Labuks merginos.Sveikos naujoės
Ai aš biški buvau nusibaigusi per šventes. Tema dar pamečiau per tuos darbus.
jau atsigavau( beveik) ir nusprendžiau, kad kitom šventėm bus stalas kuklus ir pirktinis.Užtenka man jau.o tai galus atiduosiu ir anūku nepanenčysiu.Nes šiemet per kalėdas jau taip pavargusi buvau,kad net pabenraut su šioma sunku buvo.taip susinervijau pagalvojau, jei taip su anūkais jau sugužėtu, o babulka nė pasakos pasekt jėgu nebeturi...... baisu pasidarė. reik kardinaliai keist požiūri ir nepavargt per šventes.
QUOTE(Dzeida @ 2013 12 13, 18:44)
Gal dar viskas bus gerai, gal nepasitvirtins diagnoze.Taip liga sudauzo visas svajones ir vilti, nors sako kai uzdaro visas duris atidaro langa ....man irgi sunku pakilt , bet gyvas zemej nelysi .Stiprybes tau , gal viskas bus gerai

pilnai pritariu
QUOTE(maža mazgė @ 2013 12 16, 13:25)
Senbuvės, papasakokit jūs man, ar gali nuo medrolio berti nugarą? Aš čia vieną dieną apsižiūrėjau ir vos smūgio negavau, nugara išverta smulkiais spuogais, ir niežti

O prieš naujus pirtis planuota buvo, nu kur aš tokia graži į pirtį...
manes nebėrė nė nuo vienu vaistu O dabar nuo aravos kartkartėm iškylapo mažapūlinuka. Tai gal tau elrgija gavosi kokia.
QUOTE(Sunrayja @ 2013 12 16, 20:37)
Sveikos,
mane nuo celebrexo labai berdavo, bet labiausiai veida
QUOTE(Ikulia @ 2013 12 18, 19:23)
Tai, kad reikes turbut gerti visa gyvenima, suprantu.
As L-tiroxina skydliaukei vartoju jau 10 metu (irgi visam gyvenimui). Sis autoimuninis susirgimas man antras bus.
O Jums sis vaistas irgi nekompensuojamas?
Kompensuoja vaitus,jei pripažyssta Ra. O man nseniai dktarė leptelėjo,kad gal RApirmas ,skydliaukė paskui antrinis susirgimas.Nes pasak jos taip būtu logiškiau. Ir n visad susirgimas tas pirmas, kuri pirmą atranda.
Pas maneirgi jau 8 metai nevikia skydliaukė. artritas išlindo prieš 3....
QUOTE(triusyte1990 @ 2013 12 20, 12:53)
Labas,merginos, kaip jūsų sveikatėlės? Vakar pasiėmiau savo kraujo tyrimus, tai likau nieko nesupratus, padarė bendrą kraujo tyrimą ir crb. Ties crb atsakymu irasyta < 8, o kad būtų tiksliai parašyta, tai nieko. Keista ta mūsų poliklinikos laboratorija, gydytoja sako normos neviršija ir tiek. Taip pat bendram kraujo tyrime neradau eritrocitų nusėdimo greičio, visus rodiklius išanalizavau,nebuvo. Tai tik limfocitu siek tiek padideje, norma parasyta iki 48, o mano 51,6. O kraujo tyrima darė per patį sąnarių tinimą..
kaip ir geri tyrimai. nėr ko nerimauti.
galra kažkalengvesnio ir greičiau pagydomo.