Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Aireda @ 2013 12 14, 23:42)
Chardonnay, nera tie dzinsai labai zeminti, normalus liemuo, patogus.

Ačiū 4u.gif

Kažin kokio dydžio reikėtų man jų su 97cm per klubus?

Ir kaip su Cafe Capri? Kokio dydžio man jų reiktų ir ar jie nerenka pūkų visokių?
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 12 14, 23:01)
cia gal tas persistengimas su kaina pasitaike, kam pasiseke kasmyru prisigaudyti. O siaip ir as manau, kad dauguma parduoda uz ta pacia ar net pigiau... Zinot, as galvoju, pardawejui visad galima pasiulyti savo kaina. Ju ir cia, SM, yra savo rusies turgus smile.gif Ir man "pasiseke" nusipirkti, kad ir sias su akmenukais palaidinukes kai jos buvo brangesnes... as mazinu kaina, negi "prisikonservuosi". Nors vyras sake: pasilik abi - lb grazi  lotuliukas.gif

ne, kasmyru istorija isgyvenau ramia sirdim, nereikejo smile.gif Pasikartosiu, kad tai taikoma ne visoms parduodacioms, taciau tokiu atveju pasitaiko smile.gif
As, asmeniskai jei ka parduodu, tai tik todel, kad daiktas netiko, neatitiko mano lukesciu, o ne kad piniga uzkalt..todel noris atgauti tik tiek, kiek moketa..bet mano pardavimu istorijoj to dar ner buve biggrin.gif

Vse, nebetersiu temos blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 14, 22:51)
O tai, kad daiktu kainos siaip is principo jau pakankamai zemos ir vistiek nieks neima tai ir man graudu ziuret.. visiska devalvacija cia kartais buna  doh.gif
Todel galvos skausmas kartais parduot netikusi daikta, visi nori vos ne uz aciu viska gaut.. Va, pabumbejau, lengviau pasidare  biggrin.gif

cia sm'e tai kartais jau visiskas nupindejimas (atsiprasau blush2.gif ) buna doh.gif

[quote=lauryna50,2013 12 14, 23:08]
... tiesa, merginos, ar kas nors "pravedinot" dzinsinius marskinukus su akmenukais? Laukiu ju ir bijau. Kazkaip man svieciasi, kad bus sunkiai derinami blink.gif Gal jau turit pasiulymu? 4u.gif

As nesiojau jau kelis kartus. Tik man jie graziausiai ziurisi atraitotom rankovem, tai vis tik siltesniuoju periodu bus dar labiau nesiojami ax.gif o dabar derinau ir denim on denim,t.y. su dzinsais ir su mini in wool sijonuku, o ant virsaus kardigana. Man tai jie labai pasiteisines pirkinys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 12 14, 23:16)
cia sm'e tai kartais jau visiskas nupindejimas (atsiprasau  blush2.gif ) buna  doh.gif

drinks_cheers.gif

Merginos, gal kuri turite sia suknele? Ar dar yr sansu ja pagaut? Kokio dydzio reiktu su 86-65-89?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 12 14, 23:08)
Nes trecia palaidinuke pirkt, tai nebent po vizito pas daktara... 

lotuliukas.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 14, 23:19)
Merginos, gal kuri turite sia suknele? Ar dar yr sansu ja pagaut?

paskutini karta ja maciau kai senienu jcrew buvo imete, bet nepamenu ar tuscia nuoroda buvo ar kazkoks dydis vis delto buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 12 14, 23:29)
paskutini karta ja maciau kai senienu jcrew buvo imete, bet nepamenu ar tuscia nuoroda buvo ar kazkoks dydis vis delto buvo  unsure.gif

uuj, reiskia dar ilgai as turesiu rymoti tom stebuklingom valandom prie kompo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 14, 23:31)
uuj, reiskia dar ilgai as turesiu rymoti tom stebuklingom valandom prie kompo  doh.gif  lotuliukas.gif

manau sunkiai pagaunama jau, bet visokiu stebuklu buna paskutiniu metu rolleyes.gif as irgi mielai ja priglausciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 12 15, 00:16)
As nesiojau jau kelis kartus. Tik man jie graziausiai ziurisi atraitotom rankovem, tai vis tik siltesniuoju periodu bus dar labiau nesiojami  ax.gif o dabar derinau ir denim on denim,t.y. su dzinsais ir su mini in wool sijonuku, o ant virsaus kardigana. Man tai jie labai pasiteisines pirkinys  4u.gif

Supratau. Reikes maivytis pries veidrodi, ieskot variantu. Nes trumpu odoniu sortuku neturiu ir neturesiu! lotuliukas.gif
p.s. cia crew taip juos imeta... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 14 gruodžio 2013 - 23:38
QUOTE(enura @ 2013 12 14, 23:36)
manau sunkiai pagaunama jau, bet visokiu stebuklu buna paskutiniu metu  rolleyes.gif as irgi mielai ja priglausciau  wub.gif

aga, Kaledos - stebuklu metas thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 12 14, 23:37)
Supratau. Reikes maivytis pries veidrodi, ieskot variantu. Nes trumpu odoniu sortuku neturiu ir neturesiu!  lotuliukas.gif
p.s. cia crew taip juos imeta...  blush2.gif

drinks_cheers.gif
man atrodo jie visai tiktu i ta ikelta derinuka vietoj per mazu marskinuku
o odiniu sortuku ir as jau nebesiruosiu turet biggrin.gif
Atsakyti
Aaa, niekaip neapsisprendžiu dėl to švarkelio. Dar gi gaila parduoti, nes pirktas su 30% off, o dabar tiek nebėra. biggrin.gif Bet gal j crew schoolboy blazer fainesnis??? Būna jam nuolaidų? Dabar mėtausi visiškai. doh.gif

QUOTE(Aireda @ 2013 12 14, 21:02)
Bet dar yra Factory wool blazer g.gif

factory wool blazer

Aha, pas mane būtent toks.

QUOTE(Chardonnay @ 2013 12 14, 21:15)
O dėl tos bliuskės tai niekaip neapsisprendžiu.. Noriu mamai ją nupirkt, ji smulki, bet pilvas didokas, tai gal tokia ta palaidinė maskuotų lašinukus ant pilvo? g.gif

Man atrodo ji labai turėtų tikti didesnį pilvuką turinčioms, tik truputį būtų baisu nesimatavus pirkti, nes netampri ji.

QUOTE(lauryna50 @ 2013 12 14, 21:16)
Ateinu su pasirodymu.

Man labai fainas derinys, gražios spalvos. Gaila, kad su dydžiais prašovėt. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
susukote galvą su tais švarkais biggrin.gif
http://factory.jcrew...408474395187593

su 95cm per krūtinę reiktų jau kokia 6 dydžio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ralija: 15 gruodžio 2013 - 09:35