Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 26, 22:38)
Ir išvis. Anuos namuos man trūksta tėvo. Jau šešti metai.

O mamai kaip? kiek labai jai trūksta?
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 12 26, 23:22)
Vestuke, jis gi jaunas dar- metų dar gi lyg nėr ar jau yr?
Tai pilnas velnių.
Bet gera, kai jie- šunys, vaikai- geri pabūna, be velnių savo..

Tas stengimasis, privalėjimas stengtis.
Negaliu.

Krč viskas šūds, bet kur pasdėjus Abbžin???? unsure.gif

Jam dar nėra šešių mėnesių, bus sausio pradžioj smile.gif Gal per daug iš jo reikalaujam. kaip sūnus sako, nenorėk, kad jis čia tau sėdėtų su šlipsu ir kalbėtų "džentelmenai..." biggrin.gif

Taip, tas privalėjimas. Aš irgi negaliu. schmoll.gif

aBBz gal kur pasišildyt išlėkė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_ @ 2013 12 27, 00:23)
O mamai kaip? kiek labai jai trūksta?

Esu beveik tikra, kad ji susitaikius seniai. Bet ji tuose namuose gyvena. Aišku, džiaugiuosi, kad turiu ją. Bet norėčiau ją lankyti kai tikrai reikia arba kai tikrai noriu, o ne todėl, kad visa gauja taip daro. Ji netikinti, čia tikinčiųjų šventė-tai prie ko, po velnių, kalėdos??? Ir labiau gal net ne šventė, o paminėjimas. Negaliu pakęst paviršutiniškumo.
Ne į temą. Kadais buvo prašius, kad parvežčiau siūlų, nes vis tiek turiu, nieko nemezgu ir tikrai nemegsiu, o jai nėr kas veikt, sako sunaudosiu. Nu žinokit... Sako: "fui. iš juodų tai nemegsiu, kaip kokia žėlaba". Nedaug trūko, kad paklausčiau, ar aš neįvaikinta. Primeskit. Mane taip mato nuo neatmenamų laikų, o jai matote žėlaba. doh.gif Db biškį juokinga, bet kai taip nusimaivė, tai... doh.gif
Apdovanojo ji mane taip, kokių dovanų gyvenime nesu gavus. Kaip manot, ar nors kiek džiaugiuosi?.....
Išsivėmiau.

Šiaip ji žiauriai gera man. Gal kad aš jauniausia ir labiausiai su ja palaikau ryšį, nuvažiuoju.
Nežinau, kas man darytųs, jei ji... Jei po tėvo tokia reakcija... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 27, 00:06)
Ji netikinti, čia tikinčiųjų šventė-tai prie ko, po velnių, kalėdos??? Ir labiau
gal net ne šventė, o paminėjimas.

Negaliu pakęst paviršutiniškumo.

kas cia per nesamone. kodel tai butinai krikscioniu svente? pasivogta is pagoniskos saulegrizos. iki 19a tas religinis 'minejimas' buvo persmelktas pagonisku karnavaliniu elementu, girtavimo, sexo ir you name what. daug kur buvo uzdraustas is viso. o tik po reformacijos 'tapo' a'la seimos ir gerumo svente. didele itaka tam turejo Dikenso romanas 'christmas carol', isgelbejo kaledas. o siaip sis laikotarpis svestas toli grazu iki kristaus sureiksminimo momento. vidurio ziemos svente buvo ir pas egiptiecius, babiloniecius, nekalbant apie mitros, saturno sventes. ner ko plestis. nelabai ir idomu.

bet as negaliu pakesti krikscioniu egocentrizmo, datu uzurpavimo ir tamsos.

Charles Dickens: A Christmas Carol, Preface 1843
user posted image

Papildyta:
as laukiu kada viskas baigsis. negaliu pakest zmoniu per arti. atrodo veida isples ta visus turinti zaveti sypsena. jau net skauda. na dar savaite. tada po truputi gris viskas i back to normal.
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 26, 22:38)
Tik nesupykit, nieko blogo nenoriu pasakyti, bet iš sveikinimųsi "su šventėm" nusprendžiau, kad besisveikinančios labiau kosmose nei aš, nes man tie sveikinimaisi senokai kaip keiksmažodis, vadinasi, į aplinką reaguoju visai neblogai, palygint, ir nesu tokia išdidi kaip pernai.  laugh.gif 

O ką veikei per jas? Neturi nieko bendro su ėdimu ir blizgalais, bet ko gero panašioj aplinkoj buvo dauguma.
O dėl kosmoso turbūt tu teisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 27, 00:06)
Ne į temą. Kadais buvo prašius, kad parvežčiau siūlų, nes vis tiek turiu, nieko nemezgu ir tikrai nemegsiu, o jai nėr kas veikt, sako sunaudosiu. Nu žinokit... Sako: "fui. iš juodų tai nemegsiu, kaip kokia žėlaba". Nedaug trūko, kad paklausčiau, ar aš neįvaikinta. Primeskit. Mane taip mato nuo neatmenamų laikų, o jai matote žėlaba.  doh.gif Db biškį juokinga, bet kai taip nusimaivė, tai...  doh.gif
Apdovanojo ji mane taip, kokių dovanų gyvenime nesu gavus. Kaip manot, ar nors kiek džiaugiuosi?.....
Išsivėmiau.

