Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(wetriuke @ 2013 12 15, 10:06)
laureta kur mano skaiciukai uz Nordstrom lapkr 10d pirkimo? Prekyte pas jus,gal galit paskaiciuot? Jau tikrai ilgai laukiu, cia turejo draugei but dovana kaledom...sad.gif

as gavau ir apmokejau seniausiai, tik nesulaukiu siuntinuko smile.gif pirkta lapkricio 9, apmoketa lapkricio 24-25 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2013 12 15, 11:38)
as gavau ir apmokejau seniausiai, tik nesulaukiu  siuntinuko smile.gif pirkta lapkricio 9, apmoketa lapkricio 24-25 smile.gif

as laukiu dar lapkricio 5d. uzsakymo kai masiskai piperlime siaubem smile.gif smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Grįžtu į eterį biggrin.gif
Jau tūso pavydėjau, bet deja, nu niekaip negalėjau. Vyrs grįžo su Zuokolinijom penktadienio/šeštadienio naktį, tai jos net dvi valandas vėlavo doh.gif Čia tas pats kas ir su vilniečio korta biggrin.gif
QUOTE(rapoja @ 2013 12 15, 11:26)
mano tai viskas į aukštąją pusę-ir taip blogai,ir taip;pulsas beveik visada virš 100  unsure.gif

Mes vakar ėjom kraujo donorais pabūt, tai irgi pasirodo mano ir spaudimas kilstelėjęs, ir hemoglobinas per žemas doh.gif Žodžiu, kraujo grupė mano reta, bet kraujo duot negaliu sad.gif Taip norėjau gerą darbą padaryt, o neišėjo. Bet vat kad mėsos ir burokėlių paskutiniu metu noriu, tai faktas.

Musiau, o Julietos Not a perfume negali kvepėt ant skirtingų žmonių vis kitaip? Aš apie molekules taip skaičiau, kad kiek žmonių, tiek kvapų. Kiek tiesos nežinau, aš jas tik dvejas mėginau ir tik ant savęs.

Viską susimokėjau. Nu bet jaz jaz, kaip sveria tie odiniai batai doh.gif Kitą kartą reiks laivu jau plukdytis.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 12 15, 11:00)
Mes vakar ėjom kraujo donorais pabūt, tai irgi pasirodo mano ir spaudimas kilstelėjęs, ir hemoglobinas per žemas  doh.gif Žodžiu, kraujo grupė mano reta, bet kraujo duot negaliu sad.gif Taip norėjau gerą darbą padaryt, o neišėjo. Bet vat kad mėsos ir burokėlių paskutiniu metu noriu, tai faktas.

Viską susimokėjau. Nu bet jaz jaz, kaip sveria tie odiniai batai  doh.gif Kitą kartą reiks laivu jau plukdytis.

hemoglobinas ir mano žemas-mėsos nenoriu,burokėlių mišrainės su agurkais ir žirneliais (ar pupelėm) noriu dažnai drinks_cheers.gif biggrin.gif ;bet aš tai ir floradix geriu,reiks pakartot tyrimą rolleyes.gif
dabar persimonus vis valgau-geležies turi ,stiprina kraujagysles,palaiko širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą ir tt

batai iš shoemetro - atrodo pigučiai,bet kaina susikelia nuo svorio irgi kaip reikiant rolleyes.gif o pirkta,kad pigu,nelabai ir reikia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
B batai svere 2250. uggsai. Ir nieko biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Mergaites, klausimelis toms, kas pirkot Akribos laikrodziu rinkinukus.. Koks svoris ju? 4u.gif
Atsakyti
Bet jei uz batus mokejai 10 baksu zapadlo moket uz siuntima 20 biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes.

JMD gal turi toki svarkuti TH? 4u.gif
14 dydis ziuriu yra juodas, gera kaina, bet jauciu didelis bus g.gif g.gif

http://www1.macys.co...;LinkType=PDPZ1
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 15, 12:21)
Bet jei uz batus mokejai 10 baksu zapadlo moket uz siuntima 20  biggrin.gif

Vat būtent. Batai 9,50, o siuntimas 16 biggrin.gif Nieko, užtat nesinervuosiu, kad jau pavasaris, o batai dar tik pusė Atlanto perplaukė.
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 12 15, 12:51)
Sveikutes.

JMD gal turi toki svarkuti  TH?  4u.gif
14 dydis ziuriu yra juodas, gera kaina, bet jauciu didelis bus  g.gif  g.gif

http://www1.macys.co...;LinkType=PDPZ1

Turiu pirkta dar musu europoj kai buvo th parde. Dydis l. Per papus nixrena nesueina verysad.gif
Papildyta:
Albumely su th paltuku xl. Rankoves potrumpes doh.gif. Per papus kaip matai idealiai. Man ju dydziai tip top. Nedidinti.
Atsakyti
labas,

gal zinot ar Kaunas dalina šiandien siuntas? g.gif g.gif

Papildyta:
Šiandien tik vakare dalins

Gal kas iš Šilainių ar Raudondvarion pl važiuos savo siuntinuku blush2.gif gal ir mano prigriebtų rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas nors norit - Timberland pukine puiki striuke, dydis L. Tokia pati kaip foto, tik mano juoda. Kaina 400 lt. Galit pasimatuot "Oze" timberland'o parduotuveje mirksiukas.gif

user posted image

http://www.timberlan...t...724&lang=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otra: 15 gruodžio 2013 - 12:17