Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią rinktis sulčiaspaudę?

QUOTE(mikita @ 2008 10 01, 11:15)
Nusipirkom STOLLAR BJE500 Dabar kiekvieną dieną spaudžiu sultis  drinks_cheers.gif ir esu patenkinta, nes man tos putos, kurių išties susidaro visai skanios  thumbup.gif
Tiesa, spaudžiančios maišą obuolių konservavimui neįsivaizduoju  schmoll.gif bet ne tam ir pirkau  cool.gif Beje, šitam modeliui topo centre buvo nemaža nuolaida, gal dar ir dabar galioja  mirksiukas.gif

o kodel neimanoma maiso isspaust obuoliu, letas procesas, kame ''saknys'', trypenu vis trypenu ir nieko nenusiperku, o kiekie pranasumai 500-ojo Stollar pries 95? ir dar vienas Stollar'as yra (brangiausias), kokie jo pliusai ir kuri labiausiai apsimoka pirkti, tiek prisiskaiciau, geriausios nuomones kazkaip apie sitas sulciaspaudes
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2008 10 03, 09:01)
o kodel neimanoma maiso isspaust obuoliu, letas procesas, kame ''saknys''

Na Stollar namie neturiu, tik Moulinexa. Pabandziau irgi spausti sultis konservavimui. Tikrai neprilygsta "garaziniam pramoniniam" sulciu spaudimui. nuolatinis ispaudu valymas, filtro valymas, zaidimas dedant po obuoli ar jo puse. bet savaitgali prisispaudziame po 3-4 litrus ir megaujames savaite.
O garaziukas isspausti 4 maisus uztruko vos 15 minuciu. namu salygomis buciau ilgai vargusi tikrai ne viena diena ...
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2008 10 03, 10:01)
o kodel neimanoma maiso isspaust obuoliu, letas procesas, kame ''saknys'', trypenu vis trypenu ir nieko nenusiperku, o kiekie pranasumai 500-ojo Stollar pries 95? ir dar vienas Stollar'as yra (brangiausias), kokie jo pliusai ir kuri labiausiai apsimoka pirkti, tiek prisiskaiciau, geriausios nuomones kazkaip apie sitas sulciaspaudes

Pasivartykit keleta puslapiu atgal-as turiu Stollar 800 [brangiausia]. Tikrai NEVERTA DEMESIO uz tokia [Topo Centre- 1300lt] kaina. NENORIU, KAD IR KITI KARTOTU TOKIA PAT KLAIDA KAIP IR MANO BRANGIAUSIASIS drinks_cheers.gif Pagrindiniai minusai-sultys isspaudziamos perpus su putomis [kaip uzvakuoti g.gif ], labai greit todel prisipildo speciali nedidele tara [reikia verciau nuleidineti per uzmauta maistine slangute-neprideta] bei labai daznai [turbut del per dideliu apsuku ar kokiu kitokiu sulciaspaudes netobulumu] kemsasi po permatomu gaubtu...
Del 500 modelio, bent jau is isores ji skiriasi tik tuo, kad 500 visa virsutine dalis yra is kazkokios plastmases g.gif , apacia is nerud. plieno, o 800-tik pats virsus plastmasinis ar kazkas panasaus bei kazkoks skirtumas galingume [nezinau, kaip su apsukomis, kurios ir lemia iscentrine jega!] g.gif
Jei butu galimybe perkant isbandyti, kaip dirba sulciaspaude [ne-tuscia eiga], o, pvz., kad isspaustu nors kelis obuolius g.gif doh.gif ax.gif Tada daug maziau butu nusivylusiu netikusiais pirkiniais-vis delto, netenkinanti sulciaspaude uz 1300lt, sutikit, ne kas unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atenaz: 03 spalio 2008 - 16:13
QUOTE(Milde @ 2008 10 01, 22:06)
, kad kiekviena diena butu galima gerti sultis morku...

