Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Man kriaušytė kiek burbuliuojasi, bet vistiek megztuką labai myliu wub.gif ir nesakyčiau, kad didintas. Per pilvą ne platus. Čia ne factory.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 23 gruodžio 2013 - 22:39
QUOTE(Trolėmolė @ 2013 12 22, 22:27)
Manau, kad į 0 tikrai netilpsit. Turėjau 2 dydį, tai tik tik su 88 cm. krūtine, 4 dydžio per krūtinę geriau jaučiuosi, bet 96cm klubams apačia per plati.
Gal bandėte skalbti skalbyklėje šią suknutę? Parašyta dryclean, bet gal kas išbandėte namų sąlygomis išplauti?

Nevilkejau dar ne karto rolleyes.gif Bet as viska pati skalbiu, manau,ne isimtis bus ir si suknyte smile.gif 4u.gif

Micefee, nekoks is manes modelis blush2.gif Audinys tvirtas,storokas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2013 12 23, 17:46)
Ir kagi, prisiskaiciau patarimu jog didintas labiau nei iprastiniai tippi ir paemiau XS dydi.

aš tai dėl megztukų, palaidinių ir visokių maikučių nelabai pasitikiu, kai rašo vienu dydžiu didinta, nes dažniausiai maksimum būna vos vos didinta, daug kas čia mėgsta labiau apgludusius rūbus ir vertina iš tos perspektyvos. Seniai perku J.Crew ir niekad nepasitaikė smarkiai didinti rūbai, bet aš nemėgstu smarkiai aptemptų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 23 gruodžio 2013 - 23:13
Rodau pora megztukų, XS dydžio
Double zip sweater, neskystas, storesnio siūlo, šiltas, mielas, laisvo stiliuko, po skalbimo pasitrauke ir pasivele, bet ir skalbiau mašinoj knit režimu, teks skalbt rankiniu būdu jį:

user posted image user posted image

Merino Scarf sweater, truputį graužia, jei ant nuogo kūno, siūlas plonesnis, bet neskystas, už tippi storesnis, labai gražus man jis, patenkinta šiuo pirkiniu wub.gif Dydis sakyčiau atitinka, nebent kaip evelinki sakė mėgstama aptempčiau, tada į didesnę pusę biggrin.gif

user posted imageuser posted image

Iš arčiau su šiuo vėrinuku:
http://www.jcrew.com...A1909/A1909.jsp
user posted image
Atsakyti
Pink, abu megztukai gerai atrodo. Pilkasis derinukas fainas, kaip is crew katalogo smile.gif
o tie uztrauktukai aplink kakla neerzina odos? g.gif
Atsakyti
Pink super atrodo viskas thumbup.gif tas pilkasisis megztukas koks wub.gif bet ziuriu irgi nera is ilguju jis toks g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 12 23, 22:02)
Mergaites ka galite pasakyti apie zymiaja kriausyte???

Kiek atsimenu ji lyg padidinta, ar teisingai? Jei nesioju Tippi S ar nebus XS maza?
Ar labai veliasi, ir dar domina ar sis megstukas nera platus per pilva?

Turejau j,crew kriausyte, nepasakyciau, kad ji didinta, XS d. po pazastukais 43 cm buvo.
Siaip megztukas mielas, tik man kando, negalejau deveti ir pardaviau ax.gif
Atsakyti
Pink, o kokio dydzio jus tippius devite? Ar visus Jcrew megztukus perkate XS dydzio? Uzsisakiau pilkaji megztuka XXS dydzio, kaip ir visus kitus Jcrew megztukus perku XXS dydzio, ir dabar galvoju ar nebus per mazas g.gif , nes planuoju deveti ant marskiniu, ypac jei jis dar kanda...
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 12 24, 09:43)
Pink, abu megztukai gerai atrodo. Pilkasis derinukas fainas, kaip is crew katalogo  smile.gif
o tie uztrauktukai aplink kakla neerzina odos?  g.gif

drinks_cheers.gif pilkasis ypač puikus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pink*, abu megztukai labai dailiai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
Merginos ar kuri nors galit pakartoti nuotrauką (ne kataloginę) http://factory.jcrew...p;bmUID=kbStcWO
Atsakyti
Pink, gražiai žiūrisi megztukai, man juodas patinka. 4u.gif

Kaip manot, po Kalėdų duos dar nuolaidą ar verta dabar pirkti su 40% off? Bet vieno rūbo kaina manęs nelabai tenkina, dar ne itin smarkiai nuleista nuo pradinės...
Atsakyti