Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjote gerti kalcį?

Geriau Kalci+vit D. savavaliskai nuo II trimestro pradzios iki kokiu 24sav, dabar taip kartais tik smile.gif
Atsakyti
Siaip savavaliskai gert nepradejau nieko, nes tyrimai rode tik gelezies trukuma, tai vitaminu pageriau, gelezies viestiek organizme ne per daugiausiai atsirado, o toliau lyg nebuvo ir reikalo 4u.gif
Atsakyti
Geriau nuo 28sav. menesi laiko, sake daugiau nereikia.
Atsakyti
Antram nėštume negėriau,aš pamiršau,o gydytoja pasakė po fakto jau. Bet sakė jei vartoju pakankamai pieno produktų,tai jo gert ir nereik. Kaip ir dėl kitų vitaminų,jeigu yra pilnavertė mityba smile.gif
Atsakyti
Pradejau gerti 25 savaite kalci, sinka, magni ir dar gelezi paskyre del kraujo tyrimu... Siaip magni pagerdavau per visa nestuma, nes vargina meslungis, o kalcio trukuma pajutau kaip labai pradejau vartoti gausiai pieno produktus biggrin.gif Manau kiekvienai organizmas parodo ko truksta norais biggrin.gif
Atsakyti
negėriau dar, 31 sav. eina, ginė nieko nesakė, savarankiškai nieko papildomai negeriu. Jei noris pieno produktų, geriau sūrelį suvalgau essen.gif
Atsakyti
Nuo 28 savaitės pradėjau gerti, gydytojo rekomendacija
Atsakyti
Man po maitinimo patrupėjo dantys, tad kalcį su antru nėštumu gavau anksti - nuo 17 sav.
Atsakyti
Pradejau gerti Calci nuo 22 savaite ,daktares rekomendacija. Iki to laiko geriau ir gersiu MagniB6 smile.gif
Atsakyti
Niekada negeriu. Ir tikiuos nereiks gerti.
Atsakyti
Išrašė kita nei nestuke.gif prižiūrinti gyd. 35 sav., bet negeriu - nebematau prasmės ax.gif
Per šį nestuke.gif lūžo du dantys (apie 20-24 sav.), bet tuomet, kai skundžiausi mano gyd. nieko neskyrė g.gif
Dabar manau, jog skyrė dėl to, kad kurį laiką skauda gaktikaulį..sunku apsiversti lovoje, išlipti iš vonios ir pan.
Atsakyti
Man gydytoja išaiškino, kad iš saldziu sureliu, varskyciu naudos jokios, nes cukrus surisa ir neleidzia kalciui pasisavint. Geriausiai liesa varske arba austriu/koralu kalcis.
Atsakyti