Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Jolaida @ 2013 12 15, 15:34)
Sveikos, mergaites 4u.gif
Turiu klausimuka Swingu ir Boyfriendu merinuku gerbejoms ir myletojoms smile.gif Ar abieju megztinuku perkate vienodus dydzius?
Su 94 cm per krutine man Swingas labai graziai ziurisi. Dabar noreciau Boyfriend koki nugriebti, Tik metausi tarp S ir XS. Kazi ar ju ilgiai skiriais priklausomai nuodydzio? g.gif

Man labai gelbejo Aleja.lt patarimas, swingus imti savo dydzio, o Boyfriendus- dydziu mazesnius. Pasiteisino drinks_cheers.gif
As su 93- Boyfriend turiu S dydzio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 15 gruodžio 2013 - 14:48
Mergaites, gal kuri turite sita maikyte, kaip ji realiai, verta demesio?

http://www.jcrew.com...p;bmUID=kbtVNhY

Sakiau, kad nieko nebepirksiu, bet kazkodel vakar ja emiau ir paemiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2013 12 15, 14:40)
Man labai gelbejo Aleja.lt patarimas, swingus imti savo dydzio, o Boyfriendus- dydziu mazesnius. Pasiteisino  drinks_cheers.gif
As su 93- Boyfriend turiu S dydzio

Tipi merinukai man S geri, Swingas pas mane S su 94 cm, tai Boyfrienda tada XS reiktu imt g.gif
O pas jus Swingas M dydzio? unsure.gif Man jau butu per didelis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolaida: 15 gruodžio 2013 - 14:53
lauryna50, labai pirmas derinukas gražus, senai benamčiau tokią gražią wub.gif wub.gif tas megztukas, labai gražiai žiūrisi prie šitos palaidinės, šiaip tas usa4 matosi, kad vos traukia, bet po megztuku nelabai kenta į akis, bet jei norėsi devėti vieną patį, tai vbe megztuko foto įmėsk blink.gif
gražus sijonukas wub.gif
suknelė taip pat gražiai atrodo tavo dydžio, jaučiu kad usa4 nebus maža,nes šita usa6 dydis labai gerai tau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lauryna50 man irgi patiko jusu derinukas su bliuskyte,toks jaukus sventiskas thumbup.gif suknyte irgi super atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 15, 15:17)
Taip, rodziausi smile.gif
Labai faina, giriu ir rekomenduoju 4u.gif
Dydi emiau kaip ir kitu savo devimu silkinukiu.

O kaina dabar gera skaitosi?

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2013 12 15, 16:18)
O kaina dabar gera skaitosi?

Aciu uz atsakymus 4u.gif

Manau kaina tikrai labai gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 15, 15:43)
Mergaites, gal kuri turite sita maikyte, kaip ji  realiai, verta demesio?

http://www.jcrew.com...p;bmUID=kbtVNhY

Sakiau, kad nieko nebepirksiu, bet kazkodel vakar ja emiau ir paemiau smile.gif

As ja keliskart matavusis, bet kolkas nenusipirkus. Bliuskute tikrai grazi ir smagi, dydziu didinta, medziaga svelni, neskysta, tvirtoka, bet labai plona, vos ne persisviecianti. Isvis man medziaga labai idomi pasirode, nes neteke ciupinet tokios medvilnes, pradzioj galvojau, kad koks poliesteris sudety, nes ji kitaip jauciasi lieciant ir tas tvirtumas/plonumas viename, plius lyg truputi slidi. Na zodziu kitokia, bet geraja prasme - galima drasiai vilktis kazkur out einant.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 15, 16:35)
As ja keliskart matavusis, bet kolkas nenusipirkus. Bliuskute tikrai grazi ir smagi, dydziu didinta, medziaga svelni, neskysta, tvirtoka, bet labai plona, vos ne persisviecianti. Isvis man medziaga labai idomi pasirode, nes neteke ciupinet tokios medvilnes, pradzioj galvojau, kad koks poliesteris sudety, nes ji kitaip jauciasi lieciant ir tas tvirtumas/plonumas viename, plius lyg truputi slidi. Na zodziu kitokia, bet geraja prasme - galima drasiai vilktis kazkur out einant.

Dekui uz toki issamu aprasyma 4u.gif Bus matyt ar prilips ji man , kai gausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 15, 15:23)
Manau kaina tikrai labai gera smile.gif

Dideja, o kokia kaina pirkai ?Manrods lyg ir pamazinta dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2013 12 15, 16:55)
Dideja, o kokia kaina pirkai ?Manrods lyg ir pamazinta dabar g.gif

As pirkau , kai ji kainavo 79.99 ir buvo imesta i sale skyriu su -50%, tai man gavosi 126 Lt.
Atsakyti

ACIU mergaitems uz komentarus. Inga, as turiu 6d ir 2d, vat 4 ir reikejo pirkti biggrin.gif
Atsakyti