Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(I.Elija @ 2014 01 30, 12:28)
Niekur nereikia pereiti patikros papildomai jeigu neiseini is aerouostu isejimo vartu.O jeigu perki bilietus su jungiamuoju skrydziu tai ir priduodama bagaza jie patys perveza i kita lektuva.(Bet nezinau ar Ryanair turi sita paslauga).

Ryanair neturi jungiamųjų skrydžių, todėl reikia išeidinėti, pasiimt bagažą, ir vėl priduoti, ir vėl įeidinėti pro patikras.
Atsakyti
Fully-equipped bathroom, tai čia su su tais šampūniukais , taip suprantu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Irmadena* @ 2014 01 30, 14:50)

Manau, jog taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Irmadena* @ 2014 01 30, 14:50)

Ne,tai sako kad bus vonia,tuoletas gal bide.Tai reiskia kad pilanai irengta vonia.O sitie priedai vadinasi bathroom facilities bet tai nebutinai apibudinama kaip asmeninio naudojimosi priedai.Tai gali buti vien ranksluosciai arba vien muilai. Tai gali buti minimaliai irengta gali buti maksimaliai irengta.(Tiksliau pasakiu niekas nesukonkretinta biggrin.gif ).Geriausiai priedai nusakomi pagal viezbucio zvaigzduciu skaiciu.Kuo ju maziau tuo maziau priedu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 30 sausio 2014 - 14:11
QUOTE(I.Elija @ 2014 01 30, 14:57)
Ne,tai sako kad bus vonia,tuoletas gal bide.Tai reiskia kad pilanai irengta vonia.O sitie priedai vadinasi facilities. Tai gali buti minimaliai irengta gali buti maksimaliai irengta.(Tiksliau pasakiu niekas nesukonkretinta biggrin.gif ).

thumbup.gif net nebūčiau pagalvojusi
Atsakyti
Ar verta skrendant per Norvegiją keistis norvegijos kronų ar oro uoste bus galima eurais atsiskaityti?
Atsakyti
QUOTE(Eritve13 @ 2014 01 30, 14:31)
Ar verta skrendant per Norvegiją keistis norvegijos kronų ar oro uoste bus galima eurais atsiskaityti?

kad visur kortele galima atsiskaityt,,
mes Londono oro uoste daugiau laiko praleidom, vietinių pinigų tikrai nesikeičiau.. vandens pirkdama atsiskaičiau kortele, manau ir Norvegijoj tas pats būtų buvę, jei būčiau kažką pirkus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 30 sausio 2014 - 14:41
QUOTE(Gerai bus @ 2014 01 29, 21:10)
Matau ši tema jau taip pat į pabaigą ir greit nueis į užmarštį, bet dar parašysiu kelis psl kuriuose radau įdomaus kai ieškojau info (berods jų nebuvo pirmam psl)

Aciu uz nuorodas, reikes ideti i 1 psl.

QUOTE(*Irmadena* @ 2014 01 30, 11:18)
Labas visoms 4u.gif
O viešbučiuose duoda maišiukus ar buteliukus mažus šampūno, condicionieriaus ir dušo gelio? Ar tai priklauso nuo viešbučio? g.gif  O kaip su Chalatais? g.gif  Žiūrėjau viešbučio psl, nu niekur nerandu tokios informacijos doh.gif

Priklauso nuo viesbucio zvaigduciu ir kambario tipo.

QUOTE(Girl. @ 2014 01 30, 12:16)

Iš LT aš nesivežčiau į Kanarus jokių kūno priežiūros priemonių, kai jos ten taip pigiai kainuoja 4u.gif

As visada vezuosi savo sampuna, kondiske ir duso zele bei kuno krema. Nes tik viename viesbutyje Barceló (Fuerteje) tiko priemoniu kvapas ir sampunas bei kondiske mano plaukams. Nors dabar vel vaziuojam i Barceló, gal neimti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Girl. @ 2014 01 30, 12:16)
arba jauni gėjai smile.gif

drinks_cheers.gif ypac Maspalomas smile.gif
Atsakyti
Tiesa, Girl.,ar pirkai kortele internetui?
Atsakyti
Na žvaigždutėm nepertekęs mūsų viešbutis biggrin.gif tai gal jau geriau savo vešiuos, nes mano plaukam irgi nelabai viskas tinka doh.gif paskui galėsiu maltis po parduotuves ir ieškot, ko labai nemėgstu. Atostogos man patinka be didesnių shopinimųsi biggrin.gif
beje, ačiū visoms atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Irmadena* @ 2014 01 30, 16:43)
Atostogos man patinka be didesnių shopinimųsi biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 01 30, 11:16)
Irmadena, pasiskaitykite prie viešbučio/kambario aprašymo, kas įeina.
Mums buvo visi kūno priežiūros reikmenys, kuriuos pildė kasdien (šampūnas, dušo želė, kondicionierius, kūno losjonas, muilas), chalatai.
Iš LT aš nesivežčiau į Kanarus jokių kūno priežiūros priemonių, kai jos ten taip pigiai kainuoja 4u.gif
Na, ką mes jau sugrįžę į Lietuvišką žiemą, bus gera prisiminti buvusias atostogas wub.gif Vakar skrydis buvo gana varginantis, tiek iš GK į Barseloną, tiek iš Barselonas lėktuvas vėlavo, gal kas sugedę buvo, nes ilgai laikė susodintus lėktuve ir kažką krapštėsi. Beje, aš šito nežinojau, bet gal kam bus naudinga, kas skrisit su persėdimu per Barseloną, žinokit, kad nereikia išlipus dar kartą pereiti patikros, taigi gerokai susitaupo laiko ir nervų, kas bando nelegaliai rankiniam bagaže prasivežti skysčius biggrin.gif

Apie GK, tai įspūdžiai dar turi susigulėti. Šiaip Kanaruose buvom pirmą kartą, apskritai Ispanijoj jau gal kokį 4tą, tai daug kas buvo žinoma ir gana panašu. Rašau labai didelį pliusą salai už tai, kad praktiškai nėra rusų turistų - vieni vokiečių pensininkai, arba jauni gėjai smile.gif

na,nevisai sutikciau g.gif gal tik tam tikruose kurortuose taip yra.Maspalome gal geju daug,bet tikrai ne visur.o puerto rice,tai isvis jaunimelio rojus biggrin.gif

QUOTE(Elvita @ 2014 01 30, 14:54)
Aciu uz nuorodas, reikes ideti i 1 psl.
Priklauso nuo viesbucio zvaigduciu ir kambario tipo.
As visada vezuosi savo sampuna, kondiske ir duso zele bei kuno krema. Nes tik viename viesbutyje Barceló (Fuerteje) tiko priemoniu kvapas ir sampunas bei kondiske mano plaukams. Nors dabar vel vaziuojam i Barceló, gal neimti  g.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif ypac Maspalomas  smile.gif

Kokiame Barsele buvot Fuerteje ir kokie atsiliepimai,nes mes dabar paieskose,irgi buvom aki numete i viena is Barselo viezbuciu mirksiukas.gif
Atsakyti