Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(Eglute @ 2013 12 16, 10:15)
Tommiuko striukyte gerai nuleista kaina

neapsisprendziu imti ar ne,
http://www.6pm.com/t...ed-jacket-black

Oi kokia gražutė. Tik dvi yra, gal be reikalo parodėt. Jau ir man parūpo ar atitinka dydį g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 12 16, 10:18)
Oi kokia gražutė. Tik dvi yra, gal be reikalo parodėt. Jau ir man parūpo ar atitinka dydį g.gif  biggrin.gif

tai gal viena man, viena jums 4u.gif
Atsakyti
labuka smile.gif
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 15, 22:20)
Už TUK batukus katinukus gavau , nė vienų batų taip nelaukiu kaip šių, upeliu verksiu cray.gif jei netiks

laukiu su tavimi kartu biggrin.gif
QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 15, 23:04)
o man paliko ispudi pasakojimas, kad zmones neskalbia patalynes, nes padeveje ja grazina I parduotuve, kaip netikusia, o kitoje pasiima nauja ir t.t.    isradingumas...nedasigalvociau 

mūsų parduotuvėse bando savaitgaliui baliukui susivairuoti suknias ar kažką mandresnio ir po to gražint,kaip netikusius;sakė pardavėja kažkurioj akropolio parduotuvėj,kad yra tokia mada smile.gif
QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 15, 23:24)
nu ka nori galvok, bet ir as rinkciausi kuo paprasciau. vis tiek visko nenaudoji, tai kam tada tie visi navarotai? suprantu, jei naudoji, bet jei tik del mandrumo  blink.gif  drauge turi protinga skalbianke, tai jei skalbiankei kazkas nepatiko, tupai sustojo ir psio. nuo vidurio programos neisijungia

drinks_cheers.gif
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 16, 09:18)
rapojuk kaip tavo sveikata?

vakar man buvo 38 vakare,mažei nebuvo,šiandien aš dar nesimatavau,bet mažei paryčiui 38 cool.gif verysad.gif
QUOTE(ausrap @ 2013 12 16, 09:23)
Nematau reikalo zenetai dėl to meluoti. Koks jai, mums skirtumas kaip įvyko. Aš tik kaip ir rašiau anksčiau, kad ką beparašytų ji, kažkodėl ieškoma menkiausio kabliuko, kad prisikabinti.
4u.gif
Viskas mergaitės - kalėdinis lakotarpis - nesipykim, gyvenkim draugiškai 4u.gif

Man jau irgi kliūna važiavimas ant Zenetos.
Priešpilnis jau veikia biggrin.gif
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 16, 09:25)
busiu siandien, vakar kaime buvau,  smagu darbeli dirbom kol paritinom ta gyvuli ,  visos rankos skauda  doh.gif

šviežienos parsivežei mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 12 16, 10:19)
tai gal viena man, viena jums 4u.gif

Oi, jūs greičiau imkit, nes jaučiu ir aš noriu biggrin.gif Tokio tipo TH striukyčių dairiausi, tai čia tikrai gera kaina.
Bet kažin kaip dydis, ar atitinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2013 12 16, 09:30)
labai geri Silit greitpuodziai, tik LT kainos ju nedraugiskos  doh.gif
http://puodai.lt/silit/8-greitpuodziai
drauge siuntesi is amazon.de  nerealiai patenkinta, dabar kaip tik sau ziurinejuosi uzsisakyt.
http://www.amazon.de...silit sicomatic

aš tai kaip tie amerikonai kuo paprastesnių noriu biggrin.gif bet gal įprast reikia g.gif
QUOTE(JMD @ 2013 12 16, 09:58)
man paciai zvengas, bet galvos palenkt negaliu nes sukasi  blink.gif o kai aukstielnuinka guliu, keistas skonis gerklej atsiranda ir nosis tokia keista. jofana  doh.gif

švieskis makofelį savo mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif maža kas,ramiau bus mirksiukas.gif dar ir aktyvumas priekabumas sustiprėjęs unsure.gif ..........
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 12 16, 10:21)
Oi, jūs greičiau imkit, nes jaučiu ir aš noriu  biggrin.gif  Tokio tipo TH striukyčių dairiausi, tai čia tikrai gera kaina.
Bet kažin kaip dydis, ar atitinka g.gif

issiunciau
manau atitinka, ner kada galvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 12 16, 10:16)
Sugaišau daug laiko kol perskaičiau temą ir veltui, nes apie pirkinius beveik nieko nėra.

aš tai gal rimtai siūlyčiau irgi mums,norinčioms paplepėti,kraustytis į bendraminčius drinks_cheers.gif suprantu tikrai kipitun ir kitas taip manančias 100 proc
Ir prieš Lauretą nereiks jaustis nefainai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 12 16, 10:23)
issiunciau
manau atitinka, ner kada galvot biggrin.gif

Išsiunčiau ir aš, bet panašu kad man nebeliko. Pardavime rodo, o į krepšį dėti nebeduoda g.gif
Bet kokiu atveju ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Tikrai neskaniai skaitesi vakar...

