Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

Issiunciau adresa, kas praset. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 16, 09:58)
man paciai zvengas, bet galvos palenkt negaliu nes sukasi  blink.gif o kai aukstielnuinka guliu, keistas skonis gerklej atsiranda ir nosis tokia keista. jofana  doh.gif

Brangioji, gal tikrai pas daktareli g.gif
Papildyta:
QUOTE(gretuxxx @ 2013 12 16, 10:00)
Issiunciau adresa, kas praset.  biggrin.gif

Labai labai aciu 4u.gif
Atsakyti
mergytes gal kuri norit sio loft grazuolio wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif man didelis
M dydis 49.5 per pazastis su -60 pirkau 20usd 78 lt
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ram9ne: 16 gruodžio 2013 - 10:06
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 16, 09:59)

papildo bet retai 4u.gif

Igut, o kas kiek laiko tikrinti reiketu? ax.gif Kazkaip uzkrito man jie, bet noreciau juodu
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 16, 11:05)
Igut, o kas kiek laiko tikrinti reiketu?  ax.gif  Kazkaip uzkrito man jie, bet noreciau juodu

dazniausia rytais buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 16, 10:08)
dazniausia rytais  buna 4u.gif

Reiskes tikrinsime smile.gif
Tuoi sijona dasiusiu princesei savo ir lysiu i Puritan vitaminciku smile.gif

JMD , kaip tu ten? Gyva? doh.gif
Atsakyti
tomiuko yra geru kainu
http://www1.macys.com/shop/womens-clothing...p;!qvp=iqvp
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 16, 09:48)
duoooooookkkkk  bigsmile.gif kokia kalba jam reik rasyt?

QUOTE(Tantamm @ 2013 12 16, 09:49)
Ir man ! Labai prasau  4u.gif

Rašykit lietuviškai, gausit angliškai, bet būtinai bus laiške, jūsų vaikų vardai, jei laiške parašysit. Tik dabar parašę, atsakymo sulauksit apie kovo pabaigą.
Reikia rašyt apie spalį:
SANTA CLAUS
NORTH POLE
H0H 0H0
CANADA
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 16, 11:11)
Reiskes tikrinsime  smile.gif
Tuoi sijona dasiusiu princesei savo ir lysiu i Puritan vitaminciku  smile.gif
JMD , kaip tu ten? Gyva?  doh.gif

gyva, rengiuos. varom i darba, nes reikalu kruva ir pas gydytoja. uzmigdysiu vaika per pietus, paliksiu kaimyne, gal nepasius tas mazius, nuvarysiou iki darzo, bo laiko visai nebera
Atsakyti
Tommiuko striukyte gerai nuleista kaina

neapsisprendziu imti ar ne,
http://www.6pm.com/t...ed-jacket-black
Atsakyti
Sugaišau daug laiko kol perskaičiau temą ir veltui, nes apie pirkinius beveik nieko nėra. Visada mėgau šitą temą, nes joje būdavo daug pirkinių aptarimų ir truputi laisvės nukrypti "neį į temą" (ir žinoma dėl Ingos smile.gif ). Bet dabar tema kitokia - ji beveik visa ne į temą blink.gif Jei turiu mažai laiko, net nerandu pirkinių sąrašo tarp pliurpalų blink.gif Ir puolimą ant vienos narės buvo tikrai nemalonu skaityti. Ir tos žinutės, kur apie kiekvieną savo žingsnį prasinešama, visa dienotvarkė su smulkmenom į temą sukrauta, užima daug vietos blink.gif
Nu neužmėtykit "pidorais" blush2.gif Jei būtų atskira Lauretos pirkėjų plepalų tema kokioje Bendraminčių skiltyje ar pan, tai turėdama laiko ten užsukčiau ir aš. Kartais tikrai smagu paplepėti apie viską. Bet čia ateinu į pirkinių temą ir beveik nerandu pirkinių.
Manau aš tokia ne vienintelė, tiesiog kitos nieko čia nerašo, o tyliai eina į kitas temas unsure.gif
Atsakyti
Aciu Ingute, ikeliau. notworthy.gif
Lendu pazindintis. biggrin.gif
Atsakyti