Į GN išvažiavau su +11,2kg.
per pirma trimestra +4kg. Nevargino joks pykinimas ,nevemiau, apetitas normalus,kartais uzeina priepuoliai
. Ziuresim ,kaip toliau bus
QUOTE(Element @ 2014 04 14, 15:14)
per pirma trimestra +4kg. Nevargino joks pykinimas ,nevemiau, apetitas normalus,kartais uzeina priepuoliai
. Ziuresim ,kaip toliau bus

as pirma trimestra is viso nepriaugau nieko, pas mane svoris po truputi pradejo kilti nuo 5 men kazkur
Kai buvo 18 savaičių, buvau priaugusi 1,5 kg ir tuo labai džiaugiausi. Maniau, kad gimdyti išvažiuosiu minimaliai svorio priaugusi. Aha, kur gi ne, kai drėbtelėjo paskui, tai drėbtelėjo, išvažiavau gimdyti su +17 kg
Užtekdavo pažiūrėti į maistą ar gėrimus ir svoris jau augdavo, kaupiau kiekvieną gramą, kiekvieną lašą, kuris patekdavo į kūną
Nors valgiau tikrai ne daugiau, nei prieš nėštumą.
QUOTE(fernelle @ 2014 04 10, 21:00)
Siai dienai +15kg kazkur, bet dar visas menuo likes
jau baisoka daros, kaip reikes numest ta svori
jau baisoka daros, kaip reikes numest ta svori
tai grazus skaiciukai pas Jus
QUOTE(HappyAngel @ 2014 04 14, 15:37)
Kai buvo 18 savaičių, buvau priaugusi 1,5 kg ir tuo labai džiaugiausi. Maniau, kad gimdyti išvažiuosiu minimaliai svorio priaugusi. Aha, kur gi ne, kai drėbtelėjo paskui, tai drėbtelėjo, išvažiavau gimdyti su +17 kg
Užtekdavo pažiūrėti į maistą ar gėrimus ir svoris jau augdavo, kaupiau kiekvieną gramą, kiekvieną lašą, kuris patekdavo į kūną
Nors valgiau tikrai ne daugiau, nei prieš nėštumą.
o pas mane, pradejo kauptis riebaliukai vos ne nuo 7 savaites, ir valgiau taip pat ,kaip pries nestuma, net atsisakiau saldainiu,sokoladuku prie kavos, nesinori..bet vistiek ,ka nesuvalgau, viskas i kuna eina
QUOTE(HappyAngel @ 2014 04 14, 15:37)
..Užtekdavo pažiūrėti į maistą ar gėrimus ir svoris jau augdavo, kaupiau kiekvieną gramą, kiekvieną lašą, kuris patekdavo į kūną
Nors valgiau tikrai ne daugiau, nei prieš nėštumą...
prajuokino
man tikriausiai nuo prisilietimo auga svoris
liko jau nebedaug, gal sakau kaip nors islaikysiu savo balansa
Suėjo tik ką 31 savaitė, turiu +9 kg kažkur.
Sveikutės
,
gal galit kuri nors pasakyti kas blogo gali nutikti jei per daug priaugi kilogramų?
šiandien vos nesu ašarom išėjau iš ginekologės kabineto...
pirmus mėnesius priaugau kaip priklauso po +1 kg.
paskui priaugau + 2,5 kg.
vėliau + 5 (tada traukė laaaaabai ant saldaus maisto, bandelių, ir valgiau savęs nestabdydama, pamačiusi kiek priaugau ir gavusi nuo daktarės pylos, pradėjau save prižiūrėti, tikrai visokių nesąmonių atsisakiau, stengiausi valgyti vien sveikus ir vertingus produktus)
kitą mėnesį + 3
o dabar vėl +5. Tai gydytoja vos ne viską uždraudė valgyti, toks jausmas, kad dabar turiu būti vien vandeniu gyva. Bet juk tai didžiausias savęs ir vaikelio žudymas?
Atrodo, nuo oro storėju... Bet savijauta tikrai labai gera, visi tyrimai puikūs. Tai kame problema? kuom mums gali pakenkti taip augantis svoris?
gal galit kuri nors pasakyti kas blogo gali nutikti jei per daug priaugi kilogramų?
vėliau + 5 (tada traukė laaaaabai ant saldaus maisto, bandelių, ir valgiau savęs nestabdydama, pamačiusi kiek priaugau ir gavusi nuo daktarės pylos, pradėjau save prižiūrėti, tikrai visokių nesąmonių atsisakiau, stengiausi valgyti vien sveikus ir vertingus produktus)
kitą mėnesį + 3
o dabar vėl +5. Tai gydytoja vos ne viską uždraudė valgyti, toks jausmas, kad dabar turiu būti vien vandeniu gyva. Bet juk tai didžiausias savęs ir vaikelio žudymas?
Atrodo, nuo oro storėju... Bet savijauta tikrai labai gera, visi tyrimai puikūs. Tai kame problema? kuom mums gali pakenkti taip augantis svoris?
QUOTE(Sraigė karatistė @ 2014 04 17, 22:02)
Sveikutės
,
kitą mėnesį + 3

kitą mėnesį + 3
dazniausiai daktarai bijo del nesciuju diabeto, arba kad vaisius gali susirgti diabetu.
dar is savo varpines, per nestuma priaugau 30kg, buvau tikrai didele, ir tikrai kas menesi bent po kila priaugdavau, bet mano daktare man velniu nedave, nestumo gale sake tik kad vandeni siek tiek riboti nes kojos baisiai istine buvo. valgiau kaip visada, kartais daugiau, bet nevalgiau zuvies, ir mesos nenorejau tai nedaug valgiau. ai beje as visa svori pradejau priauginet tik nuo kokio 5menesio, iki to laiko viska tik vemiau:)
QUOTE(kristtule @ 2014 04 18, 10:03)
dazniausiai daktarai bijo del nesciuju diabeto, arba kad vaisius gali susirgti diabetu.
dar is savo varpines, per nestuma priaugau 30kg, buvau tikrai didele, ir tikrai kas menesi bent po kila priaugdavau, bet mano daktare man velniu nedave, nestumo gale sake tik kad vandeni siek tiek riboti nes kojos baisiai istine buvo. valgiau kaip visada, kartais daugiau, bet nevalgiau zuvies, ir mesos nenorejau tai nedaug valgiau. ai beje as visa svori pradejau priauginet tik nuo kokio 5menesio, iki to laiko viska tik vemiau:)
Tyrė mane nuo diabeto, kai pirmą kartą +5 kg priaugau, bet pamačiusi, kad jo nėra, pradėjo bumbsėti dėl mano mitybos (bet tą mėnesiuką tikrai buvau bloga mama, kai pagalvoju) bet dabar tikrai stengiuosi prisižiūrėti. aš dabar priaugau jau 14 kg, bet jei Jūs sakote, kad priaugot 30. ir nieko baisaus nenutiko, tai gal galiu truputį atsipalaiduoti... nes parėjau į namus, ir galvoju, tai ką man dabar valgyti? VANDENĮ?
Ačiū, Kristtule