Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gervuoge @ 2013 12 20, 13:03)
garsiai nesijuokit, cia pirmi "blynai".
Supakavom i celofana, tai kaip sudedamoji dovanos rinkinio dalis bus gerai  4u.gif

Labai grazu wub.gif Superine dovana thumbup.gif

QUOTE(Lyn @ 2013 12 20, 13:04)
pamaciusi, kad  paraset,  puoliau  ziuret,  gal apie  siuntinius  lotuliukas.gif
wub.gif  labai  silta ir  miela  dovana 4u.gif

Kol kas dyka vaikstau biggrin.gif Vakare turetu atvest, tai jei gyva liksiu ryt poryt dalinsimes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2013 12 20, 13:19)
Labai grazu wub.gif  Superine dovana thumbup.gif
Kol kas dyka vaikstau biggrin.gif Vakare turetu atvest, tai jei gyva liksiu ryt poryt dalinsimes 4u.gif

ciur as rezervuojuosi pacia pirmiausia vieta prie duru?? biggrin.gif dar siandien vakare galeciau atlekti..man cia netoli per gatve...
ryt jau visa diena bus MB salia, tai kaip reikes supakuoti dovana jam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 20, 13:13)
As vakar sausainius visa diena kepiau  karsta.gif

Kaip faina wub.gif 4u.gif Kodel as taip nesumasciau? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2013 12 20, 12:22)
Kaip faina wub.gif  4u.gif  Kodel as taip nesumasciau? doh.gif

Kadangi esu priklausoma nuo tu siuntinuku tai mano deadline'as sian 19val. lotuliukas.gif
Gervuoge, as pirmoji busiu, man arciau, stok po manes lotuliukas.gif

Sandrixxx, ateisiu ir bus sausainiuku jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 20 gruodžio 2013 - 12:25
QUOTE(Gervuoge @ 2013 12 20, 13:22)
ciur as rezervuojuosi pacia pirmiausia vieta prie duru??  biggrin.gif dar siandien vakare galeciau atlekti..man cia netoli per gatve...
ryt jau visa diena bus MB salia, tai kaip reikes supakuoti dovana jam?  g.gif

Deziu bus labai daaaaaaauuuuuuuuuuug tai nusiteikineju per nakti sutikrinti, siandien jau nei pro kur nepadalinsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2013 12 20, 12:18)
labai faina ir jauku wub.gif
man dar reikia riesutus supilstyti ir sugalvoti kur medu supilti..gal kur matet pirkti mazuciuku stiklainiuku graziu?  g.gif philipse ir maximoj nieko nera  schmoll.gif

aciu aciu mergaites  blush2.gif cia mums tikras issukis- pirma karta terliojausi  doh.gif visada viska kepdavo ir dekoruodavo mama  rolleyes.gif bet siemet sakiau, aj kas gi cia tokio, imsiu ir pati pasidarysiu  doh.gif  biggrin.gif

tiimari paziurekite, galbut bus..reik visas parduotuveles islandziot, kartais randu ten, kur net nesitikiu, kad gali buti panasus dalykai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 20, 13:25)

Gervuoge, as pirmoji busiu, man arciau, stok  po manes  lotuliukas.gif
Sandrixxx, ateisiu ir bus sausainiuku jums  4u.gif

as tada irgi galiu ateiti tuo paciu laiku, gal ir as sausainuku gauciau? biggrin.gif (beveik juokauju)

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 20, 13:27)
tiimari paziurekite, galbut bus..reik visas parduotuveles islandziot, kartais randu ten, kur net nesitikiu, kad gali buti panasus dalykai smile.gif

nu nebera kada po pardes landzioti..reikia zinoti kur yra ir vaziuoti tiesiogiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2013 12 20, 12:30)
as tada irgi galiu ateiti tuo paciu laiku, gal ir as sausainuku gauciau?  biggrin.gif (beveik juokauju)

buciau zinojus, kad tokia paklausa jie tures buciau daugiau iskepus biggrin.gif

vakar jau buvo draugu isragauti ir isgirti blush2.gif wub.gif (ot pasigyriau) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 20 gruodžio 2013 - 12:32
QUOTE(sandrixxx @ 2013 12 20, 13:19)
Labai grazu wub.gif  Superine dovana thumbup.gif

QUOTE(sandrixxx @ 2013 12 20, 13:25)
Deziu bus labai daaaaaaauuuuuuuuuuug tai nusiteikineju per nakti sutikrinti, siandien jau nei pro kur nepadalinsiu ax.gif

oi kaip faina, kad jau tuoj bus, nors reiks laukti ir iki rytojaus lotuliukas.gifkarsta.gif istvermes tikrinant ir laukim ziniu 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 20 gruodžio 2013 - 12:34
QUOTE(Gervuoge @ 2013 12 20, 11:44)
pirkau rimi-13 lt. keiciasi antgaliai, silikoninis.
(Bet man visai nepatinka tie svirkstai. As turiu toki metalini antgali, kuri dedu i maiseli, prikraunu glazuros ir su pirstais spaudziu. Man geriausiai gaunasi. Su tais svirkstais labai daug zaidimo. Sokolada dejau visai i maziuka svirkstuka- tikra medicinini.)

pasidalinkit, kaip ta glazura lipdymui darot?
as dar gyvenime namelio nedariau, tik sausainiukus meduolinius smile.gif
visai noreciau nameli pasidaryti, nors jau gal velokai, bet manau sueitu smile.gif
dar zadu bandyti kaledini Nigellos Lawson pyraga daryt. irgi nezinau, ar ne per velu.
na bet man kitaip be sansu blush2.gif
Atsakyti
Sokoladine glazura pirkau Philpse- labai nebloga. Ja reikia tik pasildyti
vandenyje.

Balta glazura- 1 isplaktas baltymas + 200 g cukraus pudros + 0.5 sausktelio citrinos sulciu.
viskas susimaiso ir gaunasi glazura.
As labai bijau baltymu salmoneliu, todel labai gerai nuplaunu kiausini su soda.

Iskeptu nameliu yra pirkti Ikejoj- 10 lt. reikia tik susiklijuoti ir dekoruoti.
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 12 20, 14:06)
pasidalinkit, kaip ta glazura lipdymui darot?
as dar gyvenime namelio nedariau, tik sausainiukus meduolinius smile.gif
visai noreciau nameli pasidaryti, nors jau gal velokai, bet manau sueitu smile.gif
dar zadu bandyti kaledini Nigellos Lawson pyraga daryt. irgi nezinau, ar ne per velu.
na bet man kitaip be sansu  blush2.gif

O gal Nigellos pyrago receptuka turite lietuviu kalba? 4u.gif As radau angliskai bandziau verstis, bet bijau, kad kazka busiu ne taip supratusi blush2.gif
Atsakyti