QUOTE(lopeta ir greblys @ 2013 12 20, 20:34)
Šiuo atveju bet kas nenorėtų.
QUOTE(kriste227 @ 2013 12 20, 23:29)
o ir Kaledos kokia slyksti svente pasidare...visiem rupi tik paest (nu man irgi siaip jau) ir dovanos...sutari, kad pirksi simbolines dovanas uz 20lt..ir koks vienas ar du butinai atsiranda ir nuperka kazka brangaus

ir stovi vienas su arbatos poku, telefono deklu ir dar kokiu mazmoziu ir kitas, su 100lt vertes dovanu cekiu..ir abiem levai....
Aš dažnai čia viena pasikalbu, man gerai.
Aš irgi sakau, kad iškrypimas. Ir nesuprantu, kaip tai gali kitiems suteikti džiaugsmo. Nors šiemet, jei ne tas darbo balius, turbūt ir nereaguočiau toliau niekaip į tas ala šventes. Apie nukrautus stalus pykina net pagalvot, tarytum kasdien neturėtume ką paėst.
Gal ir miela gaut tų dovanų. Bet man prievolės nėra, aš laisvas žmogus, nesijaučiu kažkam skolinga. Nenorėsiu ir nieko niekam nedovanosiu. Verbena turbūt užsisakė tokią baisią senos bobos tašę (tikiuosi jos nesugalvos nešiot), todėl man dabar turės nupirkt nežaislinę tačkę. Nors šiaip nieko brangaus pinigine prasme nei gaunu, nei dovanoju. Ir kam reik.
Aš išvis nesuvokiu kokio briedo mūsų šeimoj švenčia tas tokias šventes. Aš viena tikinti. Nu gal sesė viduj irgi susimąsto, bet nesu tikra. Tėvai išvis buvo netikintys, mama ir iki šiol. Susitinkam per jos gimtadienį. Tai ne, reikia ir per vad. pagoniškas Kūčias. Nenuvažiuosiu dabar, tai manys, kad žudausi. O taip norėčiau viena pabūt. Ai...
Papildyta:
Kas per įprotis vadint "Klomba", "Ondatra". Gi nėra/nebėra čia tokių.
Ir tu išvis ten keisk niką, kažkoks iškrypėliškas ir vėl.