Dzeida, tai jau tikrai... Svarbiausia ginė net nepasakė, kad plyšti gali ir ką daryti

Kad plyšo įtariau pasigooglinus... Nes man aplamai skaudėjo visą pilvo ertmę, galvojau skrandis arba kasa kokia, jau ir pas gastroenterologą buvau privačiai užsirašius, bet pagailėjau pinigų (nes apie 500 konsultacija+zondas)
Aš pomidorus valgau, ir bulves. Matyt neprispaudė dar taip blogai

Na bet kas per salotos be pomidoro? Arba bulvės, man jos visur - sriuboj, troškiny... Aišku neriju kilogramais, bet tiesą pasakius, esu pasimetus jau ką galima, o ko ne
O aš
dėl badavimo norėjau paklausti. Ar bandėte kuri daryti iškrovos dienas? Skaičiau, kad padeda reguliuoti imuninės sistemos veiklą tokios dienos, tarkim kartą per savaitę sausas badavimas. Tai man koks klausimas kyla: o kaip su vaistais? Galima pabadauti dienelę, jei vaistus geri?
Ir dar, seniai bręsta
klausimas dėl vaistų, skirtas, aišku, gydytojui, bet pas jį aš tik po mėnesio pateksiu. Sakau tiek sergančiųjų, tikrai kažkas bus susidūręs. Žodžiu kasdien geriu 1,5 tab. Medrolio ir 1 tab. Diclaco. Ir pamaniau, ar negalėčiau to Diclaco negerti? Blyn, jau pusė metų kaip jį riju diena dienon. Jei man beveik neskauda, gal galima jo negerti, palikti tik Medrolį? Gal, sakau, pas ką buvo panaši situacija?