Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

QUOTE(Mifi @ 2014 05 08, 09:19)
Galvoju virtuvėj kažką tokio tarp stalviršio ir spintelių dėt. Manau, gražiai žiūrėtūsi prie baltų sienų  g.gif  Ką manot?

Man labai gražu, pati turiu margas ant virtuvės sienų, tokias
user posted image

Atsakyti
Norint pasižiūrėti daugiau tokių plytelių derinimo pavyzdžių galite nueiti į pinterest.com ir paieškoje įvesti mix tiles. Tiesiog grožybės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mifi @ 2014 05 08, 12:53)
Spintelės greičiausiai baltos ikėjinės  smile.gif 

Šiandien buvau aparici salone, tai tų raštuotų (apatinių) plytelių 60x60 cm kaina 160lt kvadratas.

Nusikalbėjau, ne 60x60, o 20x20 doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinote kokių pigesnių MUUTO E27 šviestuvų analogų?
Atsakyti
QUOTE(Blackout @ 2014 05 16, 01:35)
Sveikos, gal žinote kokių pigesnių MUUTO E27 šviestuvų analogų?

Zangra.com 4u.gif jau esu kazkada rasius smile.gif bet reik paciam susideliot kiek ten laido reikia ir kokiu lizdu norisi. Lemputes galima pirkti is e-sviestuvai.lt, pigiau.
Atsakyti
Tema jau visai apmirusi sad.gif
Įdedu neseniai matytą interjerą, mano akimis čia daugiau vintage, nei skandinaviškas, bet išsiskiriantis ir įdomus, kaip jums?
Butas Juodkrantėje
user posted image
Virtuvės spalva wub.gif
Kilimas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 10 birželio 2014 - 08:45
QUOTE(Carpe diem @ 2014 06 10, 08:41)
Tema jau visai apmirusi sad.gif
Įdedu neseniai matytą interjerą, mano akimis čia daugiau vintage, nei skandinaviškas, bet išsiskiriantis ir įdomus, kaip jums?
Butas Juodkrantėje
user posted image
Virtuvės spalva  wub.gif
Kilimas  wub.gif

nuoroda neveikia, bet susiradau per google smile.gif laaabai grazu, ne skandinaviska, bet nu labai wub.gif
Atsakyti
Butas Juodkrantėje
Bandau dar kartą smile.gif
Atsakyti
Grazu labai, as paskendusi pasiruosime, virtuve jau beveik suderinta, spinta taip pat, del laiptu suku galva, kokie gi skandinaviski? Zinau kad nenoriu metaliniu, gal turite pvz? Taip pat pradedu ziurinetis sviestuvu, gal turite vietas kur ziureti?
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 06 10, 17:49)
del laiptu suku galva, kokie gi skandinaviski? Zinau kad nenoriu metaliniu, gal turite pvz?
Parodysiu saviškius.
Aš norėjau medinių, uždarų. Ten kaip ir saugojimo sistemos turėtų būti po laiptais, bet dar nežinau, kaip įsikomponuos.

Vaizdelis dar neužbaigtas, bet kažkas matosi.
user posted image

user posted image
Atsakyti
jungiuosi ir as prie jusu smile.gif gal esate bande ar girdeje ka nors apie medinius ikea stalvirsius? Daug kas sako, kad medinis stalvirsis nepraktiska, bijo dregmes, reikalauja daug prieziuros ir pn. Tai galvoju, ar suteikti tam stalvirsiui sansa, ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2014 06 10, 21:35)
jungiuosi ir as prie jusu smile.gif gal esate bande ar girdeje ka nors apie medinius ikea stalvirsius? Daug kas sako, kad medinis stalvirsis nepraktiska, bijo dregmes, reikalauja daug prieziuros ir pn. Tai galvoju,  ar suteikti tam stalvirsiui sansa, ar ne smile.gif

as turiu medini ikea stalviršį jau metus laiko beveik, kolkas viskas su juo gerai, iš pradžių aliejum ištryniau specialiu, reikės pakartot turbūt. šiaip manau ilgainiui aplink kriauklę, kur dažnai taškosi, patamsės medis, bet ne karvę kainuoja, jeigu baisiai atrodys, pasikeisim smile.gif o šiaip man labai gražu ir jauku medis wub.gif
Atsakyti