Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 15, 19:04)
o man pigiau nei isparduotuvej..  smile.gif 90 proc. parduoda uz tiek kiek mokejo arba pigiau, kad nesandeliuoti daiktu, jeigu jis netinka ir t.t. o kiti 10proc. bando prastumt brangiau.. tik tiek.. pavyksta/nepavyksta kitas klausimas..Bet cia tik kiekvieno asmeninis reikalas uz kiek ir ka jis parduoda.  4u.gif

pas mane spintoj kabo su visom etiketėm nauji džinsiniai marškinukai su papuošimais, kurių taip laukiau, o dabar dvejoju pasilikt, ar parduot biggrin.gif tai sakiau, jei juos pardavinėsiu, tai tik už brangiai, nes žauriai man jų gaila. lotuliukas.gif tai gal ir kitoms taip gaila su savo daiktais atsisveikint tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 15 gruodžio 2013 - 18:11
QUOTE(Girl. @ 2013 12 15, 18:44)
Gi šitas, kaip čia tu nežinai biggrin.gif  spalva ryški tokia wub.gif

aa, pasirodo žinau, bet spalva tobula, tau labai tiks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 12 15, 18:10)
pas mane spintoj kabo su visom etiketėm nauji džinsiniai marškinukai su papuošimais, kurių taip laukiau, o  dabar dvejoju pasilikt, ar parduot biggrin.gif  tai sakiau, jei juos pardavinėsiu, tai tik už brangiai, nes žauriai man jų gaila. lotuliukas.gif  tai gal ir kitoms taip gaila su savo daiktais atsisveikint tongue.gif  biggrin.gif

na jei gaila atsisveikinet, tada ner ko pardavinet (jei tinka ir patinka)..o jeigu netinka, bet gaila pardavineti tai cia jau logikos ner man..

Jeigu man tinka ir patinka, pasilieku ir laimingai nesioju. Jeigu netiko/nepatiko tai parduodu ramiausiai uz tiek kiek pirkau arba maziau, kad tik paimtu ir nereiktu sandeliuoti smile.gif Bet pas kiekviena sava filosofija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 12 15, 19:10)
pas mane spintoj kabo su visom etiketėm nauji džinsiniai marškinukai su papuošimais, kurių taip laukiau, o  dabar dvejoju pasilikt, ar parduot biggrin.gif  tai sakiau, jei juos pardavinėsiu, tai tik už brangiai, nes žauriai man jų gaila. lotuliukas.gif  tai gal ir kitoms taip gaila su savo daiktais atsisveikint tongue.gif  biggrin.gif

neparduok jų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 15, 18:15)
Aciu uz grazu zodi, ja pirkau taip spontaniskai, nebuvo pries tai nuziureta ir isnoreta, bet kai gavau, tai taip ir prilipo wub.gif Draugem parodziau, tai tos irgi labai gyre biggrin.gif

o pamusaliukas jos poliesterinis?
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 15, 18:15)
Aciu uz grazu zodi, ja pirkau taip spontaniskai, nebuvo pries tai nuziureta ir isnoreta, bet kai gavau, tai taip ir prilipo wub.gif Draugem parodziau, tai tos irgi labai gyre biggrin.gif

Nezinau net kokio dydzio reiktu su 94 cm g.gif Gal 4, o gal jau ir 6 g.gif
Ar turi dar kitu j,.crew silkinukiu? Nes as tai emiau savo iprasta dydi ax.gif

Tikrai pasakiškai graži, ir jums taip dailiai atrodė smile.gif O aš šiaip žalios spalvos visai nemėgstu biggrin.gif
Aš iš Parashutes nupirkau tokią juodą su baltais bumbuliukais ir kaspinu palaidinę (nežinau tikslaus pav.) 4 dydžio. Tikiuosi, kad tiks, nes dar negavau..
QUOTE(Girl. @ 2013 12 15, 18:44)
Gi šitas, kaip čia tu nežinai biggrin.gif  spalva ryški tokia wub.gif

Vaje kaip gražiai ant tos mergaitės jis wub.gif Ant manekenės visai neviliojančiai atrodo schmoll.gif
O man tas boyfriendas matyt buvo mažas visapusiškai, užtat durnai atrodė.. Gal reiks ryžtis svingui S dydžio rolleyes.gif
Atsakyti
Na man dar niekada nieko neteko brangiau parduoti. biggrin.gif Rusiškas arba monkey biznis kaip sakant. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2013 12 15, 19:39)
o pamusaliukas jos poliesterinis?

Taip
Atsakyti
Nu kiek čia verksit dėl tų kainų išparduotuvėj doh.gif biggrin.gif Gal pas žmones garderobinės didelės ir kandys nesiveisia, tai gali sandeliuot ikiek širdis geidžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2013 12 15, 19:11)
Nu kiek čia verksit dėl tų kainų išparduotuvėj  doh.gif  biggrin.gif Gal pas žmones garderobinės didelės ir kandys nesiveisia, tai gali sandeliuot ikiek širdis geidžia biggrin.gif

Niekas cia del tu kainu ir neverkia.
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 12 15, 18:10)

drinks_cheers.gif as irgi taip darau, kai negaliu apsispresti ax.gif Jeigu dydis ir viskas daugmaz tinkama tik negaliu apsispresti reik man ar vis delto nereikia rolleyes.gif siulau uz realia kaina, ne uz maziau, kad tik greiciau parduoti. Buna kad nenuperka iskart, tai per ta laika buna ir persigalvoju, pasilieku sau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 12 15, 19:53)
Na man dar niekada nieko neteko brangiau parduoti. biggrin.gif Rusiškas arba monkey biznis kaip sakant. biggrin.gif

drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti