Man kriaušytė kiek burbuliuojasi, bet vistiek megztuką labai myliu
ir nesakyčiau, kad didintas. Per pilvą ne platus. Čia ne factory.

QUOTE(Trolėmolė @ 2013 12 22, 22:27)
Manau, kad į 0 tikrai netilpsit. Turėjau 2 dydį, tai tik tik su 88 cm. krūtine, 4 dydžio per krūtinę geriau jaučiuosi, bet 96cm klubams apačia per plati.
Gal bandėte skalbti skalbyklėje šią suknutę? Parašyta dryclean, bet gal kas išbandėte namų sąlygomis išplauti?
Gal bandėte skalbti skalbyklėje šią suknutę? Parašyta dryclean, bet gal kas išbandėte namų sąlygomis išplauti?
Nevilkejau dar ne karto

Micefee, nekoks is manes modelis

QUOTE(Parachutes @ 2013 12 23, 17:46)
Ir kagi, prisiskaiciau patarimu jog didintas labiau nei iprastiniai tippi ir paemiau XS dydi.
aš tai dėl megztukų, palaidinių ir visokių maikučių nelabai pasitikiu, kai rašo vienu dydžiu didinta, nes dažniausiai maksimum būna vos vos didinta, daug kas čia mėgsta labiau apgludusius rūbus ir vertina iš tos perspektyvos. Seniai perku J.Crew ir niekad nepasitaikė smarkiai didinti rūbai, bet aš nemėgstu smarkiai aptemptų

Rodau pora megztukų, XS dydžio
Double zip sweater, neskystas, storesnio siūlo, šiltas, mielas, laisvo stiliuko, po skalbimo pasitrauke ir pasivele, bet ir skalbiau mašinoj knit režimu, teks skalbt rankiniu būdu jį:

Merino Scarf sweater, truputį graužia, jei ant nuogo kūno, siūlas plonesnis, bet neskystas, už tippi storesnis, labai gražus man jis, patenkinta šiuo pirkiniu
Dydis sakyčiau atitinka, nebent kaip evelinki sakė mėgstama aptempčiau, tada į didesnę pusę

Iš arčiau su šiuo vėrinuku:
http://www.jcrew.com...A1909/A1909.jsp
Double zip sweater, neskystas, storesnio siūlo, šiltas, mielas, laisvo stiliuko, po skalbimo pasitrauke ir pasivele, bet ir skalbiau mašinoj knit režimu, teks skalbt rankiniu būdu jį:

Merino Scarf sweater, truputį graužia, jei ant nuogo kūno, siūlas plonesnis, bet neskystas, už tippi storesnis, labai gražus man jis, patenkinta šiuo pirkiniu

Iš arčiau su šiuo vėrinuku:
http://www.jcrew.com...A1909/A1909.jsp

Pink, abu megztukai gerai atrodo. Pilkasis derinukas fainas, kaip is crew katalogo
o tie uztrauktukai aplink kakla neerzina odos?

Pink super atrodo viskas
tas pilkasisis megztukas koks
bet ziuriu irgi nera is ilguju jis toks

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 12 23, 22:02)
Mergaites ka galite pasakyti apie zymiaja kriausyte???
Kiek atsimenu ji lyg padidinta, ar teisingai? Jei nesioju Tippi S ar nebus XS maza?
Ar labai veliasi, ir dar domina ar sis megstukas nera platus per pilva?
Kiek atsimenu ji lyg padidinta, ar teisingai? Jei nesioju Tippi S ar nebus XS maza?
Ar labai veliasi, ir dar domina ar sis megstukas nera platus per pilva?
Turejau j,crew kriausyte, nepasakyciau, kad ji didinta, XS d. po pazastukais 43 cm buvo.
Siaip megztukas mielas, tik man kando, negalejau deveti ir pardaviau

QUOTE(enura @ 2013 12 24, 09:43)
Pink, abu megztukai gerai atrodo. Pilkasis derinukas fainas, kaip is crew katalogo

Pink*, abu megztukai labai dailiai ziurisi

Merginos ar kuri nors galit pakartoti nuotrauką (ne kataloginę) http://factory.jcrew...p;bmUID=kbStcWO
Pink, gražiai žiūrisi megztukai, man juodas patinka.
Kaip manot, po Kalėdų duos dar nuolaidą ar verta dabar pirkti su 40% off? Bet vieno rūbo kaina manęs nelabai tenkina, dar ne itin smarkiai nuleista nuo pradinės...

Kaip manot, po Kalėdų duos dar nuolaidą ar verta dabar pirkti su 40% off? Bet vieno rūbo kaina manęs nelabai tenkina, dar ne itin smarkiai nuleista nuo pradinės...