Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią rinktis sulčiaspaudę?

Mes irgi rinkomės galingą sulčiaspaudę. Aš labiau norėjau parsisiųsti iš Vokietijos vokišką [Kaune prekiauja tik Elix, kur pigesnė vietoj 200 eurų kainuoja tūkstantuką litukų, o šios firmos brangiausia vietoj 300 eurų [Vokietijoje] kainuoja 1400-1500 lt].
Vyras net pasidarė Visa Revolving kortelę, bet galiausiai nusispjovė ir parsitempė per mano ašaras iš Topo Centro Stollar 800... Nenorėjau aš tos vadinamosios itališkos technikos, specialiai? skirtos Pabaltijui, oi, nenorėjau...
Nuo žuravinkos, tarkuojant prinokusius rudeninius obuolius, skiriasi: didesnis variklio galingumas, galima įmesti visą obuolį, mažesnis triukšmo lygis, metalinis korpusas, du greičiai... Kainos taip pat skiriasi 6-7 kartus... Nepatiko: išspaudos nevisiškai sausos; dažnai vis tiek reikia išjungti, nuimti viršų bei išvalyti; putos vis tiek susimaišo su sultimis-drumsta; obuolį reikia spausti palengva-tikrai ne pramoninė, komercinė-juokas ir tiek...
Nebloga BUITINĖ sulčiaspaudė ir tiek... Už 1300 lt tikrai neapsimoka. O prirašymai, kad komercinė, pramoninė-absurdas... Mums reikėjo tokios, kuri galėtų nesustojusi perspausti bent maišą nepernokusių obuolių, o ne tokios pajuokos... Realiai, kai pagalvoji, kaip tada su tokiomis, kurios kainuoja kelis šimtus litų... Tada jau paprasčiau nusipirkti Žuravinką ir tiek... Daugiau triukšmo, gal kiek blogiau išspaus, bet bent jau variklis, tikiuosi, neperdegs po kelinto karto kaip eilinio užsienietiško š...
P.S. Aišku, čia tik mano, per daug nusivylusios tikrai brangia buitine sulčiaspaude, nuomonė...
Atsakyti
QUOTE(atenaz @ 2008 09 07, 22:12)
Mes irgi rinkomės galingą sulčiaspaudę. Aš labiau norėjau parsisiųsti iš Vokietijos vokišką [Kaune prekiauja tik Elix, kur pigesnė vietoj 200 eurų kainuoja tūkstantuką litukų, o šios firmos brangiausia vietoj 300 eurų [Vokietijoje] kainuoja 1400-1500 lt].
Vyras net pasidarė Visa Revolving kortelę, bet galiausiai nusispjovė ir parsitempė per mano ašaras iš Topo Centro Stollar 800... Nenorėjau aš tos vadinamosios itališkos technikos, specialiai? skirtos Pabaltijui, oi, nenorėjau...
Nuo žuravinkos, tarkuojant prinokusius rudeninius obuolius, skiriasi: didesnis variklio galingumas, galima įmesti visą obuolį, mažesnis triukšmo lygis, metalinis korpusas, du greičiai... Kainos taip pat skiriasi 6-7 kartus... Nepatiko: išspaudos nevisiškai sausos; dažnai vis tiek reikia išjungti, nuimti viršų bei išvalyti; putos vis tiek susimaišo su sultimis-drumsta; obuolį reikia spausti palengva-tikrai ne pramoninė, komercinė-juokas ir tiek...
Nebloga BUITINĖ sulčiaspaudė ir tiek... Už 1300 lt tikrai neapsimoka. O prirašymai, kad komercinė, pramoninė-absurdas... Mums reikėjo tokios, kuri galėtų nesustojusi perspausti bent maišą nepernokusių obuolių, o ne tokios pajuokos... Realiai, kai pagalvoji, kaip tada su tokiomis, kurios kainuoja kelis šimtus litų... Tada jau paprasčiau nusipirkti Žuravinką ir tiek... Daugiau triukšmo, gal kiek blogiau išspaus, bet bent jau variklis, tikiuosi, neperdegs po kelinto karto kaip eilinio užsienietiško š...
P.S. Aišku, čia tik mano, per daug nusivylusios tikrai brangia buitine sulčiaspaude, nuomonė...