Kiekvieną dieną nepavyks, nes po kurio laiko pageltonuosit smile.gif
Aš jau iš tų atsigėrusių, dabar pertrauka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2008 10 03, 09:01)

Atenaz kaip ir atsakė, iš STOLLAR 500 ir 800 modeliai iš esmės yra tos pačios konstrukcijos, ir galingumas tas pats, tik STOLLAR 800 daugiau metalo ir vidinė tarka dengta titanu - tas yra geriau; beje, man daug spaudžiant po truputį kemšasi ta tarka ir tada daug tirščių į sultis privaroma, taigi, spaudžiant vakavimui reiktų dažnai valyti doh.gif Gal su titanizuota tarka (stollar 800) nėra šios problemos? g.gif
Vienaip ar kitaip, maišo obuolių spaust nenorėčiau rolleyes.gif

labai greit todel prisipildo speciali nedidele tara [reikia verciau nuleidineti per uzmauta maistine slangute-neprideta]

Prie 800 nėra šlangutės??? blink.gif Nu nesąmonė tada kažkokia blink.gif 500 turi didelį, simpatišką ąsotį ir šlangą, jei nori spausti į kitą indą. Tas yra patogu. Kažin, ar prie 800 tikrai neturėjo būti tos šlangutės g.gif

O šiaip, tai man negaila nė lito, kuriuos išleidau už savo sulčiaspaudę (kainavo apie 800, akcijos metu). Man patinka šviežios sultys ir ta putelė visai skani drinks_cheers.gif

Atenaz nevyk savo sutuoktinio į medį, gerą, kokybišką daiktą nupirko, bent aš nežinau kas čia jau būtų geriau 4u.gif
Atsakyti
kai pirkom galvojau kokia pirkti nes pasirinkimas diedelis doh.gif
pasitarus su vienu zmogum kuris ismano buitine technika patare MOLINEX sulciaspaude ir tikrai thumbup.gif ir kaina nera didele
Atsakyti
QUOTE(atenaz @ 2008 10 03, 17:07)
Pasivartykit keleta puslapiu atgal-as turiu Stollar 800 [brangiausia]. Tikrai NEVERTA DEMESIO uz tokia [Topo Centre- 1300lt] kaina. NENORIU, KAD IR KITI KARTOTU TOKIA PAT KLAIDA KAIP IR MANO BRANGIAUSIASIS drinks_cheers.gif  Pagrindiniai minusai-sultys isspaudziamos perpus su putomis [kaip uzvakuoti g.gif ], labai greit todel prisipildo speciali nedidele tara [reikia verciau nuleidineti per uzmauta maistine slangute-neprideta] bei labai daznai [turbut del per dideliu apsuku ar kokiu kitokiu sulciaspaudes netobulumu] kemsasi po permatomu gaubtu...
Del 500 modelio, bent jau is isores ji skiriasi tik tuo, kad 500 visa virsutine dalis yra is kazkokios plastmases g.gif , apacia is nerud. plieno, o 800-tik pats virsus plastmasinis ar kazkas panasaus bei kazkoks skirtumas galingume [nezinau, kaip su apsukomis, kurios ir lemia iscentrine jega!] g.gif
Jei butu galimybe perkant isbandyti, kaip dirba sulciaspaude [ne-tuscia eiga], o, pvz., kad isspaustu nors kelis obuolius  g.gif doh.gif  ax.gif Tada daug maziau butu nusivylusiu netikusiais pirkiniais-vis delto,  netenkinanti sulciaspaude uz 1300lt, sutikit, ne kas unsure.gif  schmoll.gif

mes irgi pirkom,ir putų tikrai daug už 1300lt doh.gif doh.gif doh.gif .Net baisu garsiai sakyti unsure.gif .Aš jau pradėjau galvoti,kad brokas kažkoks...

