Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią rinktis sulčiaspaudę?

Najau nebūkit naivios, kas reklamuos seną philips, naują gama ar naują žuravinką sulčiaspaudę, dar rusiškų laikų virtuvėje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , čia tiesiog išdėsčiau pastebėjimus kad žinotumėt ką perkate užkiek ir kokį rezultatą gaunate. Be to manau philipsas ar maxima patys pasireklamuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir visai cia ne reklama,o zmogus dziaugiasi ,kad turi tikra sulciaspaude.. biggrin.gif As irgi turiu Philips,bet galingesne-700 vatu,yra ir asotelis sultims,ir putu"nuemejas(nors mes visai nebrokijam tu sulciu putu).Bet ir kaina jos virs 500 litu,bet visai negaila tu pinigu.Sultis geriam kiekviena diena,o dar labai dziaugiuosi,kad iseina skanus cepelinai ir jokio vargo spaudziant tarkius thumbup.gif Tai ka ,cia reklama?As irgi tik labai dziauguisi kokybisku daiktu thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kol kas neturiu jokios sulčiaspaudės. Ateityje tikrai norėčiau įsigyti kokybišką daiktą. Bet vertinant tuos visus virtuvės "pagalbininkus" man nr. 1 yra naudojimo patogumas - jei prietaiso surinkimui, išplovimui ir sudėjimui atgal sugaištu daugiau nei 1 - 2 min., jis pas mane būna tiesiog nenaudojamas. Todėl pasidalinkit įspūdžiais, kokia sulčiaspaudė yra patogi naudoti.
Pvz. citrusinių vaisių "spaustukas" toks kaip "presas". Paprastas, mechaninis, bet gero metalo. Kokių firmų, kiek kainuoja?
Atsakyti
kad kartais nesuprasi nu ko ta kokybe priklauso, mano mama kaip tik nesenai pirkosi sulciaspaude, uz kuria paklojo apie 400 lt ir liko ziauriai nusivylusi schmoll.gif
Atsakyti
mano tėvai naudoja Moulinex sulčiaspaudę, bet pirko maksimalaus galingumo, tai nenusivylė. :super
Atsakyti
Žmonės, tik ne pradėkite dar vienos temos apie sulčiaspaudes! Juk jau yra tema Kaip rinktis sulčiaspaudę.
Atsakyti
Mazas pastebejimas - "Zuravinka" ne rusiska, o baltarusiska sulciaspaude tongue.gif
Atsakyti
Turim Stollar 95 esam labai patenkinti...
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 09 30, 14:23)
Žmonės, tik ne pradėkite dar vienos temos apie sulčiaspaudes! Juk jau yra tema Kaip rinktis sulčiaspaudę.

Yra yra - ir ta pati, kurioj rašom. Nuoroda - šios temos pirmas puslapis biggrin.gif
O gal čia jau moderatoriai pasidarbavo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(emrata @ 2008 09 29, 10:32)
kad kartais nesuprasi nu ko ta kokybe priklauso, mano mama kaip tik nesenai pirkosi sulciaspaude, uz kuria paklojo apie 400 lt ir liko ziauriai nusivylusi  schmoll.gif

O kokią pirko? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Surfinija: 01 spalio 2008 - 15:14
QUOTE(Koris @ 2008 09 28, 15:03)
Daugelis turbūt nori sužinoti kokią sulčiaspaudę pirkti, todėl teko išbandyti 3 variantus, naudoti alyviniai uoboliai:
1. Žuravinka, rusiška sulčiaspaudė 159 lt. Iškart pasakysiu NIEKO vertas pirkinys, nebent jūs būtumėt tyrelių mėgėjas
2. variantas GAMMA JC123 pirkta taupoje už 50lt, šiek tiek geriau nei ruškoji bet vistiek tas pats š....
ir "sultys", greičiau tyrelė...
3. trečisis variantas PHILIPS, 2 greičiai, modelio nepamenu kaina apytiksliai 300 -350 lt.
PAGALIAU turime SULTIS
Išvada: pigią mėsą šunys ėda, rusai negali pagamint geresnės sulčiaspaudės nei kiniečiai (jiems tik mantiruotės ir lomus gamint ir tarkavimo mašinas).
MANO PASIRINKIMAS PHILIPS.

Gal p. Koris vis delto nespaude su Zuravinka [net piktumas "paeme"], o gal vis delto tai yra elementari Philips reklama, nes su Zuravinka spaudziant obuolius gaunasi NORMALIOS SULTYS, o ne tyrele lotuliukas.gif Nebent bande spausti pernokusius obuolius blink.gif g.gif lotuliukas.gif Cia jau Jums, p. Kori, niekas nebepades doh.gif ax.gif cool.gif
Atsakyti
nu mano mama dabar ant pirkimo bangos, tai vis bando sulciasaudes, pvz su mano moulimex isspaudziam is 15 normaliu morku dvi stiklines sulciu, su naujaja philips is 10 morku dvi stiklines, dabar varys i topshop parduotuve ta masina isbandyt http://www.topshop.l...de-12070-p.html va sita, sake jei dar maziau gausis, tai ir ims smile.gif as irgi ciokinu, ziuresim kas cia bus...labai jau reik geros, normalios, kad kiekviena diena butu galima gerti sultis morku...
Atsakyti
Nusipirkom STOLLAR BJE500 Dabar kiekvieną dieną spaudžiu sultis drinks_cheers.gif ir esu patenkinta, nes man tos putos, kurių išties susidaro visai skanios thumbup.gif
Tiesa, spaudžiančios maišą obuolių konservavimui neįsivaizduoju schmoll.gif bet ne tam ir pirkau cool.gif Beje, šitam modeliui topo centre buvo nemaža nuolaida, gal dar ir dabar galioja mirksiukas.gif
Atsakyti