labuka
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 15, 22:20)
Už TUK batukus katinukus gavau , nė vienų batų taip nelaukiu kaip šių, upeliu verksiu

jei netiks
laukiu su tavimi kartu
QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 15, 23:04)
o man paliko ispudi pasakojimas, kad zmones neskalbia patalynes, nes padeveje ja grazina I parduotuve, kaip netikusia, o kitoje pasiima nauja ir t.t. isradingumas...nedasigalvociau
mūsų parduotuvėse bando savaitgaliui baliukui susivairuoti suknias ar kažką mandresnio ir po to gražint,kaip netikusius;sakė pardavėja kažkurioj akropolio parduotuvėj,kad yra tokia mada
QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 15, 23:24)
nu ka nori galvok, bet ir as rinkciausi kuo paprasciau. vis tiek visko nenaudoji, tai kam tada tie visi navarotai? suprantu, jei naudoji, bet jei tik del mandrumo

drauge turi protinga skalbianke, tai jei skalbiankei kazkas nepatiko, tupai sustojo ir psio. nuo vidurio programos neisijungia
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 16, 09:18)
rapojuk kaip tavo sveikata?
vakar man buvo 38 vakare,mažei nebuvo,šiandien aš dar nesimatavau,bet mažei paryčiui 38
QUOTE(ausrap @ 2013 12 16, 09:23)
Nematau reikalo zenetai dėl to meluoti. Koks jai, mums skirtumas kaip įvyko. Aš tik kaip ir rašiau anksčiau, kad ką beparašytų ji, kažkodėl ieškoma menkiausio kabliuko, kad prisikabinti.
Viskas mergaitės - kalėdinis lakotarpis - nesipykim, gyvenkim draugiškai

Man jau irgi kliūna važiavimas ant Zenetos.
Priešpilnis jau veikia
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 16, 09:25)
busiu siandien, vakar kaime buvau, smagu darbeli dirbom kol paritinom ta gyvuli , visos rankos skauda
šviežienos parsivežei