Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiosios svoris

Su pirmu priaugau +16 kg, is ligonines grizau jau - 10 kg., like kg irgi nukrito patys.
Su antru jau + 12 kg unsure.gif o dar tik 29 savaites ax.gif
Atsakyti
Iki 30 savaites svoris augo kaip ant mieliu...nuo vasario 13 nebepriaugau ne gramo g.gif idomu kaip bus toliau.viso ..+19
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 25 vasario 2014 - 15:35
pas mane 7 savaite, paskutinias 2 dienas jauciu kad prasidejo kazkoks ryjimas, daug valgyt pradejau, vakar buvo +1kg, dar aisku krutine atrodo kad pasunkejo kokiu puskylu biggrin.gif
Atsakyti
Su pirmu viso turėjau 25 kg. pliuse, 15 kg nukrito iš kart, bet dar nemažai užsidėjo ir stabilių kg. Viską numečiau per porą metų.
Dabar 27 sav. +7 kg. Labai prisižiūriu ko ir kiek dedu į burną smile.gif Aišku ir žiemos - pavasario laikas labai padeda, nes man jau geriau lauktis kai vėsu, o ne kai karšta ir nuo visko tinsti.
Atsakyti
Pirmus du nėštumus priaugau 12 kg. Dabar 3 kg.
Atsakyti
kol kas 2 smile.gif
Atsakyti
32 savaite buvo +20, 33savaite -4kg, liko +16 unsure.gif
Atsakyti
Man dabar 15 savaitė. Svoris neauga, o kaip tik net numečiau porą kg. Sveriu 50.9 kg smile.gif
Atsakyti
Man dabar 37 savaitė, ir priaugau 18 kg... tikiuosi priaugto svorio atsikratyti pavyks smile.gif man pirmas nestumas
Atsakyti
34 savaite +17kg jau doh.gif
Atsakyti
Man 22sav. siai dienai yra ~4,5-5kg + smile.gif man pirmas nestumas, tikiuosi daug nepriaugti ax.gif
Atsakyti
Aš kolkas priaugau 1,7kg (laukiuosi 16-tą savaitę) 4u.gif
Ypatingai mitybos įgūdžiai nepakito, stengiuos nevalgyti nesveiko maisto, daugiau vaisių, saldumynams noras savaime atkrito, nors kartais vieną kitą suvalgau. Nemažai pieno produktų ėmiau valgyt: sūreliai, jogurtai, pienas, kefyras... bigsmile.gif
Anksčiau tiesipog pieno negėriau, matyt nestuke.gif reikalauja wub.gif
Atsakyti