Gavai biški "nuodų" doh.gif . bet čia aš pagal save sprendžiu. Mano mama irgi labai gera, labai visko prisiruošė, laukė, gavau dovanų unsure.gif
Bet jos tylus pasakymas, apžiūrėjus dovanas :"Ir dėl tiek dovanų, tiek reikėjo ruoštis?"Apsimečiau, kad negirdėjau. unsure.gif
Arba :"tu tikrai galvojai, kad man šito reikia?"
Jau buvau pamiršusi, kaip yra sunku jai įtikti.
O iš tikrųjų, tai gera mama, nes darbšti, kai bėda ar rūpesčiai kokie, yra kur kreiptis smile.gif
Atsakyti
Sorriux, pagonimis save laikančių pažįstu vos du. Dėl saulėgrįžos taip. Reluctant, ką tavo nuomone "švenčia" tie visi žmonės su savo blizgalais, dovanom ir kepiniais? Tikriausiai apie saulėgrįžą galvoja (kuri net ne tą dieną), jei ne apie Kristų. Cha cha cha. Tai jau tikrai. "Švenčia" bele švęst. Visa gauja taip daro - kur čia atsiliksi.
Būtybe, nieko aš neveikiau, nieko nenorėjau nei veikti, nei egzistuoti. Katiną patąsiau. Bet mama jau kelintąkart sako, kad jam vien mane pamačius vidurius paleidžia.
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 27, 01:06)

dziaukis kad gavai
as is saviskiu tik nervus
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 12 27, 10:07)
dziaukis kad gavai
as is saviskiu tik nervus

Iš vieno ne nervus, nezyzk.

O man tai žinia, kad keblus tas džiaugsmas.

Bet ot sunkūs žmonės psichai. Pvz., kad ir aš. Dėl ko čia vemiu, kitas nesuktų makaulės. Kaip suprantu, n žmonių ir nesuka.
Nors Nauji metai mane ne taip erzina. Bent visi žino dėl ko geria, ėda ir uosto.
Atsakyti
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 12 27, 08:37)
Sorriux, pagonimis save laikančių pažįstu vos du. Dėl saulėgrįžos taip. Reluctant, ką tavo nuomone "švenčia" tie visi žmonės su savo blizgalais, dovanom ir kepiniais?

greiciausia tik mikroskopine sauja mini kristaus gimima, saulegriza ar kazka panasiai konkretaus. o nebandei paklaust ka jie svencia(is vis koks tau skirtumas)? manau reik ziuret paprasciau. zmonems juk patinka paryti, pasiblizginti ir gauti kazko nemokamai, net jeigu tai nereikalingos siuksles. jiems patinka svesti ner didelio skirtumo ka.

as pvz ateiste, bet dalyvauju kaledinej psichozej. tai teigiamai veikia kioska. zinoma reik jegu tai atlaikyti. vistik visada gali rinktis, o ne daryti kaip visi ir piktintis kokie jie nedvasingi. tau tai is vis neturetu but sudetinga.

man is vis px tokie dalykai, kaip kaledos. jeigu nerima keltu blizguciai, tai nuo realybes galva jau butu seniai issitaskiusi.

Atsakyti
Ką ten klaust - taip aišku. Aišku, kad čia mano bėda. Jau taip kiekvienam žingsny beprasmybė, o čia viršija beprasmybės ribas. [vemia].
Maniau nesudėtinga. Bet va. Kažkodėl važiavau pas mamą, kad tik toji neverktų, nes būtų dar blogiau. Aišku, mano mama dar baikė. Ta bent neturi įpročio apkarstyt spygliuočių daiktais.

Ai žo. Cirkas išvažiavo. Nesidirba visai.
Atsakyti
Ir Kalėdos, ir kitos šventės, kiekvienam savo prasmes turi, arba neturi. Ar pagal religijas, ar pagal ką kita. Ar tiesiog šiaip smagu, ar nesmagu. Bet kai neigi beveik viską, tai viskam ir rasi priežasčių, kaip dėl to pavemt. Aš pačios idėjos jau nebesureikšminu, kaip kažkada seniau būdavo. Nei kažkuo labai tikiu, dėl ko kartais net gaila. Bet kad kiti švenčia, džiaugiasi, blizginasi, man gražu. Gražu vien nuo to jeigu jiems tai smagu ar mato tame prasmę. Aišku man lengva kalbėt, neturiu jokių prievolių, galėčiau iš viso pamiršt visokias kalėdas, nes nereikia nei dėl kioskų stengtis, nei "tobulos namų šeiminininkės" privilegija verčia gamint daryt dėl vaikų ten kokių nors ir pan.
Atsakyti