Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2013 12 12, 13:16)
kol viriau sriuba ir kepiau tortui biskvita, namie ivyko pogromas  doh.gif dabar tvarkysiu iki ryt vakaro  doh.gif nu mazius istrauke viska ka pasieke  doh.gif o mamyte  lotuliukas.gif

o dabar atsinese sluota ir sluoja  doh.gif per kvepalus, laikrascius, zaislus lego kaladukus  doh.gif  doh.gif

prieš šventes susitvarkyti visas spinteles,stalčiukus-labai gera mintis,protingas vaikis g.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 12, 13:32)
Musiuk,Inga aišku nekalta.Sąlygos buvo IŠ KART pasakytos.Galų gale savaime aišku  biggrin.gif Įdėk foto ir viskas ok,reik klaidas ištaisyt  mirksiukas.gif  4u.gif
kad neBEžiūrėsi ar ''esu kalta'' nesiskaito,foto reik dabar  smile.gif

Idesiu! Negreit, bet idesiu. Darbe neturiu, o apie namini kompa rasiau ryte. Bet idet tikrai pazadu. O jei pazadu, pazadus vykdau. Jei zinau kad neispildysiu - tyliu. Pritariu, taisyt reikia ir pataisysiu.

QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 12, 13:33)
tai ko cia gincytis, kai pasicekavinta jau  tongue.gif
drinks_cheers.gif  Nu negrazu taip, as nebuciau net prasyt drisus  nono.gif

Nieks ir nesigincija doh.gif
nu dar pavaziuojam, mazai dar buvo man skirta. Pliam pamokslu rinkinelis.. nebuciau drisus negaleciau.. doh.gif dievo karvytes.. doh.gif o as tai zmogus su trukumais, ne sventa tikrai.

supratau, blogai padariau! Supratau! Ale neee, reik gi pavaziuot, pamoralizuot. Nu blogai, blogai, zinau. Bet reikia gi paest, kaip be to?!

Atsakyti
mergytes as atsijungiu apie 16h grisiu
ikiuks
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 12, 13:16)
kol viriau sriuba ir kepiau tortui biskvita, namie ivyko pogromas  doh.gif dabar tvarkysiu iki ryt vakaro  doh.gif nu mazius istrauke viska ka pasieke  doh.gif o mamyte  lotuliukas.gif

o dabar atsinese sluota ir sluoja  doh.gif per kvepalus, laikrascius, zaislus lego kaladukus  doh.gif  doh.gif

na, vaikas sitaip "tvarka"suprato ir mamulei "padejo" mirksiukas.gif wub.gif

As siandien vriedna mama buvau, sakiau,jei parejus is darzelio kambario nesutvarkys, eglutes nepuosim...bardake gi negalim jos statyt lotuliukas.gif ir dovanu nebus, nes kaledu senis mato,kokios netvarkingos merginos gyvena ir jei zaislu nepadeda i vieta, tai kam joms nauju reikia lotuliukas.gif 4u.gif Tai pazadejo susitvarkyti ax.gif Pas mus ryt eglutes iziebimas, dar didzke dainuos, nes jau muzikalkes chora pradejus lankyt.bet oras tai kazkoks i pavasari panasus doh.gif Noriu saltuko, normalaus sniego, o ne pliurzos..
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 12, 12:34)

oi kokis grazus wub.gif

QUOTE(Semilga @ 2013 12 12, 12:42)
drinks_cheers.gif  wub.gif ir visai siltas, nuo jo, persokau i pukini palciuka  lotuliukas.gif tik kai pasnigo..O siaip su masiniuku man buvo pats tas 4u.gif

Semilga, tu ji turi wub.gif gera cia kaina skaitosi?
kaip manai koki man dydi imt? S ar M?
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2013 12 12, 14:24)
Idesiu! Negreit, bet idesiu. Darbe neturiu, o apie namini kompa rasiau ryte.  Bet idet tikrai pazadu. O jei pazadu, pazadus vykdau. Jei zinau kad neispildysiu - tyliu. Pritariu, taisyt reikia ir pataisysiu.

