Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(enura @ 2013 12 25, 14:58)
Aciu, Erinija, irgi prisideciau prie siu zodziu  drinks_cheers.gif man cia sirdziai mieliausia tema kartu su visom besilankanciom joje  4u.gif

o dabar i tema  biggrin.gif - nusiunciau ir as Kate, mazai truksta iki free, prisijunkit kas nors, aisku, jeigu siandien dirbs dar  rolleyes.gif

Nusiunčiau užsakyma, tikiuosi, kad uzsakys...
Gal kas zinote kaip su siuo merino svarku, ar atitinka dydziai?
MERINO ZIPPERED SWEATER-JACKET
http://www.jcrew.com...p;bmUID=kb.7jY0
Atsakyti
QUOTE(farnese @ 2013 12 25, 16)

Sakyčiau, kad šiek tiek didintas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 12 25, 13:18)
SU SVENTEM! wow  bigsmile.gif  gerai kad XL, nors negaila  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif as irgi apsidziaugiau.
O gal kas uzmatet kuriuo metu pildo dabar? Zinau kad 12.30 dar vis tikrai papildo, bet matau kad ir anksciau kazkuriuo metu prekiu imeta g.gif
Atsakyti
QUOTE(farnese @ 2013 12 25, 16:06)
Nusiunčiau užsakyma, tikiuosi, kad uzsakys...

Aš sakyčiau maždaug atitinka. XS išmatavimai:
pečiai - 37cm,
pąžastukai - 42,5cm,
visas ilgis - 54,5cm.

Storas, tvirtas, man patiko, tik spalva vietoj kreminės atėjo šviesiai rožinė rolleyes.gif Nu žodžiu ne tokia, kai parodyta buvo biggrin.gif

Su šventėm, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medeya: 26 gruodžio 2013 - 16:02
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 12 23, 21:02)
Mergaites ka galite pasakyti apie zymiaja kriausyte????user posted image

Kiek atsimenu ji lyg padidinta, ar teisingai? Jei nesioju Tippi S ar nebus XS maza?
Ar labai veliasi, ir dar domina ar sis megstukas nera platus per pilva?

Jeinesiojat s,tai s ir reikia.
Nesioju xs ,s,tai kriauše s pats tas.Ir ilgis,ir rankoviu ilgis.Nerizikuociau xs.
Atsakyti
QUOTE(medeya @ 2013 12 26, 16:01)
Aš sakyčiau maždaug atitinka. XS išmatavimai:
pečiai - 37cm,
pąžastukai - 42,5cm,
visas ilgis - 54,5cm.

Storas, tvirtas, man patiko, tik spalva vietoj kreminės atėjo šviesiai rožinė  rolleyes.gif Nu žodžiu ne tokia, kai parodyta buvo

Vakar uzsakiau S dydzio,iprastai deviu S-M,o is Jcrew tik S,tai tikiuosi,kad tiks...
Atsakyti
Merginos, gal kuri turit sias kelnytes:
http://factory.jcrew...p;bmUID=kcNnSIn

ar jos bus siauros i apacia g.gif nes turiu tokias medvilnines, tai jos siauros, o cia tokios platokos atrodo, ir kazin ar yra pamusalas g.gif
Atsakyti
Aciu atsakusioms del kraiusytes, gal nerizikuosi su XS.

Dabar maciau mergaites imete pariziete i isparduotuve. Bet uzsakusios S dydzio ji parduoda ir iesko L dydzio.... g.gif g.gif g.gif Ar sis megstukas stipriai pamazintas?user posted image

Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 12 27, 14:33)
Aciu atsakusioms del kraiusytes, gal nerizikuosi su XS.

Dabar maciau mergaites imete pariziete i isparduotuve. Bet uzsakusios S dydzio ji parduoda ir iesko L dydzio....  g.gif  g.gif  g.gif Ar sis megstukas stipriai pamazintas?

Neatsakysiu tiksliai, nes neturiu. Bet tai gal ne sau iesko kito dydzio 4u.gif
Papildyta:
user posted image

Atsakyti
Ko niekas pirkiniais nesigiriat ? smile.gif Tylu temutej...

Kol visos devejot ir dziaugetes j.crew merino golfais, as gavau ji tik siandien, nebuvau iki siol turejusi biggrin.gif
Dydis XS, visgi tiko, bijojau, kad pomazis nebutu ax.gif
Gaila, neina spalvos perteikti...warm jade wub.gif puikiai ziurisi su melynu pencil thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Visas mergaites su praejusiomis sventemis newyear.gif newyear.gif newyear.gif
Puikiai Dideja atrodo,man jcrew golfiukai kasdienai nepamainomi i darba thumbup.gif as toki tik S turiu,tai man toks polaisvis tai prie dzinsiuku,aptemtu kelnyciu super,bet prie sijonuku man vis delto xs geriau,nes priglude toki daugiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 27, 16:04)
Dydis XS, visgi tiko, bijojau, kad pomazis nebutu ax.gif
Gaila, neina spalvos perteikti...warm jade wub.gif  puikiai ziurisi su melynu pencil  thumbup.gif

grazu grazu biggrin.gif as irgi turiu toki tik retro jade, pernai ziema kaip tik nesiojau su ryskiai melynais jegginsais drinks_cheers.gif mano irgi XS dydis, bet man kazkaip pasitrauke po skalbimo, dabar jau S noreciau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 12 27, 16:04)
Ko niekas pirkiniais nesigiriat ?  smile.gif Tylu temutej...

kaip tik atnese pastininke viena pirkini biggrin.gif viskas tiko, bet ner kas nufotkina
Atsakyti