Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(rapoja @ 2013 12 12, 14:33)
Musiuk,nereikia mums tų pamokslų.Nei tu karvytė,nei mes karvytės.Nedaryk konflikto iš š...

as Tau graziai atsakiau. Idesiu.
Atsakyti
Aš tai labai norėjau ,kad per naujaką vyro giminės susirinktų ,išsinuomotumėm sodybą,gyva muzika ir uch...... Bet visi nori ,o kai reik tvirtai tartis nebelieka norinčių cool.gif Tai dabar net nežinau kaip ir kur dar tiksliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 12 12, 13:34)
aciu 4u.gif
M pilko nera, juodo nenoriu. reiskia nereikia biggrin.gif

aga, man ir pilkas buvo graziau.Bet tik XS buvau pagavus, tai jau ir rankoves buvo trumpos ir pati kaip sarvuose, lyginant su M, nesusege blush2.gif .Giminaite nesioja Pradzioj tai dvejojau dar, galvojau,gal kokia s butu normaliausia, bet M nesioju ir man pats tas biggrin.gif Tik va, dabar i ta TH striukelka panasu, tai dar iki pavasario galvosiu ar man jos reiks, ar ne...nes kazkaip panasu kai juoda, tie medziagos intarpai, dygsniuotumas lotuliukas.gif Taip va, ir prisikrauni smutkiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2013 12 12, 13:35)
as Tau graziai atsakiau. Idesiu.

oki mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
o kodėl Tau g.gif labai sena ciocė atrodau unsure.gif sakyk tau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 12, 13:37)
Aš tai labai norėjau ,kad per naujaką vyro giminės susirinktų ,išsinuomotumėm sodybą,gyva muzika ir uch...... Bet visi nori ,o kai reik tvirtai tartis nebelieka norinčių  cool.gif Tai dabar net nežinau kaip ir kur dar tiksliai  rolleyes.gif

del naujako paties, tai ir as dar nezinau...31d planuoju pasiimt mamadieni,kad normaliai pailset, kazka maisto pasidaryt, o ne i darba eit.Gal pas draugus, gal pas gimines, kolkas special pasiulymo nesulaukem.O su vaikais, kaip ir su vaikais, dazniausiai buna..kol mazi, dar nei labai kam paliksi, nei ka.pernai tai pas mano tevus sventem.
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 12 12, 13:38)
aga, man ir pilkas buvo graziau.Bet tik XS buvau pagavus, tai jau ir rankoves buvo trumpos ir pati kaip sarvuose, lyginant su M, nesusege blush2.gif .Giminaite nesioja Pradzioj tai dvejojau dar, galvojau,gal kokia s butu normaliausia, bet M nesioju ir man pats tas biggrin.gif Tik va, dabar i ta TH striukelka panasu, tai dar iki pavasario galvosiu ar man jos reiks, ar ne...nes kazkaip panasu kai juoda, tie medziagos intarpai, dygsniuotumas lotuliukas.gif Taip va, ir prisikrauni smutkiu tongue.gif

Vat o as su TH dygsniuota nespejau verysad.gif
tokio tipo nei striukytes nei palciuko neturiu..
jei sugalvosi parduot ja -parasyk, mokesiu brangiau nei 6pm kainavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 12, 13:39)
oki  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif
o kodėl Tau  g.gif labai  sena ciocė atrodau  unsure.gif sakyk tau  biggrin.gif

Rapojuk, cia pagarbos zenklas 4u.gif
Kokia cioce, grynai pacanke wub.gif dar jaunesne nei uz bet kurias kitas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
per naujaka as turiu vieninteli nora - nažratsa ir zabytsa lotuliukas.gif man taip viskas daėdė, kad nebegaliu. jei galėčiau, dabar kam nors tvočiau į marmūzę. bet nėr nei kam nei už ką. bet tokia depresova nuotaika jaučiu dėl saulės stokos. Man reikėdavo tų šviesos liuksų gaut, kad vėl murkt pradėčiau. tai turiu įtarimą, kad reikės eit saulės voniom pasimėgaut, kad stogas nenuvažiuotų.
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 12 12, 13:41)
Vat o as su TH dygsniuota nespejau verysad.gif
tokio tipo nei striukytes nei palciuko neturiu..
jei sugalvosi parduot ja -parasyk, mokesiu brangiau nei 6pm kainavo  blush2.gif

Ok drinks_cheers.gif turesiu omeny, mano M. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 12 12, 13:43)
Rapojuk, cia pagarbos zenklas 4u.gif
Kokia cioce, grynai pacanke wub.gif dar jaunesne nei uz bet kurias kitas mirksiukas.gif  4u.gif

juokauju mirksiukas.gif
dėl metų,tai dabar man ko gero patys fainiausi metai g.gif wub.gif ,tik galėtų jau sustot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2013 12 12, 13:43)
per naujaka as turiu vieninteli nora - nažratsa ir zabytsa  lotuliukas.gif man taip viskas daėdė, kad nebegaliu. jei galėčiau, dabar kam nors tvočiau į marmūzę. bet nėr nei kam nei už ką. bet tokia depresova nuotaika jaučiu dėl saulės stokos. Man reikėdavo tų šviesos liuksų gaut, kad vėl murkt pradėčiau. tai turiu įtarimą, kad reikės eit saulės voniom pasimėgaut, kad stogas nenuvažiuotų.

mergos,neikit į meetą su JMD rytoj unsure.gif lotuliukas.gif
į soliariumą eik rolleyes.gif
Atsakyti
SOREL

prikolas kos negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

šapokliakos batai lotuliukas.gif

http://www.ideeli.co...st_view/3386742
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 12, 13:43)
per naujaka as turiu vieninteli nora - nažratsa ir zabytsa  lotuliukas.gif man taip viskas daėdė, kad nebegaliu. jei galėčiau, dabar kam nors tvočiau į marmūzę. bet nėr nei kam nei už ką. bet tokia depresova nuotaika jaučiu dėl saulės stokos. Man reikėdavo tų šviesos liuksų gaut, kad vėl murkt pradėčiau. tai turiu įtarimą, kad reikės eit saulės voniom pasimėgaut, kad stogas nenuvažiuotų.

drinks_cheers.gif man tocno taip pat
ypac tokios dienos kaip siandien ziauriai uzknisa, kai net i lauka normaliai neiseisi doh.gif
o dar tie puodai, skalbiniai, vaiku zyzimai, mazes naktiniai koncertai doh.gif
siandien sakiau eisiu i karsta vonia pagulet, gal pades wub.gif aisku jei MB ne nakti grys doh.gif
Atsakyti