Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

Mum ir butu patogu pirkti ikejos virtuve, bet kazkaip bijau nekokybes, t.y. kad lengvai darinetusi norisi, neskilinetu ir pan..taciau sala jau tektu uzsakineti..mes irgi kraustysimes i nedadielka, bet jau norisi. Susiduriu su problema del vonios spinteliu, noriu su stalciais, suvirsuje kriaukle, bet tada pirmas stalcius kaip ir nefunkcionuoja..yra ikea variantas vienas, bet toks kokybes atzvilgiu nelabai..gal galite virtuves, spintu baldzius rekomenduoti, taip tingisi ieskoti..
p.s. pamate meistrai lubu apvadus, gavo soka..bijo kad nenukristu biggrin.gif sake ir vinutem kals, o siaip labai patenkinta langu apvadais.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 04 28, 17:26)
p.s. pamate meistrai lubu apvadus, gavo soka..bijo kad nenukristu biggrin.gif  sake ir vinutem kals, o siaip labai patenkinta langu apvadais.
dideli apvadai, kad kalt ruošiasi? mes iš orac decor imam, imsim ir jų montavimą, apie kalimą nešnekėjo, klijuos.

o kokie langų apvadai? smile.gif
Atsakyti
Mes pataupem, nors galutiniame rezultate nzn ar bus pigiau ir ememe santykinai pigesnius meistrus, tai todel ir sakau kad soka gavo, maziau patyre. Bet jau man vienodai jie ten kals ar ne, svarbu uzdetu, atsibodo jau nerimauti. Langu mano 10cm plotis, o lubu po 17.5 gal I abi puses, tai skersmuo nera mazas.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 04 29, 16:49)
Mes pataupem, nors galutiniame rezultate nzn ar bus pigiau ir ememe santykinai pigesnius meistrus, tai todel ir sakau kad soka gavo, maziau patyre. Bet jau man vienodai jie ten kals ar ne, svarbu uzdetu, atsibodo jau nerimauti. Langu mano 10cm plotis, o lubu po 17.5 gal I abi puses, tai skersmuo nera mazas.

Man tai svarbiausia buvo, kad gražiai primontuotų juos, kad kampai lygiai susieitų. O kokiu būdu - kals ar klijuos, nėra svarbu. Užsiglaistys sujungimai, užsidažys ir nesimatys, kaip jie buvo pritvirtinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 25, 21:32)
O as sugalvojau ka daryt aplink zidini. Liko mums rastuotu plyteliu nuo vonios, tai deliosim jas.

Va taip va.
user posted image

Jei ne paslaptis, kur jus randate tokiu margu rastuotu plyteliu? Jau kelinti metai laikau neapklijuota plota prie keitlentes, nes norisi labai margom rastuotom plytelem isklijuoti, ale niekur neradau kazko panasaus unsure.gif .
Jau radau biggrin.gif 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaite2: 03 gegužės 2014 - 19:02
QUOTE(eglaite2 @ 2014 05 03, 19:59)
Jei ne paslaptis, kur jus randate tokiu margu rastuotu plyteliu? Jau kelinti metai laikau neapklijuota plota prie keitlentes, nes norisi labai margom rastuotom plytelem isklijuoti, ale niekur neradau kazko panasaus unsure.gif .
Jau radau biggrin.gif  4u.gif .

ir man pasakykit,

laiptu taip noriu.
user posted image
Atsakyti
Margų plytelių bent jau aš radau Domus galerijoje esančioje plytelių parduotuvėje Eldoris. Yra ir už neblogą kainą.
Atsakyti
QUOTE(friske @ 2014 05 04, 18:55)
ir man pasakykit,

Pupeliukas rase, kad Aparici mirksiukas.gif . Jei dar kas kokiu margu kur esate rade, butu saunu, kad pasidalintumete savo atradimais 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaite2: 05 gegužės 2014 - 09:15
kaip tik žiūrėjau tokias margas plytutes linea parduotuvėj šiandien smile.gif

Tik kainos kažkaip nepažiūrėjau, o db visai apie jas galvoju neiškrenta iš galvos smile.gif
Atsakyti
Galvoju virtuvėj kažką tokio tarp stalviršio ir spintelių dėt. Manau, gražiai žiūrėtūsi prie baltų sienų g.gif Ką manot?

user posted image

user posted image

Vienos plytukės iš aparici, kitos iš linėjos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2014 05 08, 08:19)
Galvoju virtuvėj kažką tokio tarp stalviršio ir spintelių dėt.
Man labai gražu. Kokios spintelės bus?
Atsakyti
Spintelės greičiausiai baltos ikėjinės smile.gif

Šiandien buvau aparici salone, tai tų raštuotų (apatinių) plytelių 60x60 cm kaina 160lt kvadratas.
Atsakyti