Sveikos, as naujoke, bet man rupi sulciaspaude morkoms. Gal kas parduoda naudota?

sveiki,as nusipirkau Stollar BJE 500su akcija.dabar turiu klausima,nupirkau is ekspozicijos,paskutine,mane domina kas turit tokia sulciaspaude kokios spalvos pas jus peiliukai,nes sio modelio visur kur ziurejau buvo tipo mauksines spalvos,o pas mane pilki,nors ant dezutes pavaizduoti auksiniai,dabar as galvoju kodel taip ira gal brokas koks gal nepadengti titanu,nes aprasyme radau info kad jieturi titano peiliukus.na zodziu parasykite kas turit tokia sulciaspaude.o siaip man keista kai su 5 greiciu isspaudziu morkas ,tai liekanose lieka kaz kiek kai suspaudziu i kumpsti,tai lasa pora lasiuku,o vat pas mano drauge su pfilipsu neisspausi nieko,is liekanu,keista.as visad galvojau kad su galingesne sulciaspaude sausiau ispausi?
QUOTE(ewykas @ 2009 03 30, 13:51)
Neapsigaukite del kainu Lietuvoje, as nezinau kaip taip imanoma!!!!
Palyginkite topocentra LT
http://www.topocentr...llar-800je.html
Ir Latvijos technoland
http://www.tehnoland...index.php?61613
Paskaiciuojam:
Lietuvos kaina 1199 Lt
Latvijos kaina 699 Lt
Sutaupote 500 Lt Nei daug nei mazai
Zmones gerieji pries pirkadami bet ka Lietuvoje pasitikrinkite, nes mus mulkina kaip tik gali!!!!!
Palyginkite topocentra LT
http://www.topocentr...llar-800je.html
Ir Latvijos technoland
http://www.tehnoland...index.php?61613
Paskaiciuojam:
Lietuvos kaina 1199 Lt
Latvijos kaina 699 Lt
Sutaupote 500 Lt Nei daug nei mazai

Zmones gerieji pries pirkadami bet ka Lietuvoje pasitikrinkite, nes mus mulkina kaip tik gali!!!!!
taigi tu ne tokias pat sulciaspaudes lygini, kainos kirtumas gal iki 200 lt,
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2009 04 23, 20:36)
sveiki,as nusipirkau Stollar BJE 500su akcija.dabar turiu klausima,nupirkau is ekspozicijos,paskutine,mane domina kas turit tokia sulciaspaude kokios spalvos pas jus peiliukai,nes sio modelio visur kur ziurejau buvo tipo mauksines spalvos,o pas mane pilki,nors ant dezutes pavaizduoti auksiniai,dabar as galvoju kodel taip ira gal brokas koks gal nepadengti titanu,nes aprasyme radau info kad jieturi titano peiliukus.na zodziu parasykite kas turit tokia sulciaspaude.o siaip man keista kai su 5 greiciu isspaudziu morkas ,tai liekanose lieka kaz kiek kai suspaudziu i kumpsti,tai lasa pora lasiuku,o vat pas mano drauge su pfilipsu neisspausi nieko,is liekanu,keista.as visad galvojau kad su galingesne sulciaspaude sausiau ispausi?
Na va nusipirkau ir as Stollara BJE 500 , uz 600 lt Klaipedoje,uzsisakiau internetu, o Topo centre virs 800 lt, peiliukai tikrai auksines spalvos

Kol kas spaudziau tik morkas ir obuolius, sulciu kiekiu esu patenkinta, gal ir nera tirsciai visai sausuteliai, bet.. ziurint su kuo lygint, uztad yra atskira talpa jiems

Sveikos mamos, ir aš turiu Stollar BJE500. Esu labai patenkinta ja - sultys puikios, spaudžia viską ir priežiūra nesudėtinga
Tik va aš per savo iššiblaškymą kartą padėjau sulčių indą ant įkaitusios plytelės, tai išsilydė dugnas kiaurai.
Prakeikiau save už tokį žioplumą, o dabar suku galvą iš kur gauti naują indą, nepirksiu gi naujos sulčiaspaudės. Gal kas žino, kur galima gauti atsarginių dalių? Gal kam ir buvo panašiai nutikę?

QUOTE(doncike @ 2009 05 13, 13:08)
Sveikos mamos, ir aš turiu Stollar BJE500. Esu labai patenkinta ja - sultys puikios, spaudžia viską ir priežiūra nesudėtinga
Tik va aš per savo iššiblaškymą kartą padėjau sulčių indą ant įkaitusios plytelės, tai išsilydė dugnas kiaurai.
Prakeikiau save už tokį žioplumą, o dabar suku galvą iš kur gauti naują indą, nepirksiu gi naujos sulčiaspaudės. Gal kas žino, kur galima gauti atsarginių dalių? Gal kam ir buvo panašiai nutikę? 

Kreipkis ten, kur atlieka garantinį aptarnavimą, jie turi galimybę užsakyti atsargines dalis. Tik, aišku, reiks sumokėti.

sveikos. as nusipirkau STOLLAR - Juice Fountain BJE 200 . tarkiai lioeka dregnoki, bet ne tike kad spausti antra karta. pirkau ragintoje, uz 360.
dabar technine charakteristika. sveriau vaisiu/darzove ir is jos isspausta sulciu kieki gramais.
apelsinas 365g-102g
bananas 179g-20g
vynuoges 253g-187g
obuolys 283g-120g
morka 236g-116g
gal kam pravers
dabar technine charakteristika. sveriau vaisiu/darzove ir is jos isspausta sulciu kieki gramais.
apelsinas 365g-102g
bananas 179g-20g
vynuoges 253g-187g
obuolys 283g-120g
morka 236g-116g
gal kam pravers

Ar galima naudoti centrifūgines sulčiaspaudes bulvėms tarkuoti - cepelinus turiu galvoj