Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Žebrauskienė Kaunas II ligoninė

Superine gydytoja. Abu su vyru negalim atsidziaugtii. Padare ji man du cezarius. Per abu nestumus, per operacija ir po to jos prieziura buvo be priekaistu. Jei i senatve sugalvociau trecia leliu tai tik pas ja biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu visom keturiom visiems geriems atsiliepimams. Beveik prieš savaitę ši gydytoja priėmė mano pipiriuką. Pirmas gimdymas, be to pakankamai sudėtingas (labai ilgai įsistatinėjo galvytė, todėl beveik 3 val. turėjau kęsti stangas), todėl labai vietoj ir laiku buvo jos tikslumas ir griežtumas. Tik patys geriausi atsiliepimai tiek apie šią gydytoją, tiek apie pačią II ligoninę. Sekantį lelių tik II ligoninėje smile.gif
Atsakyti
pas sia gydytoja gimdziau,jai didelis aciu,sauni gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

O ji dabar dirba tik Garliavoj ir II ligoninej??? Ar paciam Kaune irgi kur konsultuoja??? Nes as pas ja lankiausi senamiescio klinikoj per pirma nestuma, bet ji ten nebedirba verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2010 03 22, 16:29)
Sveikutes,

O ji dabar dirba tik Garliavoj ir II ligoninej??? Ar paciam Kaune irgi kur konsultuoja??? Nes as pas ja lankiausi senamiescio klinikoj per pirma nestuma, bet ji ten nebedirba verysad.gif

Jei norite pas ja gimdyti skambinkite jei i mobilu. Jei nedristate suzinokite, darbo valandas, kada ji dirba Garliavoje. Ir nuvaziuokite ten. Susirasite ir pasikalbesite. Na pasakysite, kad pirma gimdziau pas jus ir dabar noriu ar panasiai ax.gif blush2.gif Juk niekas per galva neduos, kad mandagiai nesiregistravus uzeisite i kabineta. Nemanau, kad isvarys schmoll.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samsam: 22 kovo 2010 - 14:40
si gydytoja stebejo mane per visa nestuma ir gimdziau savo dvynius , buvo planuotas cezaris - lb faina gydytoja ,ir saunus zmogus, randelis nedidelis, ir kaip dvyniu - gan graziai sugijes thumbup.gif
Atsakyti
Nesitariau, pagal pamaina patekau pas gyd. Zebrauskiene. Turejau neplanini cezari, ji operavo. Mano atsiliepimas taip pat geras apie sia gydytoja, konkreti ir tikslinga, ir kaip daugelis cia raso- griezta smile.gif. Gimdziau liepos men., kai buvo dideli karsciai, doh.gif , gimdymas sunkus buvo, bet viskas gerai baigesi, gime dukryte.

Pritariu, kad visas personalas 2-oj ligoninėje paliko labai gera ispudi -nuo pagalbiniu darbuotojų iki akuserių, gydytojų , vaikucių gydytoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2010 11 10, 19:10)
as pas ja lankausi, esu labai patenkinta, ar tarsiuosi del gimdymo dar nezinau  g.gif

as pas ja irgi lankiausi, kai laukiausi pirmagimes, tikrai buvau patenkinta. dabar irgi noreciau pas ja lankytis, taciau ji nebedirba senamiescio seimos klinikoje ir kaip supratau dirba tik Garliavoje ir antroje ligonineje verysad.gif labai gaila. man ji irgi labai patiko savo konkretumu, poziuriu na ir apskritai griezta, bet zino ka daro. o dabar lankausi pas kazkokia Bentoraitiene, tai ji man nelabai kazkaip.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 02 14, 21:34)
Garliavoje ji tikrai nedirba schmoll.gif

Garliavoje ji tikrai dirba, lankiausi viso nestumo metu pas ja thumbup.gif
Atsakyti
manau, ji labai "megsta" cezario pjuvius...(cia tik mano nuomone).
Atsakyti
as pas ja gimdziau du kart, abu kartus likau labai patenkinta. nors pirmas gimdymas gimdymas buvo labai sunkus, bet viskas baigesi laimingai.

kiek zinau ji dirba krikscioniskuose gimdymo namuose, ir II ligoninej.
Atsakyti
as pirmaji vaika gimdziau pas ja, tariausi, nakti issikvieciau, jokiu problemu, viskas praejo sklandziai thumbup.gif ateidavo kasdien pasiteiraut kaip abu gyvenam smile.gif apziuredavo ir mane, ir vaikeli smile.gif dabar vel tarsiuosi del gimdymo pas ja, nes liko vos pora men, o siaip esu labai patenkinta, lankausi pas ja garliavoje ir II ligoninej, man ji atrodo konkreti, o tu visokiu utiutiu as nemegstu mirksiukas.gif
Atsakyti