Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VI tema

QUOTE(bagyra9 @ 2014 01 25, 22:04)
Pirma žiurėsiu ką šeimos gydytojas sakys, gal su kokiu siuntimu pigiau, gal per kokius pažįstamus... Nes į rankas man nieko nedavė, pasakė, kad į eilę užrašo. Aš kaunietė, tai man sakė eiti į Savanoriuose esantį ortopedinį, ten kažkur daro, aišku už pinigus O šiaip man priklausytu Klinikose nemokamai.

Aiskiu. Pranesk kaip seksies pas seimos gydytoja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2014 01 25, 23:04)
Pirma žiurėsiu ką šeimos gydytojas sakys, gal su kokiu siuntimu pigiau, gal per kokius pažįstamus... Nes į rankas man nieko nedavė, pasakė, kad į eilę užrašo. Aš kaunietė, tai man sakė eiti į Savanoriuose esantį ortopedinį, ten kažkur daro, aišku už pinigus O šiaip man priklausytu Klinikose nemokamai.

nežinau kaip kaune, bet iš mūsu mergos su siuntimais važiuoja mtr i šančiu poliklinika, kažkur i savanorius ar i panevėži. Visur enmokama,jei siuntimas yra. Prieš pora mėnesiu darugėnenorėjo mėnsio nemokamoj eilėj laukti, tai darės savanoriuose mokamai.. kita diena padarė.
Atsakyti
Labas rytas,
ar kuri bandėte gerti lauro lapų nuovirą nuo sąnarių skausmų? Radau čia tokį receptą, galvoju pabandysiu, bjaurastis jaučiu, bet tik 3 vakarus išgert reikia.. blush2.gif
Atsakyti
nu mačiau ir aš , kažkaip nkilo noras pabandyti. pagalvojau,kad aš tuos lauro lapus visur ir taip kišu.
i sriubas i mėsa.
aišku tai ko gero netaspats.
pabandyk sužinosim,kas ir kaip

niu aš vakar padirbėjau su MB grindis šiltinom. Vaiku butely kambariuke kažkur po grindim vėjai švilpauja. tai Nulupo juodgrinds ir rado 4 baisias skyles iš 2 ėjo šaltis kaip reikiant, neskaitant kad vėjas vakar ne iš tos pusės buvo. tai aš vietoj pagalbinio darbininko buvau.
šiandein nelabai paeinu. nors vakar jaučiaus super. ir įdomu kasčia man. ar prisilaksčiau ar visgi bulviu privalgiau. nes valgiau tai tai kas pagaminta buvoir gavosi 3 kart dienoje. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 01 26, 11:01)
šiandein nelabai paeinu. nors vakar jaučiaus super. ir įdomu kasčia man. ar prisilaksčiau ar visgi bulviu privalgiau. nes valgiau tai tai kas pagaminta buvoir gavosi 3 kart dienoje.  doh.gif

console.gif prasimankštink truputį, gal palengvės? gali būti ir tas, ir tas, niekada negali žinoti..

o dėl lapukų parašysiu, ar yra koks poveikis, šį vakarą jau gersiu pirmą dozę.
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2014 01 26, 12:01)
console.gif prasimankštink truputį, gal palengvės? gali būti ir tas, ir tas, niekada negali žinoti..

O tai kiek tu lapeliu reik priplikint smile.gif bet kazkodel ytariu kad nemazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2014 01 26, 13:01)

tai negulėjau šiandien. ryte praskalbiau dukros apranga, rankytėm, nes baltai žalia, baisoka,kad uždažys...dar 2 skalbenkes išploviau. pietum kugelis ir sriuba dar studentui višta kepiau ir apkepą ai salotykės. nu daugiau nieko.
vakare pazumint ruošiuos ir vsio.
bet šeip tai prastai. paguliu pailsiu ir einu.
vakas prasčiausia, tai ryte nuskausminamieji kažkaip ilgai nsuveikė. net nervas ėmė. kavos išgėriau, tai kažkaip lyg atleido.
juokinga, kavos stengiuos ngert, bet kai visai prastai neatlaikau.......dabar vandeni pampiu,kad išplaut ta kava...... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 01 26, 19:12)
O tai kiek tu lapeliu reik priplikint smile.gif bet kazkodel ytariu kad nemazai  smile.gif

Pusę pakelio užpilti 300ml verdančio vandens, pavirti 5 min. Šiltai laikyti 3 val. Nukošti ir išgerti prieš miegą. Kursas - 3 dienos, po savaitės pakartoti.

QUOTE(rimulėėė @ 2014 01 26, 19:45)
tai negulėjau šiandien. ryte praskalbiau dukros apranga, rankytėm, nes baltai žalia, baisoka,kad uždažys...

Ne nu... O tu nebandei spalvas gaudančių servetėlių naudoti? Yra toks civilizacijos atradimas, jei bijai kad dažys - pridedi daugiau i skalbimo mašiną ir nedažo wink.gif
Man šiandien irgi traška viskas, per sportą porą kartų sutraškėjau taip, kad galvojau vaiką pažadinsiu lotuliukas.gif O skauda labiausiai rankų pirštus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2014 01 26, 21:53)

Ne nu... O tu nebandei spalvas gaudančių servetėlių naudoti? Yra toks civilizacijos atradimas, jei bijai kad dažys - pridedi daugiau i skalbimo mašiną ir nedažo wink.gif

Kas čia per gėris ax.gif nežinau tokiu daigtu blush2.gif Šeip tai kad pervežė, kalną baltų purvinuų kojinių. ta viena išeigine žaliai balta ir po rtinkes likusius spalvotus rūbus, tai nė kaip surūšiuot.
mane tai nervuoja, jei tik batu kojiniu atskirai nplauna amžinai uždažo.
namie tai aš temperatūra parenku. o ten benderyje kažkokia kvaila skalbimo mašina, pas ja knopkė tik viena, nepasirinksi nei temperatūros , nei ko kita...sudedi supili ir paleidi viskas. po valandos išsiimi. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 01 26, 20:46)
Kas čia per gėris  ax.gif  nežinau tokiu daigtu  blush2.gif Šeip tai kad pervežė, kalną baltų purvinuų kojinių. ta viena išeigine žaliai balta ir po rtinkes likusius spalvotus rūbus, tai nė kaip surūšiuot.
mane tai nervuoja, jei tik batu kojiniu atskirai nplauna amžinai uždažo.
namie  tai aš temperatūra parenku. o ten benderyje kažkokia  kvaila skalbimo mašina, pas ja knopkė tik viena, nepasirinksi nei temperatūros , nei ko kita...sudedi  supili ir paleidi viskas. po valandos išsiimi.  lotuliukas.gif

Na tarkim tokios:
https://www.vpz.lt/l...tiems-audiniams

Kainuoja, bet kiek girdejau atsiliepimai geri, reiktu ir man isbandyti.
Atsakyti
oi jei reklama teisinga, tai pagelbėtu ebndrabučio mergytėm, nes ten su rūšiavimu sunku.........
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2014 01 26, 10:40)
Labas rytas,
ar kuri bandėte gerti lauro lapų nuovirą nuo sąnarių skausmų? Radau čia tokį receptą, galvoju pabandysiu, bjaurastis jaučiu, bet tik 3 vakarus išgert reikia..  blush2.gif

Aš vis ruošiausi ruošiausi ir neprisiruošiau smile.gif
Idomu bus sužinoti nuomonę smile.gif
Be , kiek pamenu, as buvau radus, kad reikia ilgiau gerti g.gif
Atsakyti