Del kvepalu... Vyras sako gal praskiesti jie ten, nes pasikvepinau ir amouage ciel, tai jau merginos prie stalo nelabai ka pajaute.. o namo grizus po poros valandu is viso neimanoma nieko buvo uzuosti.

Eglute
visai nebloga striukyte uzrodei bigsmile.gif Man ir reiktu tokio tipo.. Kaip tik mano dydis. Bet nepirksiu, truputi pasuoju su pirkiniais. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 16 gruodžio 2013 - 10:28
QUOTE(rapoja @ 2013 12 16, 10:22)
aš tai kaip tie amerikonai kuo paprastesnių noriu  biggrin.gif bet gal įprast reikia  g.gif

Rapoja, ju naudijimas ir yra labai paprastas.

Tik situose praktiskai be vandens galima gamint. Patiekalai verda mažame skysčio kiekyje, savo pačių sultyse arba yra garinami specialiame garinimo įdėkle. Šiuo būdu jie išlaiko savo skonį, struktūrą, puikų maisto aromatą ir natūralią spalvą.

Kai vaziuoju pas drauge i svecius ji visada paruosia jautienos troskini su darzovem. Tai vandens nepila pilnai uztenka skyscio is darzoviu. Super skonis ir uztrunka apie 30 min. jautiena minkstute.

is vokietijos amazono labai gera kaina ju gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 12 16, 11:15)
Tommiuko striukyte gerai nuleista kaina

neapsisprendziu imti ar ne,
http://www.6pm.com/t...ed-jacket-black

daili jau nupirkau jums biggrin.gif

QUOTE(kipitun @ 2013 12 16, 11:16)
Sugaišau daug laiko kol perskaičiau temą ir veltui, nes apie pirkinius beveik nieko nėra. Visada mėgau šitą temą, nes joje būdavo daug pirkinių aptarimų ir truputi laisvės nukrypti "neį į temą" (ir žinoma dėl Ingos smile.gif ). Bet dabar tema kitokia - ji beveik visa ne į temą  blink.gif  Jei turiu mažai laiko, net nerandu pirkinių sąrašo tarp pliurpalų blink.gif Ir puolimą ant vienos narės buvo tikrai nemalonu skaityti. Ir tos žinutės, kur apie kiekvieną savo žingsnį prasinešama, visa dienotvarkė su smulkmenom į temą sukrauta, užima daug vietos  blink.gif
Nu neužmėtykit "pidorais" blush2.gif  Jei būtų atskira Lauretos pirkėjų plepalų tema kokioje Bendraminčių skiltyje ar pan, tai turėdama laiko ten užsukčiau ir aš. Kartais tikrai smagu paplepėti apie viską. Bet čia ateinu į pirkinių temą ir beveik nerandu pirkinių.
Manau aš tokia ne vienintelė, tiesiog kitos nieko čia nerašo, o tyliai eina į kitas temas  unsure.gif

sutinku kad reiktu temikes bendraminciuose 4u.gif
nes kartais nespeju tiesiog suziureti klausimu apie prekes perkaiciu kai daugiau darbuko ir pusvalanduka i temike neiseina uzeiti veliau ieskau ir bvuna ilgai blush2.gif
QUOTE(gretuxxx @ 2013 12 16, 11:17)
Aciu Ingute, ikeliau.  notworthy.gif
Lendu pazindintis. biggrin.gif

4u.gif

QUOTE(kipitun @ 2013 12 16, 11:18)
Oi kokia gražutė. Tik dvi yra, gal be reikalo parodėt. Jau ir man parūpo ar atitinka dydį g.gif  biggrin.gif

ji jum didele bus M man tinka o a sjuk didesne uz jus
QUOTE(Eglute @ 2013 12 16, 11:19)
tai gal viena man, viena jums

neber jau wink.gif bet ar nebus paciai didele M?

QUOTE(rapoja @ 2013 12 16, 11:26)
aš tai gal rimtai siūlyčiau irgi mums,norinčioms paplepėti,kraustytis į bendraminčius  drinks_cheers.gif suprantu tikrai kipitun ir kitas taip manančias 100 proc
Ir prieš Lauretą nereiks jaustis nefainai  ax.gif

drinks_cheers.gif

Sveikateles rapojuk 4u.gif
Atsakyti
nu mes susimusam ir susitaikom ax.gif nieko baisaus ax.gif man ta kritika tik nauda-atsparumas dideja ir ragai auga biggrin.gif
niekur nedingsiu bernam striukiu dar nenupirkau blush2.gif
papuosiau skraiste bet bijau rodyt man paciai nepatinka doh.gif jauciu reiks perdaryt vaikas sako mergaitiska g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 16 gruodžio 2013 - 10:37