Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(svile @ 2013 12 15, 11:20)
Labas rytas  smile.gif
Mergaites, klausimelis toms, kas pirkot Akribos laikrodziu rinkinukus.. Koks svoris ju?  4u.gif

Labas rytas 4u.gif man nupirko lapkričio 28d. bet skaičiukų dar negavau.Pirkta galima sakyt per BF,tai ilgiau gal siunčia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuM @ 2013 12 15, 13:22)
Labas rytas 4u.gif man nupirko lapkričio 28d. bet skaičiukų dar negavau.Pirkta galima sakyt per BF,tai ilgiau gal siunčia. g.gif

maN rodos jus piorkot juos is kazkokios isparduotuves. I issiuntimo data ziurejot? kazkada nepaziurejau, tai laukiau menesi kol issiunte. Nes nedapetrino. Dabar susipazinau su ju taisyklem siuntimo biggrin.gif
Papildyta:
troliuke man sitas velvetukas graqzus

http://www1.macys.co...;LinkType=PDPZ1

prie dzinsiuku
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 15, 12:28)
maN rodos jus piorkot juos is kazkokios isparduotuves. I issiuntimo data ziurejot? kazkada nepaziurejau, tai laukiau menesi kol issiunte. Nes nedapetrino. Dabar susipazinau su ju taisyklem siuntimo biggrin.gif
Papildyta:
troliuke man sitas velvetukas graqzus

http://www1.macys.co...;LinkType=PDPZ1

prie dzinsiuku

Pirkau is hautelook,iš tikro net nepažiūrėjau į išsiuntimo data,bet man nėra skubu,galiu ir palaukt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2013 12 15, 11:38)
as gavau ir apmokejau seniausiai, tik nesulaukiu  siuntinuko smile.gif pirkta lapkricio 9, apmoketa lapkricio 24-25 smile.gif

mano irgi 9d lapkr, kartu pirko, bet as skaiciu iki siol negavau, Inga rase,kd preke pas laureta,bet iki siol tyla,jokios info...
Atsakyti
Uj mergiukai, ilgu laukt, ale kažkaip tikiuosi, kad Laureta tikrai sandėlio namie neužsiveisė biggrin.gif O vat kaip jau ten tarnybos pluša, tai klausimas be atsakymo g.gif

Vėl pažiūrėjau baliuškos nuotraukas, visos tokios gražios, susitvarkiusios, susiėmiau ir šiandien net lakus nusinagavau ax.gif o tai vaikštinėju amžiais kaip natur produkt doh.gif Smagu su jum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 15, 08:58)
Turiu pirkta dar musu europoj kai buvo th parde. Dydis l. Per papus nixrena nesueina  verysad.gif
Papildyta:
Albumely su th paltuku xl. Rankoves potrumpes  doh.gif. Per papus kaip matai idealiai. Man ju dydziai tip top. Nedidinti.

as turiu irgi TH striukyte XL , tai man viskas idealiai. aisku pries nestuke.gif buvo.
dabar uzsidedu, tik neuzsisegu lotuliukas.gif

O kazin tada 14 dydis, gal ir yra XL g.gif
Papildyta:
QUOTE(RamuM @ 2013 12 15, 09:30)
Pirkau is hautelook,iš tikro net nepažiūrėjau į išsiuntimo data,bet man nėra skubu,galiu ir palaukt  cool.gif

as irgi pirkau lyg is cia saviskiui Boxer triusikus biggrin.gif Armani.
Jis vakar klause, sako gal ir man jau kas is tos dideles dezes lotuliukas.gif

paziurejau, kad dar saskaiteles nesu gavusi uz juos. o jis norejo sventem pasipuosti jau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos merguzeles 4u.gif
Ziuriu siandien ramu pas mus , tik Troliukas kazka renka smile.gif
JMD , as zinok Honour dar neragavau , tu pirma buvai pas ji buvai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet rimtai butu bais gaila jei nesilaikys blink.gif reikes patestuot ant saves
Atsakyti
aš šiandien gulinėju,tinginiauju kas man yra laaabai neįprasta rolleyes.gif miegojau blogai ir mažai,atrodo kaip nemiegojus,pasimatavau,kai pakalbėjom spaudimą/pulsą ,tai 149/87,pulsas 115 cool.gif išgėriau corvitol cool.gif ačiū Dievui nors tempos neturim su maže ,bet abi jaučiamės š...
na bet būna ir blogiau,viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 12 15, 13:11)

O kazin tada 14 dydis, gal ir yra XL  g.gif

as irgi pirkau lyg is cia saviskiui Boxer triusikus  biggrin.gif  Armani.
Jis vakar klause, sako gal ir man jau kas is tos dideles dezes  lotuliukas.gif

paziurejau, kad dar saskaiteles nesu gavusi uz juos. o jis norejo sventem pasipuosti jau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as TH rubeliu turiu nemazai, palaidinukes silkines, svarkeliai nera didinti
turiu odini 10 dydzio TH, pats tas dydis, nors dazniausia 6- 8 virsu perku...

Uz Armani boxerius skaiciukus gavau pries pora dienu, o uz Akribos laikrodukus dar ne...
Atsakyti
Noriu pagirti sias Carters sukneles.

sita balta nerealaus grozio. su tiuliu po apacia, tokia psuta truputi. pasaka wub.gif wub.gif

https://www.carters....html?quantity=1

ir sita nuostabi.. wub.gif wub.gif

https://www.carters....html?quantity=1
Papildyta:
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 15, 10:22)
Sveikos gyvos merguzeles  4u.gif
Ziuriu siandien ramu pas mus , tik Troliukas kazka renka  smile.gif 

As tik siaip ziurineju. nes tiek visko turiu, kad baisu doh.gif lotuliukas.gif
ir dar laukiu kruvos daiktu.. rolleyes.gif
Atsakyti
rapoja- sveikit mergytės 4u.gif pas mus šian pižamų diena..nieko neveikiam cool.gif Išbandėm slėpynes po nauja lovytę- patiko mažiukei su tėčiu slėptis nuo mamos biggrin.gif visas namas nuo juoko skambėjo wub.gif
Troliuk- tai gal ir šventėm mažiukė pasipuoš wub.gif tikiu, kad Carters suknytės gražios wub.gif užtat ir esu jų fanė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 15, 10:34)
rapoja- sveikit mergytės  4u.gif  pas mus šian pižamų diena..nieko neveikiam  cool.gif  Išbandėm slėpynes po nauja lovytę- patiko mažiukei su tėčiu slėptis nuo mamos  biggrin.gif  visas namas nuo juoko skambėjo  wub.gif
Troliuk- tai gal ir šventėm mažiukė pasipuoš  wub.gif  tikiu, kad Carters suknytės gražios  wub.gif  užtat ir esu jų fanė  ax.gif

maniskiai eglute puosia rolleyes.gif wub.gif

Aga grazios sukneles. as vasarines irgi tik carters ziuriu suknytes. wub.gif

O kokia lovyte pirkot?
Mes irgi jau beveik iruosem mazges kambari. tik liko nuotraukas susikabinti ant sienos.

tata dizaineris derina viska lotuliukas.gif

Bluntyt, o kaip pati jautiesi? wub.gif
Atsakyti