Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Parachutes @ 2013 12 13, 15:49)
As siandien nusiunciau uzsakyma kasmyrui.. pamaciau kad mano ilgai gaudoma hyacinth spalva ikele ir nesusilaikiau wub.gif , nors kaip brangu, sakiau jau nebepirksiu tokiom kainom doh.gif nu bet pateisinau pirkini tuo, kad praktiskas rubas - tiks ir i darba, ir laisvalaikiui.. o laukt 40% off irgi nematau reikalo, nes tada arba nieko nepapildo, arba papildo, bet visus uzsakymus atsaukia lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
as irgi jau pradejau burbeti, kad brangokai viskas..o Collection tai groziu pilna, bet kaineles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 12 13, 12:57)
Gavau snooda, pirkau mamai bet patiko ir man, gal įmes į sale reiks paimti. Šiaip nėr mažas jis
user posted image

Labai gražus. Gal galima nuorodą?

Aš labai džiaugiuosi šiuo factory megztuku:
user posted image
Atitiko visus lūkeščius ir labai tinka man. biggrin.gif Tik jis 100% vilna, labai burbuliuojasi, bus vargo tuos burbulus skutant.

Švarkelis labai fainas, tamprus, tik galvoju su 90cm reikėjo 2 dydį imti. Dar vis dvejoju, parduoti ar pasilikti. Mama sako, kad dydis gerai. biggrin.gif
user posted image

Ir palaidinę pasilieku, nors tikėjausi, kad bus kitokia. Ji tokios storos medžiagos, apačia palaida, o per rankoves šiek tiek tempia.
user posted image

Žodžiu, megztukas patiko labiausiai, o dar dvejojau, imti jį ar ne. biggrin.gif
Atsakyti
micefee, o tai koki dydi svarko pasiemei? Nes as su 90 cm ir turiu 2 d smile.gif
Atsakyti
4 ėmiau, čia kažkas rašė, kad 6 turi.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 13 gruodžio 2013 - 18:49
QUOTE(Dideja @ 2013 12 13, 14:27)
enura, lygtais buvai zadejusi mums sukomplektuoti ir pasirodyti koki tai derinuka su j. crew drabuziu ir tuo megztuku su katinu

zadejau blush2.gif bet iki svenciu tai niekaip, uzsikasus iki kaklo 8 ryte iseinu 9 vakare pareinu doh.gif jau ne iki fotosesiju biggrin.gif
Dar net pati nebuvau apsivilkus ju kartu pasiziuret kaip atrodo unsure.gif rolleyes.gif
bet gal per sventes uzsidesiu toki derinuka, tai tuo paciu ir jums pasirodysiu 4u.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 13, 14:38)
as kadangi tik neseniai to nelaimelio jcrew kabli pagavau, tai turiu ka pirkt
Bet jau reikia ramybes meto, dabar bus paskutinis ir eisiu koduotis

as jau bandziau koduotis kokius 3 kartus schmoll.gif , nera tokio kodo lotuliukas.gif

QUOTE(-Gyte- @ 2013 12 13, 14:46)
Aš pažiūrėjau net, nuo 2010 perku jcrew, bet tas kablys niekur nedingsta  aišku neperku bet ko, stengiuos nepasiduot manijai ir impulsyviam pirkimui

drinks_cheers.gif , as gal nuo kokiu 2011 g.gif bet is pradziu pirkdavau tik per didziuosiu ziemos ir vasaros ispardavimus ir kol perpratau sistema kablio nebuvo, veliau atsirado biggrin.gif

QUOTE(Parachutes @ 2013 12 13, 15:49)
As siandien nusiunciau uzsakyma kasmyrui.. pamaciau kad mano ilgai gaudoma hyacinth spalva ikele ir nesusilaikiau wub.gif , nors kaip brangu, sakiau jau nebepirksiu tokiom kainom

pasiteisinkit Kaledom - dovana sau biggrin.gif Bent jau as taip darau blush2.gif

esu gavus visokiu geriu, po svenciu pasirodysiu ir pakomentuosiu kai ka tongue.gif 4u.gif
Parachutes, pamenat, pernai gundemes toki collection megztuka pirkti

COLLECTION HANDKNIT MIXED MEDIA SWEATER
item 33376

bet kaina buvo ~ 90-100$ jau su 40% off jei neklystu ir nusprendem kad gal nelabai vertas. Tai va pagavau ji dar nuo sitos kainos - 40% off, tai tikrai vertas wub.gif tik dydis S tai manau XS butu geriau, bet neiskrisiu, nesiosiu cool.gif

Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 12 13, 19:48)
4 ėmiau, čia kažkas rašė, kad 6 turi.

oho, galvočiau tau tikrai 2 užtektų, pasirodyk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2013 12 13, 23:09)

esu gavus visokiu geriu, po svenciu pasirodysiu ir pakomentuosiu kai ka  tongue.gif  4u.gif

labai laukiu pasirodymo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 12 13, 16:56)
Labai gražus. Gal galima nuorodą?

http://www.jcrew.com...07443/07443.jsp
Jis ne sale skyriuj, bet ir dabar kaina normali jo gaunas su 30 0ff. Bet žiūriu išpirkti, tai sale tikėtis turbūt jo neverta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 13 gruodžio 2013 - 23:12
QUOTE(enura @ 2013 12 13, 22:09)
Parachutes, pamenat, pernai gundemes toki collection megztuka pirkti

COLLECTION HANDKNIT MIXED MEDIA SWEATER
item 33376

bet kaina buvo ~ 90-100$ jau su 40% off jei neklystu ir nusprendem kad gal nelabai vertas. Tai va pagavau ji dar nuo sitos kainos - 40% off, tai tikrai vertas  wub.gif tik dydis S tai manau XS butu geriau, bet neiskrisiu, nesiosiu  cool.gif

Pamenu bigsmile.gif ojej dabar net pasidare pavydu doh.gif baltai zinoma biggrin.gif reik ir man tuomet ji pagaudyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2013 12 13, 21:55)
oho, galvočiau tau tikrai 2 užtektų, pasirodyk  mirksiukas.gif

Žodžiu, fotkių kokybė ne kažką, bet gal eis įžiūrėti. biggrin.gif Metu viską.

user posted image

user posted image
Nuo sagų nenuėmiau popieriukų, nes dar dvejoju, ar pasilikti. 2 dydis man atrodo būtų gražiau įliemenuotas, tik ar nesiskėstų per susegimą? g.gif

user posted image
Palaidinė tokia palaida, bet vis tiek per rankas šiek tiek tempia. Labai stora medžiaga ir dar su pamušalu.

user posted image

user posted image
Ir megztukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 14 gruodžio 2013 - 10:35
Manau, svarkelio 2 dydzio reiketu.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 12 13, 17:56)
Ir palaidinę pasilieku, nors tikėjausi, kad bus kitokia. Ji tokios storos medžiagos, apačia palaida, o per rankoves šiek tiek tempia.

Aš kaip tik įsivaizdavau medžiagą jos dar storesnę, ten gi 60 % vilnos, o dabar labai lengvas audinys padarytas smile.gif
Atsakyti