QUOTE(juratata @ 2008 10 09, 18:11)
as ir jauciuos taip... todel ir uzsukau i sia tema pasiskaityt atsiliepimu, galvoju kad man tik taip atrodo kad mazai prieziuros... nelabai daug kalbanti ji man pasirode... dbr man jau 17 sav, greit eisiu vel pas ja...
bet kazkaip nesinori man begiot nuo vienos pas kita, taigi pasiskaicius gerus atsiliepimus apie gimdymus manau liksiu as pas ja ir gimdysiu
bet kazkaip nesinori man begiot nuo vienos pas kita, taigi pasiskaicius gerus atsiliepimus apie gimdymus manau liksiu as pas ja ir gimdysiu
sveikute,
as tau dar kai ka parasysiu. gal si daktare ir konkreti, bet kartu ir per daug storzieve. ka as noriu tuom pasakyti. as kol pas ja lankiausi, nedrisdavau jai pasukti, jei iskildavo koks klausimas. plius kai ja palikau, ji apsimesdavo, kad manes nebepazista (matomai buvo supykus), plius ji man skambino ir uzsipuole, kad jos neperspejau jog perejau pas kita gydytoja, nors mano gydytoja SILKAITIENE ( super, rekomenduociau ja), perspejo Zebrauskiene, kad as perejau. negana to, kai prasidejo saremiai, papuoliau pas ja. mano vyras issigando jos tono,kai ji su manim tipo pasisveikino

o del nesmagumo pakeisti gudytoja, tai ir man buvo labai nemalonu, bet kai galvoji, apie kudiki, gimdyma, ir tolimesne prieziura, as jei reiktu keisciau ir keisciau gydytojas

tikiuosi pasirinksi sau tinkamiausia varianta