Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią rinktis sulčiaspaudę?

Surfinija, ar nusipirkot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2009 01 10, 19:38)
Stollar200 dabar su nuolaida Topo centre. Lyg tai 388Lt g.gif
Bet aš vis tiek akis ganau į JE95... ax.gif O jai nuolaidos nėra verysad.gif

Jei yra glimybių nuvažiuoti, tai Latvijoje konkrečiai ELKOR parduotuvėse Sulčiaspaudė STOLLAR 800JE yra suteikiama didelė nuolaida kainavę 259 lato dabar kainuoja 159 lat, tai apie 800 lt, nuolaida 500lt. Stoviniam su vyru, savaitgalį, bet kadangi dar įsirenginėjam namą, tai ir nuėjom, nors dabar abudu gailimės.
Atsakyti
QUOTE(AMELY @ 2009 02 03, 09:19)
Jei yra glimybių nuvažiuoti, tai Latvijoje konkrečiai ELKOR parduotuvėse Sulčiaspaudė STOLLAR 800JE  yra suteikiama didelė nuolaida kainavę 259 lato dabar kainuoja 159 lat, tai apie 800 lt, nuolaida 500lt. Stoviniam su vyru, savaitgalį, bet kadangi dar įsirenginėjam namą, tai ir nuėjom, nors dabar abudu gailimės.

kad ir Lietuvoje yra vietų, kur galima nusipirkti už 850 lt. kai mes pirkom saviškę, mums už tiek siūlė, bet rinkomės 95 modelį smile.gif
Atsakyti
Va mes irgi norim issirinkt sulciaspaude. Lyginam:
PHILIPS http://www2.senukai....id=000050879435
ir
MOULINEX http://www2.senukai....id=000050907890

ir norejau paklausti: ar uztektu 600-650 W galingumo?
gal kuri kuria turite?
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 01 28, 17:07)
Surfinija, ar nusipirkot ax.gif

Nea, kol kas... Buvau ten, bet neturėjo. Tą kartą jie jau baiginėjo darbą ir užsidarinėjo, tai nepakalbinau dėl atvežimo ax.gif
QUOTE(AMELY @ 2009 02 03, 09:19)
Jei yra glimybių nuvažiuoti, tai Latvijoje konkrečiai ELKOR parduotuvėse Sulčiaspaudė STOLLAR 800JE  yra suteikiama didelė nuolaida kainavę 259 lato dabar kainuoja 159 lat, tai apie 800 lt, nuolaida 500lt. Stoviniam su vyru, savaitgalį, bet kadangi dar įsirenginėjam namą, tai ir nuėjom, nors dabar abudu gailimės.

Latvijoj tikrai pigiau drinks_cheers.gif Tik kad va nevažiuosi dėl jos vienos...
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 01 13, 14:13)
ai nusipirkom šiandien 95 Stollara. 490 mokėjom. pardavėjas sakė kad bulvės tik gali greičiau užkišti tinkliuką ir tiek. kaip ir bananai smile.gif

Stallar 95 turiu ir tarkuoju bulves, nieko man neuzkisa schmoll.gif... is karto su sepetuku isvalau sieteli ir viskas. Minusas, kad buna bulviu gabaliuku tokiu nevisai susmulkintu, bet ju nera daug...
O apie bananus, tai tik ju gadinimas... bandziau viena karta, tai isspaude tik lasa, o visa tyre isejo i ta atlieku konteineri. Kadangi pries tai smulkinau morkas, tai ka ten berankiosi ta bananu tyre doh.gif... Man dabar skaniausia, tai issispaudziu apelsinu sulciu, o su kokteiliu plaktuvu susmulkinu bananus ir braskes, tuomet viska sumaisau....niam, niam... ax.gif Gaunasi toks kokteiliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2009 02 25, 21:43)
Stallar 95 turiu ir tarkuoju bulves, nieko man neuzkisa schmoll.gif... is karto  su sepetuku isvalau sieteli ir viskas. Minusas, kad buna  bulviu gabaliuku tokiu nevisai susmulkintu, bet ju nera daug...
O apie bananus, tai tik ju gadinimas... bandziau viena karta, tai isspaude tik lasa, o visa tyre isejo i ta atlieku konteineri. Kadangi pries tai smulkinau morkas, tai ka ten berankiosi ta bananu tyre doh.gif... Man dabar skaniausia, tai issispaudziu apelsinu sulciu, o su kokteiliu plaktuvu susmulkinu bananus ir braskes, tuomet viska sumaisau....niam, niam... ax.gif Gaunasi toks kokteiliukas  thumbup.gif

bandėm jau ir mes. viskas liuks. aš blynams tarkuoju - perrenku tuos gabaliukus, tada skystį atgal supilu biggrin.gif o bananai tikrai kiša, ir net obuolius spaudėm iš kaimo - tokie miltingi papuolė - pradėjo eiti tyrė o ne sultys doh.gif
Atsakyti
na o as nusipirkau philips HR 1858 , na ir visai patenkinta , veikia tyliai, puikiai spaudzia, lengvai isiplauna, priekaistu neturiu, o ir nebrangiai gavosi, nes ermitaze dabar 30 % nuolaida
user posted image
Atsakyti
[quote=žemuogienė,2009 02 26, 16:14]
bandėm jau ir mes. viskas liuks. aš blynams tarkuoju - perrenku tuos gabaliukus, tada skystį atgal supilu biggrin.gif o bananai tikrai kiša, ir net obuolius spaudėm iš kaimo - tokie miltingi papuolė - pradėjo eiti tyrė o ne sultys doh.gif
[/q

mes tai kai obuolius spaudziam tai paliekam kuriam laikui,kad nusistovetu,nes daug putu susidaro.tada tos putos sukieteja,su samciu nuemam ir lieka skanios sultis:)o norejau paklaust,jei cepelinam tarkuot bulves su sulciaspaude ar galima?ar reik tada sulciu dapilt atgal ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(zvible @ 2009 03 07, 19:53)
norejau paklaust,jei cepelinam tarkuot bulves su sulciaspaude ar galima?ar reik tada sulciu dapilt atgal ar kaip?

manau kad reikia, nes tie tarkiai jau laaabai sausi gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 03 08, 01:53)
manau kad reikia, nes tie tarkiai jau laaabai sausi gaunasi  4u.gif

as niekad dar nedariau cepelinu pati blush2.gif kokio tirstumo ten turi but tuos bulves,kiek atgal vandens ipilt? 4u.gif nes kugeliui tai viska supilu,o cepelinam?
Atsakyti
as pati tai tingiu spaust sultis, bet va mamai padovanojom KENWOOD JE900, tai ji laabai patenkinta, kai nuvaziuojam visad gaunam svieziu smile.gif
Atsakyti