Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Laimingamergina, cia musu sausainiai tongue.gif Ir musu irgi labai skanus biggrin.gif
bet neduosiu irgi biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2013 12 20, 13:22)
Laimingamergina, cia musu sausainiai tongue.gif Ir musu irgi labai skanus  biggrin.gif
bet neduosiu irgi  biggrin.gif  biggrin.gif tongue.gif
user posted image

wub.gif wub.gif labai grazuciai ir patikesiu, kad skanuciai biggrin.gif
as neturiu kantrybes sausainiams..karta per metus iskepu ir viso gero..o jei dar dekoruot isvis gala gauciau jauciu biggrin.gif
Atsakyti
Oi kiek grožybių:-)mergaites ką perkate?gal galite įkelti nuoroda mac svytejima suteikiancios pudrytes 4u.gif iškart dekoju
Atsakyti
Mergaites, o kur perkat spalvota glazura? Ar prazioplinau blush2.gif
Sugundet.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2013 12 20, 13:17)
Sokoladine glazura pirkau Philpse- labai nebloga. Ja reikia tik pasildyti
vandenyje.

Balta glazura- 1 isplaktas baltymas + 200 g cukraus pudros + 0.5 sausktelio citrinos sulciu.
viskas susimaiso ir gaunasi glazura.
As labai bijau baltymu salmoneliu, todel labai gerai nuplaunu kiausini su soda.

Iskeptu nameliu yra pirkti Ikejoj- 10 lt. reikia tik susiklijuoti ir dekoruoti.

aciukas.
reikes eiti i TESCO paziuret, gal bus smile.gif
o iskepti tai pati noriu - manau pavyks biggrin.gif
tokiu nedideliu dekoravimo piestuku nusipirkau, maciau ir kazkokiu glazuru buvo (icing), bet kadangi su mazium buvau, tai teko greit suktis ir ne viska paemiau lotuliukas.gif

QUOTE(sandrixxx @ 2013 12 20, 13:18)
O gal Nigellos pyrago receptuka turite lietuviu kalba? 4u.gif  As radau angliskai bandziau verstis, bet bijau, kad kazka busiu ne taip supratusi  blush2.gif

ne, deja, as tik angliska filmuka turiu smile.gif
bet kad man rodos ten viskas aisku, greit tik permeciau akim.
ten tam recepte kazkoks idomiu pavadinimu cukrus naudojamas, tai as tesco pirkau ji, bet manau, kad tinka ir kitoks rudas cukrus.
Atsakyti
Spalvota glazura darosi taip pat kaip balta tik isipila siek tiek spalvoto sirupo. Man graziausiai gaunasi su Monino sirupu 4u.gif
Atsakyti
Aš neturėjau dažų, tai nuo aviečių sirupiuku nusidažiau glazūrą- graži rožinė gavosi wub.gif Skaičiau, kad kavos pila rudai ir t.t.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2013 12 20, 16:31)
Aš neturėjau dažų, tai nuo aviečių sirupiuku nusidažiau glazūrą- graži rožinė gavosi wub.gif  Skaičiau, kad kavos pila rudai ir t.t....  ax.gif

drinks_cheers.gif ir daug sveikiau toks dazymo budas, nei, kad nors ir valgomais, bet vis tiek sintetiniais dazais.
Atsakyti
QUOTE(perliuke86 @ 2013 12 20, 13:45)
Oi kiek grožybių:-)mergaites ką perkate?gal galite įkelti nuoroda mac svytejima suteikiancios pudrytes 4u.gif iškart dekoju

Nieko neperkam, mergaites atostogauja- musu pinigines irgi..
Nors as tikrai kazka reikiamo rasciau biggrin.gif

As is mac naudoju strobe liquid, pamaisau su iprasta pudra arba juo patapsnoju per highlightinamas vietas smile.gif
http://www.maccosmet...quid/index.tmpl

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 20 gruodžio 2013 - 15:55
merginos clarks basutes su 25 cm peda usa 8 dydi perkate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2013 12 20, 13:17)
Sokoladine glazura pirkau Philpse- labai nebloga. Ja reikia tik pasildyti
vandenyje.

Balta glazura- 1 isplaktas baltymas + 200 g cukraus pudros + 0.5 sausktelio citrinos sulciu.
viskas susimaiso ir gaunasi glazura.
As labai bijau baltymu salmoneliu, todel labai gerai nuplaunu kiausini su soda.

Iskeptu nameliu yra pirkti Ikejoj- 10 lt. reikia tik susiklijuoti ir dekoruoti.

Vat vat...man ir tas zalias kiausinis baisu, bet soda turetu dezinfekuoti, nebent dar spiritu pravalyti biggrin.gif As namuose kaip valikli - dezinfekatoriu naudoju
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2013 12 20, 18:05)
Vat vat...man ir tas zalias kiausinis baisu, bet soda turetu dezinfekuoti, nebent dar spiritu pravalyti biggrin.gif  As namuose kaip valikli - dezinfekatoriu naudoju

salmoneles zusta tik prie laabai ausktos temperaturos, bet spiritas manau irgi gerai smile.gif
as stengiuosi nenaudoti kaimisku naminiu kiausiniu.
Atsakyti