Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjote gerti kalcį?

QUOTE (Eos @ 2004 08 07, 14:54)
Ash pradejau nuo 28-tos savaites gerti kalci kartu su magniu, kaip rekomendavo ginekologe. Dukryte gime tikrai palyginus lengvai ir jokiu nukrypimu nuo normos gydytojai nepastebejo.

Ir as pradejau nuo 28 sav. iki 37 sav. Gydytoja rekomendavo daugiau valgyti pieno produktu (geriausiai naudoti naturalius produktus), bet kadangi as pieno produktu ph34r.gif schmoll.gif tai leido gerti vitaminus. Siaip nuo nestumo pradzios geriu Materna ir kai geriau kalci ir vienu momentu gelezi tai geriau viska kiekviena diena.
Atsakyti
O as pati pasiskaiciusi reklama (reklamos auka tongue.gif ) Materna iskeiciau i NewNordic multivitaminus nescioms ir maitinanciosm moterims, kur reikia ryte isgerti 1 geltona tablete, o vakare 2 baltas - jose daugiau kalcio ir atskirai geriami geriau isisavinami mikroelementai. Nors as megstu pieno produktus, bet kazkaip neistaikau ju suvalgyti kasdien. Taigi baigdama situ vitaminu pakuote pastebejau, kad mano dantys nebera tokie jautrus, nustojo slinkti plaukai ir labai sutvirtejo nagai. Vnz jauciuos gerai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As kalci pradejau gerti nuo 19sav., nes vitaminuose pregnancare jo nera, o beto nelabai megstu as pieniskus produktus ir taip ne per seniausiai buvo pradeje koja traukti meslungis, dabar jau viskas ok. Plaukai ir nagai tai auga kaip ant mieliu ir neskylineja. Dar pradejau piena gerti, kad kalcio nepritruktu, taip liepe daktaras.
Atsakyti
laugh.gif
QUOTE (Eos @ 2004 08 07, 14:54)
Andrea, o tai neishrove tu dvieju dantuku? Nes visur literaturoj rasho, kad jei 2.gif gimsta su dantukais, juos reikia ishrauti.

Neisrove. Mano ginekologe taip pat uzsimine, kad reiketu juos istraukti, bet vaiku gydytoja uztikrino, kad tikrai nereikia. Taip ir nezinau kas buvo teisus, bet faktas, kad tikrai nelabai gerai tie ankstyvi dantukai. Sako, kad dabar del busimuju mamyciu vartojamu vitaminu, tiksliau perdozavimo, kaip buvo manuoju atveju, ir issikala tie dantukai taip anksti gana daznokai.
Acne, as taip pat nusipirkau tuos multivitaminus. Dar negeriu, sakiau pradesiu nuo rudens. Dabar Lietuvoje neatsivalgau pienisku produktu, ypac varskes, nes as ja labai labai megstu, o Vokietijoje tokios varskytes nera sad.gif. Tai siuo metu atsivalgau to kalcio sooociai laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrea: 11 rugpjūčio 2004 - 18:47
norejau jums pasiulyti kalci , kaip buvau nestuke nesciu kursuose , mums patare. jis buna tik vokieciu vaistineje . veledos firmos kalcis, bet reikia uzsakyt ,kad atvestu is vokietijos . reikia paskambint , pasakyti , kad nesciai moteriai , ten labai daug kas perka. yra du buteliukai viena rytinis kalcis , kitas vakarinis kalcis . vieno buteliuko kaina 15 lt su centais . isviso 30 lt su centais. uztenka milteliu vienam menesiuj .
Atsakyti
O tai jus galvojate,kad valgant pieniskus produktus esancio kalcio uztenka?Nes kiekviena diena suvalgau ar varskes su medumi,ar varskes sureli,ar dribsniu su pienu,tik sau galvojau,kad papildomai reiketu gerti kalci,nes Pregnacare jo tikrai nera sad.gif .
Atsakyti
Mes gryno kalcio visai negeriame nestuke.gif daktare neliepe, tai vadinasi mums jo ir nereikia wub.gif Nuo pat pastojimo geriame vitaminu kompleksa"PREGNACARE". Ten tieeeeeeeek daug vitaminu, kad mums kitu ir nereik nestuke.gif Puikiai jauciames ir augame sveiki heart.gif 2.gif heart.gif
Atsakyti
kiek man teko skaityt, reikia kalcio daugiau vartot 24 -32 sav., aš geriu kalcį+magnį+cinką.Dauagiau kalcio liesam piene, perku 1 proc. riebumo, įsidedu miltelių su vanile ar bananų skoniu (Thomas pHILIPSE radau), ir labai skanu gaunasi, kaip ledų kokteilis thumbup.gif
Atsakyti
Mes gryno kalcio visai negeriame  daktare neliepe, tai vadinasi mums jo ir nereikia  Nuo pat pastojimo geriame vitaminu kompleksa"PREGNACARE". Ten tieeeeeeeek daug vitaminu, kad mums kitu ir nereik  Puikiai jauciames ir augame sveiki   

As irgi geriu siuos vitaminus, taciau ten kalcio nera:( ir jei nevartoji daug maisto produktu, kur jo yra, manau butinai reikia gerti papildomai.
Atsakyti
Kai gydytojos paklausiau, kada pradet gert kalci, ji man burbtelejo "mazdaug kai pajusit....", na as supratau, kai prades dantys byret, plaukai slinkt ir nagai luzt... laugh.gif Na man akios ant kaktos issoko tai isgirdus biggrin.gif
Veliau ispesiau is jos info, kad galiu gert kalci, bet jis turi but be vitamino D. Nezinau kode. Taip as pradejau gert kalci nuo ~24 sav.
Dabar gydytoja, pagal slapimo tyrima nurodo gert kalci arba negert jo.
Atsakyti
Man kalci liepe vartoti 14 dienu nuo 16 savaites, nes pradejo skilineti dantys. Bet vitaminuose, kuriuos vartoju kalcio jau yra. blink.gif Baisu dabar, kad neperdozuociau g.gif
Atsakyti
Man kalcio gydytoja papildomai neskyre, bet as manau, kad jo oir nereikia, nes nagai auga daug greiciau nei paprastai, visai neluzineja...Plaukai taip pat. Tad manau, kad cia labai jau individualu.
Atsakyti