Atsakyti
Varysiu kuria i diena ir prasieisiu po kavinems ir barams skirtu prekiu parduotuve (reklama bent jau tokia kabo ant Ermitazo Klaipedoje), va gal ten koks pasirinkimas yra kitokiu variantu...nes nu viska perskaiciau sitoj temoj ir nu nera tokio modelio, kuris visiems ''itiktu'', jei ten nieko nerasiu jauciu imsiu ta 500 stollar ir atidarysiu ''sulciu spaudimo sezona'' savo virtuvelej:). Beje, gal kas buvot nosyte ikise i ta mano mineta parduotuve, gal ten net ner ko belstis blink.gif
Atsakyti
P. Mikita, kaip as anksciau ir minejau, 800 STOLLAR tikrai turi jusu mineta problema-kemsasi tirsciais virsutine dalis bei isbega sultys perpus su putomis-jau tikrai po to neisspausi per jokia merle g.gif verysad.gif
Konsultante TOPO CENTRE perkant aiskino, kad si sulciaspaude nuo 500 skiriasi tuo, kad daugiau metalo, siek tiek mazesnis galingumas bei 2, o ne 5 [kaip 500 modely] greiciai. Jau kita konsultante is ten pat g.gif schmoll.gif mano draugei aiskino, kad 500 nepadengta titanu [peiliukai], 800 yra kazkoks kitoks greiciu reguliavimas nuspaudziant po keliskart zemyn ar aukstyn svirtele doh.gif Mes kolkas to patikrinti negalim, nes, kol atslugs pyktis del blogo pirkinio, atidavem mano tevams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(atenaz @ 2008 10 01, 17:43)
Gal p. Koris vis delto nespaude su Zuravinka [net piktumas "paeme"], o gal vis delto tai yra elementari Philips reklama, nes su Zuravinka spaudziant obuolius gaunasi NORMALIOS SULTYS, o ne tyrele lotuliukas.gif Nebent bande spausti pernokusius obuolius  blink.gif  g.gif lotuliukas.gif Cia jau Jums, p. Kori, niekas nebepades doh.gif  ax.gif  cool.gif

Tai va tame ir esmė - Alyviniai uobuoliai ir prie jų esami rezultatai. Kietus uobuolius ir kuo puikiausiai žuravinka išspaudžia...
Jei jau pilypas sugebėjo pernokusius išspausti, tai manau su kietom daržovėm ir vaisiais problemų nekils.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koris: 05 spalio 2008 - 21:01
QUOTE(atenaz @ 2008 10 05, 20:00)
P. Mikita, kaip as anksciau ir minejau, 800 STOLLAR tikrai turi jusu mineta problema-kemsasi tirsciais virsutine dalis bei isbega sultys perpus su putomis-jau tikrai po to neisspausi per jokia merle g.gif  verysad.gif
Konsultante TOPO CENTRE perkant aiskino, kad si sulciaspaude nuo 500 skiriasi tuo, kad daugiau metalo, siek tiek mazesnis galingumas bei 2, o ne 5 [kaip 500 modely] greiciai. Jau kita konsultante is ten pat g.gif  schmoll.gif  mano draugei aiskino, kad 500 nepadengta titanu [peiliukai], 800 yra kazkoks kitoks greiciu reguliavimas nuspaudziant po keliskart zemyn ar aukstyn svirtele doh.gif  Mes kolkas to patikrinti negalim, nes, kol atslugs pyktis del blogo pirkinio, atidavem mano tevams rolleyes.gif

o kaip galvojat jeigu važiuočiau į topo centrą su išspaustu ąsočiu???o ką kalbėti apie minkštų vaisių sultis,tai tik tyrelė bėga verysad.gif
Atsakyti
Tai as ir sakau:zinant 500 ir 800-otjo Stollar privalumus (?) ir minusus (kemsasi, putos...), tai jau verciau pirkt 500 (kainos atzvilgiu, o minusai pagal cia issakytas nuomones plika akimi neiziurimi, na gal tie peiliukai su titaniniu pavirsium g.gif ) ir susigyvent su esamais produkto trukumais, o tai ka daryt?!Kito varianto, perskaicius foruma, kaip ir ner blink.gif Moulinex ir Philips variantai kazkaip nekabina manes, juolab labai priestaringos nuomones pasisakiusiuju apie pastarasias sulciaspaudes.
Atsakyti