Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjote gerti kalcį?

Gydytoja liepe gerti tik vitaminus nesciosiom, bet ir tai sake nera butina. Dar israse magnio B6, ne trauke meslungis. Po kiek laiko nebepadejo ir magnis del meslungio, tai sake papildomai nusipirkti Kalcigran.
Bet jei nebutu jokiu meslungiu tai gerciau tik vitaminus nesciosiom ax.gif
Atsakyti
As kalci ir magni geriau iki 30 sav,nuo 25 sav,nes gydytoja sake kad jei gersiu toliau po 30 sav,tai gimdymo metu kaklelis labai sunkiai atsidarineja g.gif
Atsakyti
g.gif man sake gerti vitaminus ir kalci-magni-cinka..
Atsakyti
QUOTE(solda @ 2004 08 06, 23:36)
Sveikos mamytes,
norejau paklausti jusu nuo kelintos nestumo savaites pradejote gerti kalci?Man gydytoja pasake,jei neslenka plaukai ir viskas tvarkoj su dantimis,tai jo gerti nereikia,bet drauge pasake,kad profilaktiskai galima pradeti gerti dar neslenkant plaukams ar "nepametus" dantis:)

Atskirai kalcio negeriau,tik tas kuris yra vitaminuose,manau pakanka
Atsakyti
nuo 27 savaites.. iki tol geriau vitaminus, o dabar ir vitaminus ir kalci smile.gif
Atsakyti
Kai nuejau pirma karta pas ginekologe budama 6-7sav. nestuke.gif , ji man israse folio rugsties. Sake gerti visa I trimestra. Tuo paciu vartojau Tardyferon (gelezi), nes man buvo labai nusilpes hemoglobinas ir Klinikose buvo skyre siuos vaistus be pertraukos gerti 6 men. Nuo 15 sav. gydytoja israse Mg ir sake, jei valgau mazai pieno produktu, kad gerciau ir Ca ir siuos abu vartociau iki 35-37 sav. O nuo III trim. pakalusiau, ar reikkia papildomai Omega-3 rugsciu, tai sake gersiu - gerai, negersiu - irgi gerai. Bet as vis del to nusprendziau pavartoti zuvu taukus. O vitaminu nesciosioms kaip tik nerekomendavo.
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2009 02 05, 17:19)
O vitaminu nesciosioms kaip tik nerekomendavo.

kodel? g.gif
Atsakyti
kadangi specialiu nesciom vitaminu negeriu, pasiule gerti calcigrana, nuo 17 sav geriu bigsmile.gif
Atsakyti
Man gydytoja kalcį papildomai išrašė kai buvau 19 sav., nes pradėjau jausti maudimą dubens srityje ax.gif Nežinau, bet man jis nepadeda, nes tas maudimas vis stiprėja, ypač po nakties kai reikia atsikelti 4u.gif
Atsakyti
g.gif Pirmo nestuke.gif metu geriau tik vitaminus nestuke.gif ir folio rugsti. Karts nuo karto gelezies. Antru nestuke.gif jau liepe ir be to Cal Mg Zn pagerti. dar gelezies. Susidaro 4 piliules. doh.gif Bet calci geriu, kai pradeda traukt meslungis. Nereguliariai
Atsakyti
Nuo 16-tos sav. geriu kalcį-magnį-cinką, nes šiek tiek tonusas gimdos buvo padidėjęs, tai anot mano ginės, čia ne tik magnio trūksta, bet organizmas jau pradeda naudot kalcio rezervą organizme, dėl to ir tie pakietėjimai gali būt. O aš visąlaik galvojau, kad prie tokių sukietėjimų tik Magnis padeda ax.gif
Atsakyti
As nuo 16 svaites geriu kalci, dar anksciau pradejau gerti magni ir nuo pat nestumo pradzios folio rugsti.
Vitaminu nesciosioms sio metu negeriu, kadangi man nuo bloga darosi, tai gydytoja patare dabar ju negerti 4u.gif
Atsakyti