QUOTE(kastuvas @ 2014 01 04, 23:20)
Kaip atsirinkt ką valgyt?
Man grynai atrodo nuo visko rūgštys kyla. Valgau rytais avižinę košę vandeny virtą be nieko - net nuo tos rūgštu burnoj. Nuo banano irgi, nuo natūralaus jogurto taip pat... Čia juk švelniausi produktai skrandžiui, tai ką valgyt?
Paskutines dienas dar skaudėt visada pavalgius kairį šoną pradėjo, metasi į nugarą, norisi tik prigult. Po valandėlės kitos praeina. jei išalkstu - vėl skauda. Galvoju, gal čia man ištikrųjų kasa, o ne GERL'as? Bet tada iš kur tas rūgštus skonis burnoje...
ar rūgštumas jau valgant ar po to? ar maistą užgeriate arbata? ar
nuo avižinės košės virtos vandeny bent jau man irgi kyla.
skausmo metinasis į nugarą greičiausiai reiškia skrandžio skausmus, tuo metu rennie ar kt vaistą čiulpiant turėtų ramint, jei dar per daug neįsisiautėjo uždegimas.
QUOTE(Ponia Delovej @ 2014 01 05, 12:44)
Kazin imbiero gabaleliai cukruje gerai butu gerkles perstejimui?
man gerai. ir išgyju, ir rūgštys nekyla. o vat nuo imbiero arbatos su medum kyla kaip bėris