Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjote gerti kalcį?

Saulina19, aisku, kad perdozuosi, sudek RPD ir pamatysi, juk ir su maistu situ medziagu gauni. Geriausia gert vitaminu kompleksa, manau. Jei aisku toleruos organizmas. Bet jei vasara ar rudeni pastoji, valgai sau daug vaisiu ir darzoviu, geri foli, ir nesuki sau galvos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sagute2 @ 2010 07 08, 14:30)
Saulina19, aisku, kad perdozuosi, sudek RPD ir pamatysi, juk ir su maistu situ medziagu gauni. Geriausia gert vitaminu kompleksa, manau. Jei aisku toleruos organizmas. Bet jei vasara ar rudeni pastoji, valgai sau daug vaisiu ir darzoviu, geri foli, ir nesuki sau galvos  tongue.gif

Aciu uz patarimus smile.gif O gal tokiu atveju, jei geriu Pregnacare Plus, salia gerti gryna kalci (t.y. be kitu vitaminu kurie yra tarp Osteocare tableciu)?
Atsakyti
man gine sake gerti kai bus 23-25 sav. nes leliukui tuomet poreikis padideja.
Atsakyti
QUOTE(doviiliuke @ 2010 06 28, 10:27)
mazdaug nuo 20 savaites geriu calcigran ir pastebejau kad nebegaliu pakesti jo skonio  schmoll.gif gal zinote kuom galima ji pakeisti kad butu naudinga ir mamai ir mazyliui?  g.gif nes pastebejau nors ir geriu kalci ir pieno produktus po truputi vartoju bet dantys genda  doh.gif tiksliau emalis trupa  blink.gif

Galit pabandyti homeopatinius kalcio žirniukus Complex Calcium, gerto po 9 žirn.x3k./d. Mano vaikutis juos gėrė, tai akivaizdžiai pasimatė ypač ant nagelių, kaip sutvirtėjo, nebesisluoksniuoja, netrupa kerpant ir pan. Dar daug liko, tai sakiau pati gersiu, kai jau reikės wink.gif
Atsakyti
Paskaitinejau ir pastebejau, kad visos jau ipusejus nestumui eme kalci vartoti, o man gine kalcio su vitaminu c tableciu israse jau 7 sav. g.gif
Atsakyti
O man išvis buvo išrašius kai buvau 18-19 savaičių nėščia dešimčiai dienų, o paskui kai paklausiau ar vėl pirkti ji sakė,jei neskauda pilvo tai tada nebūtina. Tai dabar tik pregnacare plus ir geležį geriu
Atsakyti
Man tai i6 vis gyne jokio kalcio ne i6ra6e,pati valgau var6ke cool.gif
O 38 sav.i6ra6e gelezi,nes hemoglobinas buvo per mazas.
Atsakyti
Kalci plius vit. D man israse gerti nuo 29 sav. ir dar vit. Elevit. Tai ir galvoju ar nebus per daug man tu papildu?...
Atsakyti
as nuo 26sav geriu koralini kalci is Your Life po dvi tabletes i diena (390x2), nes labai skauda dubens kaulus ar kazka pan.. vos paeinu, lovoj apsiverciant skauda unsure.gif
ir dar pregnacare plus omega nuo 20 sav ax.gif
Atsakyti
Žiūriu kaip visoms skirtingai g.gif mano draugė lankosi privačiai pas daktarą, tai jis jai pasakė - jei nori tapti reklamos auka tai gerk vitaminus doh.gif Sakė jei maitiniesi pilnaverčiu maistu nereikia jokių vitaminų schmoll.gif o gerdamos vitaminus kuriuose yra apie 30 skirtingų cheminių elementų tiesiog eksperimentuojame su savo vaikais doh.gif

o mano ginė liepė gerti Pregnacare, bet man bloga nuo jų tai nebegeriu schmoll.gif

bet bent Kalcio pagerti manau gerai ax.gif
Atsakyti
nuo 25 savaites pradejau gerti Calcigran, bet butent ne gryna kalci, nes daktare paaiskino jog tik kalcis+vit.D yra pasisavinamas, o gryno kalcio organizmas neisisavina 4u.gif
Atsakyti
Kai gydytojas pasakė, o tas buvo 2-3 nėšt mėn. iškart ir pradėjau gerti kalcį.
Atsakyti