QUOTE(bagyra9 @ 2014 03 13, 14:18)
Sveikutes
Aš pagaliau sulaukiau savo eilės įvairiems tyrimam.
laikykis

na lauksim, gal tyrimai įneš kažką aiškesnio.
aišku depresija ilgai gydosi, bet svarbu ko gero gyditis.
o tau Galvos kraujotaka kodėl tiria, kokie simptomai. mes su dukra u galva vargstam irgi ta tyrima darys...
QUOTE(maža mazgė @ 2014 03 13, 15:48)
Labas, mielosios,
rimulėėė, žinoma turi, viskam, todėl ir sąnariams geriau, kai kokybiškai maitiniesi. Dar kaip įprasti valgyti mažiau? Nes gyvybinėms funkcijoms nereikia tokių kiekių, kaip mes "ėdam"...
Ai, sumažinau Medrolio nuo 1,5 iki 1 tabletės ir nejaučiu jokio skirtumo, tas labai džiugina

Aplamai jaučiuosi šiek tiek geriau, bet ir nesportuoju, nes moteriški džiaugsmai aplankė. Tai va ir žinok, žmogau, kas padeda.. Ir kaip saulutė kelia nuotaiką, pagaliau pavasaris
nu jo sveikas maistas niekam nepakenkė.

o ėdam tikrai daugokai.
šeip manau svarbiausia maitintis teisingai ir vaikus maitint , kad iprastu normaliai valgyt . Nesvalgymo įpročiai juk per šeimair yra paveldimi. ne storumas paveldimas o valgio darymo ir užstalės tradicijos.
na kas leičia tas knygas... tai paklausiau jutube ir mane nupurtė. na negaliu sakyt kad aš ten su viskuo nesutinku.. daug yra teisingu minčiu, bet ir labai kvepia kraštutinumais.
jei netingit galėtumėm gražiai padiskutuot, idomu būtu.. be piktumu aišku.
na šiaip aš seniai jau priėjau išvados,kad saves nemylėjau,užtat ir susirgU. skaitau,kad per daug jautri esu, per daug viska širdy nešioju... ir mažai savimi rūpinuosi.labiau kitais.
bet paklausius įrašo kažkaip pasidarė nejauku..iškilo klausima,kas yra save mylėti. kaip jūs merginos tai suprantat. jei bliauna tavo penkemetis,o tau koja skauda ir nesinori keltis ar reik gulėt... nes jei atsikelsiu, tai juk savęs nemylėsiu..... kaip čia išeina. išaiškint rėkiančiam vaikui,kad tau labiau skauda..kad jis privalo atikelt ir iki taves daeit......
nu nesuprantu
man dabar bepigu save mylėt, pasilepint pasirūpint daugiau savimi.. bet nepamirškim kad mano dvynės neperseniausiai mažos buvo. o iš vis auginau 3 : keturmetis ir naujagimės dvynukės... be babučiu. ir kurioj vietoj čia telpa meilė sau............