...rasau cia,nes cia niekas niekas nedraudzia bedavoti,jei neidomu,tiesiog nekreipia demesio.o pasakyk draugems,kad tau liudna,kad nenori isskrist,tau jos pasakys-tu kiekviena diena tokia pat,neskrisk,jei nenori,o jei skrendi-nedejuok.ir is vienos puses jos teisios,pas mane nieko nevyksta-arba depresuoju,kad gryztu i anglija,arba depresuoju ,kad blogai jauciuos,kad skauda kazka.o visa kita stovi vietoj,nes as arba bijau kazka keist arba kai depresuoju tiesiog nieko nenoriu.tada sumazini ta bendravima su draugem,nes nenori ju apkraut ir isgirst,kad pas tave nieko nevyksta,bet gauni tik priekaistus ,kad nenori bendraut.ir tt ir panasiai.todel ir eini cia,nes cia niekas nesistebi,kad tau vel blogai,kad nieko nenori,kad depresuoji ir tt ir pan.
as cia taip gerai jauciaus..kol supratau,kad kitas savaitgalis lb greitai ateis ir turesiu isskrist.jei anksciau galvojau,kad vasara tikrai grysiu visam,tai db tiesiog bijau ta daryt,kad nebutu blogiau.(del nedarbo)
...kalbant apie sunis,tai nezinau kas daros maniskei,ar ji jaucia ,kad greitai vel manes cia nebebus ar jai tiesiog senatve...antra diena kazkokia lb rami,liudna net sakyciau,arba sekioja mane arba ziuri liudnu veidu i mane

bijau ,kad nesirgtu,kad nemirtu,nu zodziu...kas turi suni ir lb ji myli supras apie ka as.
...kartais noreciau,kad kas nors is mano gyvenimo perdarytu ji kaip nauja,kad man nieko nereiktu daryt,sprest,galvot...o tik ramiai,pagal scenariju gyvent.
...o man Selsme patinka.todel,kad niekada neslepia savo busenu,net jei ja nuo visko ir vemt vercia.jau geriau taip nei uzsidejus klauno kauke vaidint kaip viskas saunu ir mylima...
..tas, kas sako, kad laimės nenusipirksi, niekada nepirko šuns...