Na, Indonezija, viena brangiausiu saliu azijoje. Tai keliauciau atvirksciu variantu: Malaizija, - Indonezija - Singapuras
1 priezastis: I Malaizija pigesni bilietai is europos nei i Indonezija
2. Is Indonezijos, sakysim Balio, pigu skristi i Singapura.
Pigus bilietas... na ka as zinau, kaina gali svyruoti nuo keliu simtu euru. Labai pigu ir beveik neimanoma, sakyciau 150 - 250 euru, 350 - 450 euru didesne tikimybe gauti bilieta.

Pagal mano sistematika ir skaiciavimus, mane tenkina 400 euru kaina, ypac je tai multicity variantas.

3. Indonezijoj, kaip paskui suzinosit is mano pasakojimo, nera taip lengva keliaut, kazkokia nesamone ir laaabai brangu, ypac transportas. Mes susimovem kaip reikiant del salu.

Viesbuciu kainos aukstesnes nei kitose azijos vietose.
Labai keista, bet jiems visai dzin, turi jie klientu ar ne, kainos beveik nenuleidzia.
Atseit anksciau nebuvo tokios kainu kovos kaip dabar, viskas buvo brangiau, bet ir dabar isgirdom kainas apie 50 doleriu uz kelimasi i kitas salas, gerokai pasterom. Tvarkarasciai speedboat sudaryti nesamoningai ir vienos dienos ekskursiju beveik nera. Pasiulo pasiplaukiot apie kazkokia apsiurusia sala, pasnorklint 30 min, o kainas uzsikelia zveriskas.

Hop hop saloms reikia skirti po kelias dienas, nes jei norit pigiai plaukti keltu, jusu kelione truks apie 8 valandas.

Neatmeskit maliarijos tikimybes, nes pacios fainiausios salos raudonuoja visuose tarptautiniuose irasuose.

Tokiu kaip tuk tuku, mazesniuose miestuose greiciausiai nera, Bali saloj tai taksi arba motoroleris. Nori ka nors pamatyt, kratyk kisene neblogai, ypac taksi, arba lek su motoroleriu ar motociklininkui uz nugaros.

Atsoko fantazija, kuomet pasiule 2 dienom, 1 nakciai ekskursija uz 490 doleriu (veliau kaina krito iki 400) ir cia 1 zmogui kaina!!!!

Malaizijoj viskas super, lengva keliauti, pakankamai pigu, neturejom problemu.

Na, jei kompanijos nera, galit jos ieskotis, arba keliaut viena. Jei labai noreciau, tai keliauciau viena ir man dzin, bet cia jau mano charakteris