Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjote gerti kalcį?

Sveikos, mergytes 4u.gif

Norejau pasiteirauti, gal kuri darete Ca kiekio kraujyje tyrima? Smalsu kokie buvo rezultatai, nes mano Cakiekis tai ties apatine normos riba - tiksliau idealiai su ja sutampa ir kazkaip man nelabai ramu del to
Atsakyti
Aš pradėjau kalcį gerti nuo 16 savaitės, nes gydytoja būtent nuo šio laiko rekomendavo. Ir džiaugiuosi, nes per visą nėštumą nei plaukai slenka, nei nagai lūžinėja ir dantys sveiki smile.gif O vat per pirmą nėštumą turėjau problemėlių dėl kalcio trūkumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2006 09 14, 15:16)
Sveikos, mergytes 4u.gif

Norejau pasiteirauti, gal kuri darete Ca kiekio kraujyje tyrima? Smalsu kokie buvo rezultatai, nes mano Cakiekis tai ties apatine normos riba - tiksliau idealiai su ja sutampa ir kazkaip man nelabai ramu del to

As dariau tyrima. Man rode 2.18 ribos (2.15-2.57 n/mol) Bet kadangi su dantim ir nagais viskas ok., neimu i galva, i ribas juk tilpo. Niekad papildomai nevartojau.
Atsakyti
Sveikos mamytes tongue.gif reikia ir man jusu patarimo. Kalcio nevartojau, taciau geriu Magnesium300 nuo meslungio kuris stipriai mane uzklumpa nakty verysad.gif verysad.gif Taciau mano dantukai siplneja, kraujuoja dantenos, gal visdeto man reiketu menesiuka pavartoti kalci? Kaip jus manote?
Atsakyti
QUOTE(Julija1 @ 2006 11 17, 18:40)
Sveikos mamytes tongue.gif reikia ir man jusu patarimo. Kalcio nevartojau, taciau geriu Magnesium300 nuo meslungio kuris stipriai mane uzklumpa nakty verysad.gif  verysad.gif Taciau mano dantukai siplneja, kraujuoja dantenos, gal visdeto man reiketu menesiuka pavartoti kalci? Kaip jus manote?

Nestumo pabaigoje nerekomenduojama pradeti vartoti kalcio preparatus. Siaip reiktu apsilankyti pas savo dantu gydytoja. Mane kankino panasus simptomai, kaip ir Tavo - gydytoja rekomendavo dantis valyti Sensodyne pasta, bei burnos ertme skanauti azuolo zieves nuoviru. Taip pat labai megstu piena ir kiekviena diena isgeriu po 0.5 l.
Atsakyti
aš nusipirkau jau amvey kalcio su magniu, bet dar nesikonsultavau su daktare kada pradėt jį gert. man dabar 11 savaitėlių, manau gal pats laikas?
Atsakyti
as valgau Ca t.y. Calcigran nuo 11 ar 12 savaites, man taip gyd. rekomendavo g.gif kiek skaiciu knygose tai organizmas kaupia kalcio atsargas leliuko skeletui..manau papildoma kalcio tablete nepakenks ax.gif
Atsakyti
paskutiniu metu valgau ir noriu daug pieno produktų, mama patarė pagerti paprastų kalcio tablečių.kaip manot ar vertėtų.bijau kad iš po gimdymo nebūtų blogai, nes nepasižymiu gerais ir baltais dantimis
Atsakyti
Na, man gydytoja nuo maždaug 16 savaitės liepė gerti kalcį. Daug jo paima mažylis, tai būtina papildomai vartoti, kad ir mamos dantims ir kaulams užtektų. Aš geriu 750mg per dieną, nors gyd. liepė 1.000mg gerti, bet neradau niekur toki7 tablečių newyear.gif
Atsakyti
Aš irgi geriu kalcį kažkur nuo 18 sav. kas antrą dieną pakaitom su magniu po 1000 mg. Gydytoja konkrečiai nenurodė po kiek gerti, bet kažkur išskaičiau, kad nėščiosiom net iki 1500 mg reikia, tai pasitariau su savim ir nusprendžiau, kad užeks ir 1000 ax.gif Stengiuosi valgyt jogutrus, varškes, bet kartais jau net negaliu pažiūrėt į tą pusę tongue.gif
Atsakyti
Merginos, nepersistenkit su pieno produktais, nes vaikelis gali buti alergiškas pieno produktams, beje dabar tai labai dažnai pasitaikanti alergija. Aš su pirmu vaikeliu kasdien vartojau pieno produktu ir dukryte buvo alergiška pienui. tokiu pavyzdžių žinau ne vieną.
Atsakyti
mano gyd man rekomendavo gerti nuo 20sav ir tokia schema: savaitę gerti, dvi- ne, savitę gerti- dvi ne ir t.t.
Atsakyti