Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią rinktis sulčiaspaudę?

Specialiai pirkau mažą sulčiaspaudę - visada po ranką ir galiu išsispausti puodelį sulčių - o ir plauti labai greitai ir nedaug po to reikia detalių
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2008 04 13, 17:10)
Specialiai pirkau mažą sulčiaspaudę - visada po ranką ir galiu išsispausti puodelį sulčių - o ir plauti labai greitai ir nedaug po to reikia detalių

O mes normalia turim (Stollar), bet tikrai jokiu problemu su plovimu, uztenka po vandeniu nuplaut ir tiek. Jokiu kempiniu, jokiu plovykliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2008 04 13, 17:10)

o kokia ta maža? kokios firmos? citrusiniam ar tinka ir morkoms, burokėliams, obuoliams?
Atsakyti
QUOTE(Lamba @ 2008 04 14, 16:54)
O mes normalia turim (Stollar), bet tikrai jokiu problemu su plovimu, uztenka po vandeniu nuplaut ir tiek. Jokiu kempiniu, jokiu plovykliu  thumbup.gif

Ir aš dabar jau tikrai pirksiu Stolllar. Apsisprendžiau smile.gif
Atsakyti
Na va ir mes jau naudojame Stollar sulciaspaude brangoka, bet gera, tik deja neturiu patirties su kitokiomis tai nezinau ar daug jos skiriasi. Nors girdejau ir pazytamu, kad pirko kazkokia paprastesne ir irgi patenkinti, reiks net pasiteirauti g.gif
Papildyta:
Beja kazkuri pergyveno, kad Ermitaze pigiau mate Stolar nei pati pirko, tai jei nauju neavez tai yra viena likusi kuri iskelta tai ir kainuoja pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2008 04 15, 20:31)
Ir aš dabar jau tikrai pirksiu Stolllar. Apsisprendžiau  smile.gif

Kurią: 200, 500, 800(?) ?
Aš galvoju apie 200 ax.gif Kažin, ar jos galingumo užtenka, ar sausai, pvz., morkas, obuolius išspaudžia? g.gif
Papildyta:
QUOTE(gabute @ 2008 04 16, 15:25)
Na va ir mes jau naudojame Stollar sulciaspaude

Tas pats klausimas: kurią? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2008 04 16, 15:31)

Aš galvoju apie 200 ax.gif Kažin, ar jos galingumo užtenka, ar sausai, pvz., morkas, obuolius išspaudžia? g.gif

As irgi galvoju apie si modeli, o jo galingumas 900w, manau tikrai pakankamas ir kietoms darzovems. Tik iskyla klausimas kur sia sulciaspaude rasti, kur pirkti, nes per google paieska ismeta tik bizzon.lt, as tokiu budu nenoriu
Atsakyti
Vien zo hebryte, mes irgi jau 2 sav svaigstame apie Stollar JE95, ziurejome parduotuvese kainos visur 549, bizzone tik pigiau. taip jau susikloste kad penktadieni varau i Latvija, ka tik skambinau i viena parduotuve kur jais prekiaujama tai sake kad jos kaina 90 LV= 450 lt, tai galvoju darbo reikalus Rygoje sutvarkyti ir nupirksiu sulciaspaude 100 lt pigiau. Paskambinau i ta parda ir uzsakiau, sake penktadieniui atves is sandelio. Tai mielijeji jei kam reikia tos sulciauspaudes galiu parvezti, tik galvokite greiciau bo iki penktadienio liko tik 1 diena.

tel. 8-698-80994

pagaliau ir mes galesime pasimegauti tikromis sultimis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmaite @ 2008 04 16, 16:10)
As irgi galvoju apie si modeli, o jo galingumas 900w, manau tikrai pakankamas ir kietoms darzovems. Tik iskyla klausimas kur sia sulciaspaude rasti, kur pirkti, nes per google paieska ismeta tik bizzon.lt, as tokiu budu nenoriu

Aš tikrai mačiau, kaip Megoje žmonės stollar200 vežėsi vežimėlyje nusipirkę. Tai manau, kad Senukuose Megos pirko. Nors ten yra ir dar kažkokia buitinės technikos parduotuvė. Tai gal ir ten g.gif
Papildyta:
QUOTE(aleksiga @ 2008 04 16, 17:11)
Vien zo hebryte, mes irgi jau 2 sav svaigstame apie Stollar JE95

O kodėl 95, o ne 200 ar pvz., 500 modelį? g.gif
Dėl garantinio aptarnavimo nebaisu, jei kas išeitų iš rikiuotės? g.gif Nors... jei važinėji į LV ir šiaip, tai koks skirtumas.
Atsakyti
Radau puslapį, kur visos stollar viename lape:
stollar sulčiaspaudės
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2008 04 16, 18:31)
Aš tikrai mačiau, kaip Megoje žmonės stollar200 vežėsi vežimėlyje nusipirkę. Tai manau, kad Senukuose Megos pirko. Nors ten yra ir dar kažkokia buitinės technikos parduotuvė. Tai gal ir ten g.gif
Papildyta:

O kodėl 95, o ne 200 ar pvz., 500 modelį? g.gif
Dėl garantinio aptarnavimo nebaisu, jei kas išeitų iš rikiuotės? g.gif Nors... jei važinėji į LV ir šiaip, tai koks skirtumas.

Kas liecia modelio tai 95 rinkomes pagal galingumo ir kainos santyki, 950 W pilnai pakanka + cia jau eina peiliukai padengti titanu, man rodos 200 to nera,
Kas liecia garantinio, zmones gi vezasi daug brangesnius daiktus is uzsienio, aisku visur ta yra rizika, tikekimes kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2008 04 16, 15:31)
Kurią: 200, 500, 800(?) ?
Papildyta:

Tas pats klausimas: kurią? ax.gif

Mes pirkome Stollar JE95, nes jos turi isspaudu konteineri(to nera BJE200 jie spaudzia su tirsciais tai yra dalis tirsciu isbega i sultis dalis lieka) ir peiliukai dengti titanu (man patvariau atrodo), o del sausumo isspaudzia sausai nors apelsinai pasirode kad ir sausesni galetu buti, bet kai mes is seimoje nusprendeme, kad visiskai idealaus spaudimo turbut ir nebuna juk ir rankomis bespaudziant kiek bespaustumei visada dar gali koki lasiuka isspausti. Kaina kaip ir turbut visur buvo 549, nors pirkome nedideleje parduotuveleje ne Topo centre(kiek ziurejau tai jie cia pagrindiniai prekiautojai).
Morkos ir obuoliai normaliai spaudziasi, dar isbandysime burokelius tada papasakosiu g.gif
Atsakyti