Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią rinktis sulčiaspaudę?

QUOTE(žemuogienė @ 2009 01 12, 22:22)
sveikos. nusižiūrėjom Stollar J95, tik va konsultantė griežtai mus patikino, kad į tokias sulčiaspaudes negalima dėti bulvių unsure.gif o taip tikėjausi nors kartais blynam patarkuot unsure.gif

Kodel????Nes su savaja, atrodo Stollar 500, spaudziau cepelinams, tai kaip viskas ir gerai...
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2009 01 13, 10:28)
Kodel????Nes su savaja, atrodo Stollar 500, spaudziau cepelinams, tai kaip viskas ir gerai...

ai nusipirkom šiandien 95 Stollara. 490 mokėjom. pardavėjas sakė kad bulvės tik gali greičiau užkišti tinkliuką ir tiek. kaip ir bananai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 01 13, 14:13)
ai nusipirkom šiandien 95 Stollara. 490 mokėjom. pardavėjas sakė kad bulvės tik gali greičiau užkišti tinkliuką ir tiek. kaip ir bananai smile.gif

Aš irgi šitos noriu - greit išduok, kur už tokią kainą gavai biggrin.gif ? Aš radau už tokią kainą tik e-parduotuvėj, bet šiuo metu sandėly nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2009 01 13, 18:21)
Aš irgi šitos noriu - greit išduok, kur už tokią kainą gavai biggrin.gif ? Aš radau už tokią kainą tik e-parduotuvėj, bet šiuo metu sandėly nebuvo ax.gif

Kaune bazėse wink.gif jei tu Kaunietė, ieškosiu lapelio kuriam sandėly pirkom smile.gif garantija 2 metai. mes prieš kelis metus ten pirkom orkaitę, kaitlentę, labai liuks pardavėjai smile.gif
Atsakyti
Paieškok smile.gif Iš anksto aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Surfinija: 13 sausio 2009 - 22:53
QUOTE(Surfinija @ 2009 01 13, 22:46)
Paieškok smile.gif Iš anksto aciuks.gif

geltonas pasažas, 5 sandėlys smile.gif mes paskutinę pagriebėm, bet sakė atveža greitai paprašius smile.gif
Atsakyti
Grobikai biggrin.gif Važiuosiu užsakinėt drinks_cheers.gif O kaina490Lt buvo iš karto ar reikėjo pasiderėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2009 01 14, 17:31)
Grobikai biggrin.gif Važiuosiu užsakinėt drinks_cheers.gif O kaina490Lt buvo iš karto ar reikėjo pasiderėti? g.gif

nea, kaina didesnė buvo. pasakykit kad žinom kad už tiek davėt, tai ir mes norim, nes mes ir kalbėjom kad už tokią kainą tikrai dar kas nors atlėks biggrin.gif ten žmonės nepiktybiniai, tikrai nesiginčys wink.gif
Papildyta:
beje, tikrai pirkit biggrin.gif labai jau superinis daiktas, galvoju kur mes anksčiau buvom tongue.gif
Atsakyti
Na nejau niekas taip ir neturit 200- nio stoliaro??? niu mums labai jau dideles tos kitos???
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 01 14, 17:46)
nea, kaina didesnė buvo. pasakykit kad žinom kad už tiek davėt, tai ir mes norim, nes mes ir kalbėjom kad už tokią kainą tikrai dar kas nors atlėks biggrin.gif ten žmonės nepiktybiniai, tikrai nesiginčys wink.gif
Papildyta:
beje, tikrai pirkit biggrin.gif labai jau superinis daiktas, galvoju kur mes anksčiau buvom tongue.gif

drinks_cheers.gif Taip ir padarysim aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(čiukumbukas @ 2009 01 14, 17:47)
Na nejau niekas taip ir neturit 200- nio stoliaro??? niu mums labai jau dideles tos kitos???

as turiu...... tiktai daug komentuoti negaliu vakar isigyjom, jeigu tu tik del dydzio renkiesi 200, ta neverta, 95 tokio pat dydzio wink.gif ...... beje vakar spaudeme, saviskiam priekaistu neturiu, mums renkantis tarp tu dvieju modeliu pasirinkima nuleme kaina wink.gif mokejome 379 Lt .... brangesnio nesu turejusi todel negaliu pasakyti kiek jis butu geresnis..... o siaip plovimo baisiai daug nera (mama turi kazkokia kitokia, va ten tai dalys daleles, kol isardai kita karta jau sulciu gerti nebenori pagalvojes kad ja plauti reiks)..... na man gerai kol kas wink.gif
Atsakyti
mes dovanu gavom philips sulciaspaude ir labai patenkinti, atrenka visas siuksles smile.gif tikrai geras dalykas, tik nespaudziau bulviu cepelinams pabijojau, sako kad negalima, bet manau kad reikes isbandyti smile.gif
Atsakyti