Ačiū atenaz už komentarą, ir išsamų paaiškimą.
O aš jau maniau, kad būsiu vienintelė kuriai reikia maišais obuolius spausti.
2 metus ieškau sulčiaspaudės kuri ir gerai, ir daug spaustų, deja kol kas neradau verysad.gif
Dar kartelį dėkui, kad padėjote neišmesti pinigėlių į balą.
Atsakyti
Mano tėvų, šiandien išspaudusių du maišus obuolių Stollar 800, nuomonė:
viskas gerai, tik dėl per didelio variklio galingumo [1200W] nespėja gerai išeiti išspaudos į išspaudų kibirėlį-drėgnokos, kemšasi viršuje po dangčiu; be to gal kaip tik dėl per didelio galingumo spaudžiant putos susimaišo su sultimis, o atskirti jas paskui labai sunku... Vakar spaudėm prinokusius obuolius, tai pripylus trilitrinį gauto skysčio putų per naktį nusistojo pusĖ-o jų jau neišspausi per merlę...
Dabar, jei pirkčiau, nusispjaučiau į vyro nuomonę [bet ne į pinigus], ir pirkčiau galbūt Stollar 95, nes galingumo iki 1000W tikrai užtenka...
Mūsiškė, būdama galinga, iš techninės pusės galbūt ir geriau, bet spaudžiant g.gif Galbūt su ja galima dirbti pastoviai ir ilgesnį laiką, bet sulčių kokybė skaidrumo atžvilgiu-spausta iš apie 20 skirtingų rūšių obuolių-apgailėtina, todėl konservuoti jau kaip ir nelabai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbgo @ 2008 09 08, 12:06)
Ačiū atenaz už komentarą, ir išsamų paaiškimą.
O aš jau maniau, kad būsiu vienintelė kuriai reikia maišais obuolius spausti.
2 metus ieškau sulčiaspaudės kuri ir gerai, ir daug spaustų, deja kol kas neradau  verysad.gif
Dar kartelį dėkui, kad padėjote neišmesti pinigėlių į balą.

pirkau ir as sulciaspaude anglijoje 1300w parsisiunciau i lietuva ,ir nieko gero tirsciai buna ne visai sausai isspausti.jos visos vienodos
Atsakyti
Gal kas galite pasakyti kokį kiekį obuolių gali išspausti vienu kartu su Stollar 95? g.gif
Atsakyti
Kitu nezinau, tik Tefal mes turim, tai s.... paskutinis, spintelej tik vieta uzima doh.gif
Atsakyti
Jau ir mes turim sulciaspaude Philips ,700 w galingumo.Palyginti nelabai turiu su kuo,nes anksciau buvo rusiska,su kuria mes nespausdavom nieko tongue.gif Esu suzaveta sita Philips thumbup.gif Sultys pvz,morku kazkokios net tirstos,na,jos be tirsciu,bet toks pojutis tongue.gif Isspaudzia sausai,jei tik nepradedu skubeti t.y.nespaudziu per daug smile.gif Kol kas stovi ant stalo,i spintele nededu,spaudziam po kokius 2 kartus per diena,nes labai jau skanios sultys thumbup.gif Ardosi,kad isplauti, lengvai,lengvai susideda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KisMiau @ 2008 09 13, 10:08)
Gal kas galite pasakyti kokį kiekį obuolių gali išspausti vienu kartu su Stollar 95?  g.gif

AŠ neseniai nusipirkau STOLLAR 1200W galingumo . Sulčiaspaude esu patenkinta , bet labai didelio kiekio nespaudžiau.
Atsakyti
laba, noreciau susipazinti su tomis kas pirko stollar 200,.,nes kol kas spaudziau tik obuoliu, tai tirsciai dregni,,,nezinua gal morkom kitaip?
ar kaip?
Atsakyti
sveikutes,
as turiu Stollar Juice Fountain JE 95. Mums ji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kai jau spaudžiu sultis, dedu kokias 6 morkas, po to 3-4 obuolius ir dar koki apelsina imetu.Tiesiog pilna ta inda prispaudziu. Vaikai vis praso kad padaryciau tipo Kubuch sulciu. Labai dziaugiuosi. Gal tie tirščiai ir nebūna 100% sausi (ypač apelsino), bet kokybe tikrai esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(KisMiau @ 2008 09 13, 11:08)
Gal kas galite pasakyti kokį kiekį obuolių gali išspausti vienu kartu su Stollar 95?  g.gif

O kiek ruosiesi rolleyes.gif

Atsakyti
taigi,
prieš trejetą dienų mano senoji sulčiaspaudė su baisiu trenksmu subyrėjo ir likau aš ir MB be morkų sulčių verysad.gif ...Iš kitos pusės kaip ir gerai, galiu pirkti galingesnę naujutėlaitę, planavau už 300, bet tiek to, rizikuosiu, pirksiu arba čia visų išgirtą Stolar JE95 arba Philips HR 1858, noriu su didele "gerkle". bigsmile.gif Na ir klausimas kaip visada, kai pasirinkimas daugiau nei vienas, kurią išsirinkti?? g.gif Mėgiamiausios sultys morkų, burokėlių, kartais obuolių, spausčiau kasdien iki 1l sulčių.

Gal patartumėt, mergaitės kuri tinkamesnė ax.gif
Atsakyti