Superine gydytoja. Abu su vyru negalim atsidziaugtii. Padare ji man du cezarius. Per abu nestumus, per operacija ir po to jos prieziura buvo be priekaistu. Jei i senatve sugalvociau trecia leliu tai tik pas ja

Pritariu visom keturiom visiems geriems atsiliepimams. Beveik prieš savaitę ši gydytoja priėmė mano pipiriuką. Pirmas gimdymas, be to pakankamai sudėtingas (labai ilgai įsistatinėjo galvytė, todėl beveik 3 val. turėjau kęsti stangas), todėl labai vietoj ir laiku buvo jos tikslumas ir griežtumas. Tik patys geriausi atsiliepimai tiek apie šią gydytoją, tiek apie pačią II ligoninę. Sekantį lelių tik II ligoninėje

Sveikutes,
O ji dabar dirba tik Garliavoj ir II ligoninej??? Ar paciam Kaune irgi kur konsultuoja??? Nes as pas ja lankiausi senamiescio klinikoj per pirma nestuma, bet ji ten nebedirba
O ji dabar dirba tik Garliavoj ir II ligoninej??? Ar paciam Kaune irgi kur konsultuoja??? Nes as pas ja lankiausi senamiescio klinikoj per pirma nestuma, bet ji ten nebedirba

QUOTE(elwa @ 2010 03 22, 16:29)
Sveikutes,

Jei norite pas ja gimdyti skambinkite jei i mobilu. Jei nedristate suzinokite, darbo valandas, kada ji dirba Garliavoje. Ir nuvaziuokite ten. Susirasite ir pasikalbesite. Na pasakysite, kad pirma gimdziau pas jus ir dabar noriu ar panasiai

Nesitariau, pagal pamaina patekau pas gyd. Zebrauskiene. Turejau neplanini cezari, ji operavo. Mano atsiliepimas taip pat geras apie sia gydytoja, konkreti ir tikslinga, ir kaip daugelis cia raso- griezta
. Gimdziau liepos men., kai buvo dideli karsciai,
, gimdymas sunkus buvo, bet viskas gerai baigesi, gime dukryte.
Pritariu, kad visas personalas 2-oj ligoninėje paliko labai gera ispudi -nuo pagalbiniu darbuotojų iki akuserių, gydytojų , vaikucių gydytoju

Pritariu, kad visas personalas 2-oj ligoninėje paliko labai gera ispudi -nuo pagalbiniu darbuotojų iki akuserių, gydytojų , vaikucių gydytoju

QUOTE(Gija* @ 2010 11 10, 19:10)
as pas ja irgi lankiausi, kai laukiausi pirmagimes, tikrai buvau patenkinta. dabar irgi noreciau pas ja lankytis, taciau ji nebedirba senamiescio seimos klinikoje ir kaip supratau dirba tik Garliavoje ir antroje ligonineje

QUOTE(Alekto @ 2011 02 14, 21:34)
Garliavoje ji tikrai dirba, lankiausi viso nestumo metu pas ja

manau, ji labai "megsta" cezario pjuvius...(cia tik mano nuomone).
as pirmaji vaika gimdziau pas ja, tariausi, nakti issikvieciau, jokiu problemu, viskas praejo sklandziai
ateidavo kasdien pasiteiraut kaip abu gyvenam
apziuredavo ir mane, ir vaikeli
dabar vel tarsiuosi del gimdymo pas ja, nes liko vos pora men, o siaip esu labai patenkinta, lankausi pas ja garliavoje ir II ligoninej, man ji atrodo konkreti, o tu visokiu utiutiu as nemegstu