Nieks ir nesigincija  doh.gif
nu dar pavaziuojam, mazai dar buvo man skirta.  Pliam pamokslu rinkinelis.. nebuciau drisus negaleciau.. doh.gif dievo karvytes..  doh.gif o as tai zmogus su trukumais, ne sventa tikrai.

supratau, blogai padariau! Supratau! Ale neee, reik gi pavaziuot, pamoralizuot. Nu blogai, blogai, zinau.  Bet reikia gi paest, kaip be to?!

musiau, nebuk kaip zeneta
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 12 12, 13:25)
na, vaikas sitaip "tvarka"suprato ir mamulei "padejo" mirksiukas.gif  wub.gif

As siandien  vriedna mama buvau, sakiau,jei parejus is darzelio kambario nesutvarkys, eglutes nepuosim...bardake gi negalim jos statyt lotuliukas.gif ir dovanu nebus, nes kaledu senis mato,kokios netvarkingos merginos gyvena ir jei zaislu nepadeda i vieta, tai kam joms nauju reikia lotuliukas.gif  4u.gif Tai pazadejo susitvarkyti ax.gif Pas mus ryt eglutes iziebimas, dar didzke dainuos, nes jau muzikalkes chora pradejus lankyt.bet oras tai kazkoks i pavasari panasus doh.gif Noriu saltuko, normalaus sniego, o ne pliurzos..

O pas mus jau yra namie eglute, bet tik su girlianda. Sakau gal zaisliuku visai nekabint, kokius tik meduolius iskepti. Nes pas mane zaisliukai tik visi stikliniai, tikri, na tie ale tarybiniai wub.gif butu labai gaila jei sudauzytu maze. Vakar jau spejo eglute nuverst, tai zaisliukams butu amen doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 12, 14:26)
musiau, nebuk kaip zeneta

Nu gal baik?
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 12 12, 13:25)
oi kokis grazus wub.gif
Semilga, tu ji turi wub.gif  gera cia kaina skaitosi?
kaip manai koki man dydi imt? S ar M?

As tai M turiu. Pati mokejau maziau nei dabar kaina, bet kiek teko matyt per kelis metus, pigiau dabar nelabai imeta.as 6Pm pirkau
Atsakyti
Musiuk,nereikia mums tų pamokslų.Nei tu karvytė,nei mes karvytės.Nedaryk konflikto iš š...
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 12 12, 13:30)
As tai M turiu. Pati mokejau maziau nei dabar kaina, bet kiek teko matyt per kelis metus, pigiau dabar nelabai imeta.as 6Pm pirkau

aciu 4u.gif
M pilko nera, juodo nenoriu. reiskia nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 12 12, 13:28)
O pas mus jau yra namie eglute, bet tik su girlianda. Sakau gal zaisliuku visai nekabint, kokius tik meduolius iskepti. Nes pas mane zaisliukai tik visi stikliniai, tikri, na tie ale tarybiniai wub.gif  butu labai gaila jei sudauzytu maze. Vakar jau spejo eglute nuverst, tai zaisliukams butu amen doh.gif

mes nediduke statom, tai bent jau pernai puosem tais ale kinderio zaisliukais, kur buvo mikes pukuotuko visokie zieminiai,Kiek pacios pirkom, valgem, kiek dar dovanu buvo gave, tai jau pilnai eglute jais buvo apkabineta, tai manau ir siemet...beletik.Nes sventes svenciam ne namie.Kucios pas anyta, kaledos pas mano tevus, dar ir vaziuojam pas mano senelius, nes dar mano seneliai abu yra, nors link 100traukia...ilgaamze pora.Tai suvaziuojam visi gimines.Tai namie ir tokios, simboliskos pakanka, svarbu jom mirga marga...ir zybsi langas papuostas lemputem ax.gif
Atsakyti