Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VI tema

QUOTE(maža mazgė @ 2014 01 14, 22:05)
Mums žuvų taukų reik, svarbiausias papildas, bet niekaip nenusigaunu per vaikus į vaistinę, nes skystų tai negaliu gerti, po savaitės net žiūrėti negaliu į juos  unsure.gif

Kokios firmos naudoji zuvu taukus? gal kai kurie yra labiau isgryninti, geriau pasisavinami? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 01 15, 19:05)
Kokios firmos naudoji zuvu taukus? gal kai kurie yra labiau isgryninti, geriau pasisavinami? unsure.gif

Mollers paprastus gėriau, nes dukrai nupirkus. O dabar nežinau, ieškosiu kapsulėm ir su akcija...
Atsakyti
Musu seimyna irgi Moller's skystus zuvu taukus vartoja.
Atsakyti
skysti fuuuuuuuuuu
aš suaugusi, bet net ngaliu pagalvot kad reiktu skystus gert.
visai enprnešu žuves kvapo ir riebalu. lotuliukas.gif
Šiandien pasidariau sveika vakariene. ax.gif lašišos išsikepiau. mirksiukas.gif reikėjo ant groteliu kept. negaliou riebalais raugėju.

O prasidėjo viskas senų senovėj... kai mano AA babute irgi mislyjo, kad vaikam būtini žuvų taukai.... tai va....karteli pamenu gaudė mane net laiptinėj su tais taukais....kadangi tai dižiausias siaubingiausias vaikystės atsiminimas, matyt kad sušėrė tuos taukus man. nuo to karto kažkaip apie taukus nė pagalvot negaliu....... lotuliukas.gif silkės enprnešu, per riebi man.

ai o va mano vyra tėvai jau protingiau žuvu taukai smaitindavo: užpildavo šaukšteli žuvu tauku ant juodos duonos ir storai druska pabarstydavo.....užtat silkes aliejuje kapojabulvėm užsikasdamas. o aš žuvi pripažystu tik tešloj ar garuos gaminta
......

na čia jums nuotaikai paklt ..vakaro skaitiniai.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 01 15, 22:44)
skysti fuuuuuuuuuu

O man visai skanu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2014 01 16, 00:00)
O man visai skanu  essen.gif

Geriau kas gali skystus aisku:), as tai negaliu iskart riaugeju , ti kartais plasmasiniu kapsuliu isgeriu smile.gif
Atsakyti
mane pykina vien kvapas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane irgi vien pagalvojus apie skystus zuvu taukus pykina. Dar kazkada bandziau linu semenu aliejaus saukstuka isgert, vos neapsivemiau schmoll.gif
As geriu kapsulem Nutrilite zuvu taukus. Anksciau labai skeptiskai i juos ziurejau, bet kai aptikau Vokisko zurnalo tyrimus, kur sio gamintojo vitaminai gavo gerus ivertinimus, tai dabar tik juos perku.

Isgeriau siandien ir as 4 stiklines vandens biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lysa @ 2014 01 16, 10:44)
Mane irgi vien pagalvojus apie skystus zuvu taukus pykina. Dar kazkada bandziau linu semenu aliejaus saukstuka isgert, vos neapsivemiau  schmoll.gif
As geriu kapsulem  Nutrilite zuvu taukus. Anksciau labai skeptiskai i juos ziurejau, bet kai aptikau Vokisko zurnalo tyrimus, kur sio gamintojo vitaminai gavo gerus ivertinimus, tai dabar tik juos perku.

Isgeriau siandien ir as 4 stiklines vandens  biggrin.gif

Amway gamybos?
Linu semenu aliejus-super sveika organizmui! Ypac gerai pasisavinamas su varske.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2014 01 16, 11:53)
Amway gamybos?
Linu semenu aliejus-super sveika organizmui! Ypac gerai pasisavinamas su varske.

Aha, Amway.
Linu semenu aliejus turi tu paciu aminorugsciu kaip ir zuvu taukai, gal todel man ju skonis labai panasus lotuliukas.gif as visada stenguosi i salotas ipilti bent po puse saukstuko.
Atsakyti
QUOTE(Lysa @ 2014 01 16, 11:14)
Aha, Amway.
Linu semenu aliejus turi tu paciu aminorugsciu kaip ir zuvu taukai, gal todel man ju skonis labai panasus  lotuliukas.gif as visada stenguosi i salotas ipilti bent po puse saukstuko.

Tik ta atidaryta linu semenu alieju reikia greit suvartoti ir laikyti saldytuve.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2014 01 16, 12:35)
laikyti saldytuve.

4u.gif aciu, sito nezinojau.
Atsakyti