Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią rinktis sulčiaspaudę?

QUOTE(gabute @ 2008 04 25, 13:11)
Gali butu biski per sausos  g.gif , bet cia zinoma kiekvienam pagal skoni  mirksiukas.gif

Supratau. Ačiū už atsakymą 4u.gif Kadangi cepelinus užsimanau išvirti tik kokį kartą per metus, tai, manau, kad tiks biggrin.gif
Atsakyti
Siaip merginos, isbandeme dar viena varianta tuos pacius tirscius dar sykeli perspaudeme ir koki 100 ml. prispaudeme, vis taupiau bigsmile.gif smile.gif
O bananu tai neverta net gadinti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabute: 27 balandžio 2008 - 21:45
QUOTE(gabute @ 2008 04 27, 22:44)
Siaip merginos, isbandeme dar viena varianta tuos pacius tirscius dar sykeli perspaudeme ir koki 100 ml. prispaudeme, vis taupiau  bigsmile.gif  smile.gif
O bananu tai neverta net gadinti  schmoll.gif

Bet iš esmės esate patenkinti šia sulčiaspaude? Jau gundausi ir aš pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2008 04 28, 08:41)
Bet iš esmės esate patenkinti šia sulčiaspaude? Jau gundausi ir aš pirkti  ax.gif

Is esmes TAIP ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabute @ 2008 04 28, 15:34)
Is esmes TAIP  ax.gif

thumbup.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pagaliau nusipirkau sulciaspaude ir as ax.gif Pasakysiu savo nuomone toms, kurios abejoja ar verta pirkti sulciaspaude is Top Shop. Del pirkinio visai nesigailiu - labai tyliai dirba ir puikiai spaudzia thumbup.gif tirsciai labai sausi, o sulciu labai daug. Ir issiardo labai paprastai, patogu plauti. Zodziu, super daiktas uz patrauklia kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2008 04 30, 10:08)
Sveikos  4u.gif
Pagaliau nusipirkau sulciaspaude ir as   ax.gif Pasakysiu savo nuomone toms, kurios abejoja ar verta pirkti sulciaspaude is Top Shop. Del pirkinio visai nesigailiu - labai tyliai dirba ir puikiai spaudzia  thumbup.gif  tirsciai labai sausi, o sulciu labai daug. Ir issiardo labai paprastai, patogu plauti. Zodziu, super daiktas uz patrauklia kaina  mirksiukas.gif

O koks jos pavadinimas ir kaina? O koks jos galingumas ir kur pagaminta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Bronė: 30 balandžio 2008 - 10:01
STOLLAR JE 95 jau beveik kaip metus turim niu super tik va vietos galetu maziau uzimti o siaip labai patenkinta esu
Atsakyti
QUOTE(Akasta @ 2008 05 09, 09:33)
STOLLAR JE 95 jau beveik kaip metus turim niu super tik va vietos galetu maziau uzimti o siaip labai patenkinta esu

Aš irgi nusipirkau Stollar, vakar išbandžiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2008 05 09, 11:10)
Aš irgi nusipirkau Stollar, vakar išbandžiau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Kur pirkai ir kiek kainavo? Ar tirščiai tikrai sausi?
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2008 05 09, 22:03)
drinks_cheers.gif Kur pirkai ir kiek kainavo? Ar tirščiai tikrai sausi?

Užsisakiau iš bizzon.lt Pirkau visą metaline 800 JE (o gal ir ne taip vadinasi), kainavo 1200 Lt doh.gif , bet nesigailiu thumbup.gif . Tirščiai tikrai daug daug sausesni lyginant su anksčiau turėta Braun. smile.gif
Atsakyti
nusipirkom sulciaspaude "Gastroback" firmos,galingumas 950 W ,tirsciai sausi sausi , nera triuksminga,kompaktiska,lengvai issiardo ,esu patenkinta thumbup.gif kainavo 699 lt.

user posted image

Atsakyti