QUOTE(bagyra9 @ 2014 03 14, 16:18)
Duok Dieve, nors realiai tai nebus tik nuo nervų, nes aš vaikystėje gulėjau ligoninėje dėl galvos skausmų. Deja gydytoja buvo nelabai kokia, bet irgi darė KT ir matė dėmes, tačiau pasakė, kad turėčiau išaukti, vėliau darė dar kažkokį tyrimą kuriama nustatė perdaug likvoro skysčio (ale vandenė) bet taip viskas ir liko. Niekas nieko mamai neaiškino, tiesiog liepė laukti. Tada man buvo 13m, veliau perėjau pas suaugusių gydytoją ir mano kortelė su visom išvadom dingo, tad niekas nieko ir nebežiurėjo, o aš vis laukiau kada išauksiu tuos galvos skausmus. Deja. Tai va vėl prisiruošiau eit per gydytojus ir kolkas tokios išvados. Kiek skaičiau dabar internete, tai... nusprendžiau to nebedaryti, nes baisu pasidarė.
Dabar jau visi sanarių skausmai nuėjo į antrą planą....
na
nesnervuok labai.
vandenė nėr taip baisu. tiksliau viskas priklauso nuo vandenų kiekio.
prieštai parašiau ilga posta ir dingo......
jei trumpai, vandenė mano dukrai. tiksliai nepamenu, bet ir smegenyse ir virš smegenų yra vandens. nepredaugiausiai. dabar kaip tik vaikštom tiriamės,. nors aji jau 16. anksčiau visus jos galvos skausmus nurašydavo ant jautrumo.
dabar viena daktarė patvirtino ta vandene, cista smegenyse ir migrena. kitas daktars aiškina,kad čia ne migrena......... vienu žodžiu. lakstom pas daktarus. akių dugne matomi vandenės pėdsakai, bet nervų nespaudžia, na tipo nepredaugiausiai vandens. kita mėnesi smegenu kraujotakos tyrima, balandi pas 3 lygio neurologa. itariu dar i santariškes vešiu, nes noriu 2 nuomoniu.
vienu žodiu.. sūnui buvo paviršinė vanenė, kai gimė, išsivaiksčiojo... dukrai dabar tik rado. daktarai negazdina, šiuo metu tik va dėl sporto klaustukas. ebtčia dėl cistos...na aišku žinau kad su didele vandene neišgyvenama..bt čia kūdikiai. paprastai iki metuku išsisprenžia viskas. mano dukra biški alpsta paskutiniu laiku, ir tie migreniniai skausmai kartojasi, bet jei labiau psichosomatinės kilmės, užtat itaria,kad ne migrena.... nu nepanikuojam, kadangi prasportavo ji 7 metus aktyviai, visad viskas egrai buvo. dabar tik brendimo laikotarpiu pablogėjimai.
nabet tikiuos viskas bus gerai. gyvent netrukdys. visgi išmokom šeipsau nealpt.... osu reikalu( nusispaudė durim piršta) manau ne jai vienai pasitaiko.........