoj jau gal kokį 4tą, tai daug kas buvo žinoma ir gana panašu. Rašau labai didelį pliusą salai už tai, kad praktiškai nėra rusų turistų - vieni vokiečių pensininkai, arba jauni gėjai
gal tik tam tikruose kurortuose taip yra.Maspalome gal geju daug,bet tikrai ne visur.o puerto rice,tai isvis jaunimelio rojus
Aciu uz nuorodas, reikes ideti i 1 psl.
Priklauso nuo viesbucio zvaigduciu ir kambario tipo.
As visada vezuosi savo sampuna, kondiske ir duso zele bei kuno krema. Nes tik viename viesbutyje Barceló (Fuerteje) tiko priemoniu kvapas ir sampunas bei kondiske mano plaukams. Nors dabar vel vaziuojam i Barceló, gal neimti
Papildyta:

ypac Maspalomas
Kokiame Barsele buvot Fuerteje ir kokie atsiliepimai,nes mes dabar paieskose,irgi buvom aki numete i viena is Barselo viezbuciu