Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjote gerti kalcį?

QUOTE(Garbanele @ 2006 03 12, 11:44)
As simuliuoju su magniu, ji retokai isgeriu, nes nervina, kai visa stikline vandens reikia isgerti....  ax.gif
Kalci geriu saziningai!! tikiuosi nieko tokio nebus del magnio, nes matau, kad dauguma visai nieko negeria  g.gif

Nieko blogo tikrai nebus, bet kiek zinau, kalcis vienas neisisavina. tai jei geri tik kalci, tai manau naudos maza, nes viskas iseina su slapimu. jei neklystu, kalci reikia gerti su D vitaminu. o gal B.?
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2006 03 22, 12:56)
Nieko blogo tikrai nebus, bet kiek zinau, kalcis vienas neisisavina. tai jei geri tik kalci, tai manau naudos maza, nes viskas iseina su slapimu. jei neklystu, kalci reikia gerti su D vitaminu. o gal B.?

kad organizmas įsisavintų kalcį,geriausia kombinacija yra tokia: kalcis+magnis+vit.D
Atsakyti
Mano kalcis su vitaminu D ir tikrai tikiu, kad gerai pasisavina, kitaip tokio nepardavinetu jei nebutu naudos! g.gif
Atsakyti
Geležis pvz.viena irgi nepasisavina,bet pardavinėja...
Atsakyti
QUOTE(indroska @ 2006 03 13, 09:53)
o man turbut reiks gert nes visai nevalgau pienisku produktu g.gif
o ir seip mano kaulai nuo mazens silpni tai manau kad reik gert...
na bet palauksiu iki kovo 21d.ir paklausiu gyd  nestuke.gif

nu va buvau pas gyd ir sake kad dar ankstoka man gert g.gif tai net nezinau ka daryt
Atsakyti
O mėšlungio netraukia? Nes aš tai tau patarčiau(bet čia jau kaip nori)nusipirkt kad ir mėnesiui gamtos namų kalcį(600mg)+magnį(300mg)+vit.D ir pagert po tabletę į dieną. Šiaip jau knygose kiek teko skaityt,tai jau nuo antro trimestro rašo,kad kalcį reik pradėt gert,bet matyt kiekviena gydytoja turi savo nuomonę,nieko negali kaltint.Kalcio paros norma yra 1500mg,tai jeigu iš gamtos namų gertum,būtų net mažiau nei pusė,tai ir nepadaugintum perdaug,ir tuo pačiu gautum papildomai vitaminų.
Atsakyti
Pasiziurejau gelezies tabletes, kurias turiu, jos be jokiu papildomu vit. ar mineralu. Po 100 mg gelezies tableteje. Tai taip iseina jos visai be naudos??? g.gif
Atsakyti
as pradejau ger kalci su vitaminais nuo 2men.ir kalci geriau iki 7men. veliau liepe negert
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 03 23, 17:41)
Pasiziurejau gelezies tabletes, kurias turiu, jos be jokiu papildomu vit. ar mineralu. Po 100 mg gelezies tableteje. Tai taip iseina jos visai be naudos???  g.gif

Gerk geležį tuo pat metu kaip ir vitaminus kitus.Mano geležis sudėtyje su foliu.
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 03 23, 17:41)
Pasiziurejau gelezies tabletes, kurias turiu, jos be jokiu papildomu vit. ar mineralu. Po 100 mg gelezies tableteje. Tai taip iseina jos visai be naudos???  g.gif

Noriu isikysti del gelezies preparatu. Daug ju isbandziau per nestuma ir nuo beveik visu labai pykino. Pries menesi buvo jau per daug zemas Hb, tai daktare israse Tardyferon tabletes. Na zinokit thumbup.gif tabletkos. Per menesi pusiau atsistate mano Hb ir geriu toliau. Bet svarbiausia, kad jokio pykinimo 4u.gif Labai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Mane nuo geležies irgi pykina,laikinai negeriu dabar.
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 24, 10:03)
Mane nuo geležies irgi pykina,laikinai negeriu dabar.

As irgi vis atidedavau...kol viena diena nepasirode skaicius 94 blink.gif ir daktare tiesiog neteko zado doh.gif
Atsakyti